„Т-маркет“ във Враца предлага допълнителни „екстри“ към продуктите, които се

...
„Т-маркет“ във Враца предлага допълнителни „екстри“ към продуктите, които се
Коментари Харесай

Сигнал: „Т-маркет“ във Враца предлага сирене с мухи на клиентите си /снимки/

„ Т-маркет “ във Враца предлага спомагателни „ екстри “ към продуктите, които се оферират на витрините в обекта, научи организация BulNews. За ниската хигиена в хипермаркета, намиращ се в ж.к. „ Дъбника “, алармира читателка на медията ни в рубриката „ Ти, репортерът “.
Жената е отишла да си напазарува във вторник вечерта, само че е останала неприятно сюрпризирана от гледката на витрините. На фотосите ясно се вижда, че в тавата, в която се съхранява сиренето и във витрината има мухи.
„ 14 лв. за кг сирене, което върви с мезе инсекти. Хвърчаха из витрината и кацаха по продуктите, които се оферират на хората, видяха го и други клиенти “, разяснява възмутената клиентка.
Известно е, че мухите разнасят патогени на най-опасните болести. Наличието им в огромен хипермаркет, който на фона на обстановката с ковид би трябвало да поддържа хигиена на високо равнище, приказва за безнаказаност от страна на веригата.
Пазаруващите от „ Т-маркет “ във Враца се надяват от магазина да извърнат повече внимание на чистотата в обекта, с цел да не изгубят и дребното им останали клиенти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР