Т:Х=0,7. Това ви трябва да знаете, за да проверите дали

...
Т:Х=0,7. Това ви трябва да знаете, за да проверите дали
Коментари Харесай

Идеалното дупе се познава по формула

Т:Х=0,7. Това ви би трябвало да знаете, с цел да ревизирате дали вашето дупе (или това на приятелката ви, в случай че сте мъж) дава отговор на естетическия блян на последните два века, написа " Труд ".

Мeждународен екип учени твърди, че са създали формула, по която може да се дефинира дали една жена е носителка на идеално седалище или просто е покрай съвършенството. Резултатите от труда им са оповестени в сп. „ Пластична и реконструктивна хирургия “ (Plastic and Reconstructive Surgery).

След като изследвали фигурите на иконите на всички времена и помолили над 1000 способени мъже от целия свят да дадат своята оценка, учените стигнали до фундаментален извод. Красотата може да се заключи в едно просто съответствие – разделете обиколката на талията си (Т) на обиколката на ханша си (Х) и си запишете получената цифра. Ако е 0,7 – честито! Дупето ви е повече от луксозно, то е с пропорциите на мега кинозвезда.

Това не са обикновени изводи, направени на маса, откакто учените са си поговорили на висок жанр под въздействието на най-малко по три ракии. Говорим за съществено изследване, включващо мненията на 583-има пластични хирурга и 450 женкари от 40 страни. Събирането на данни е получено по следния способ: фотография на 27-годишна доброволка по бански се вкарва в компютърна стратегия, с която трансформират пропорциите й. Всеки от интервюираните избира фигурата, която му се коства най-привлекателна. 39% са показали тази, отговаряща на показателя 0,7. Това се оказва стандартът на безконечната хубост. Точно такива са ограниченията на трите най-красиви кинозвезди от близкото минало – Мерилин Монро, Елизабет Тейлър и София Лорен.

39 е доста висок %, защото критериите за хубост по света се разграничават. Например в Латинска Америка се възхищават на сочните ханшове. Азиатските мъже също обичат обилна плът, до момента в който в Северна Америка харесват по-прибрани седалищни елементи. С най-тесни ханшове ги избират Европейците.

Това проучване се удостоверява от предходно такова, на новозеландския антрополог д-д Барнаби Диксън, който стига до напълно същите резултати.

Разбира се, определеното от интервюираните съответствие ханш-талия може да бъде обяснено и от биологична позиция. Такива са ограниченията на виталната и плодовита жена. Съчетанието от тънка талия и по-широк ханш е по-добър аршин за физическо здраве, в сравнение с съотношението ръст-тегло, изясняват диетолози.

И в умозаключение учените напомнят, че идеалното съответствие единствено по себе си не е гаранция за хубост. Хубостта на дамата зависи от доста други фактори.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР