Т ежка катастрофа е претърпял българският екипаж Никола Мишев/Янаки Янакиев

...
Т ежка катастрофа е претърпял българският екипаж Никола Мишев/Янаки Янакиев
Коментари Харесай

Тежка катастрофа с български екипаж на рали в Румъния

Т ежка злополука е претърпял българският екипаж Никола Мишев/Янаки Янакиев по време на 50-ото издание на румънското рали „ Брашов “. Пилотираният от Мишев автомобил „ Пежо 208 R2 “ се е забил в каменен мост, а ударът е бил от страната на навигатора му Янакиев, който е претърпял тежки контузии, оповестява.

Инцидентът е станал със скорост от 105 км/час, съгласно показанията на сензорите, инсталирани в колата, а румънската федерация по състезателен автомобилизъм (ФРАС) е наредила следствие на случая.Янакиев, който е нееднократен първенец на България в тандем с Димитър Илиев, е бил изваден от мястото си, откакто се наложило пожарникари да режат ламарините на автомобила.

Янакиев, който е нееднократен първенец на България в тандем с Димитър Илиев, е бил изваден от мястото си, откакто се наложило пожарникари да режат ламарините на автомобила.

Българинът е със счупвания в долната част на двата крайници. Янакиев е бил откаран с медицински хеликоптер до окръжната болница в Търгу Муреш, където е опериран. Никола Мишев е излязъл самичък от колата, само че също е имал болки в краката след тежкия конфликт.

Самият водач разгласява във Фейсбук информация за случая:

>

„ Янаки е в устойчиво положение и контактен, без контузии по главата и органите. За страдание, има счупвания на краката “.

Няколко часа по-късно Мишев написа:

„ Знам, че питате и се интересувате от положението на Янаки. Той през днешния ден беше опериран, като съгласно лекарите интервенцията е сполучлива и той е в положително положение. Очакваме още една намеса в идните дни преди да се приберем в България. За в този момент всичко върви по проект и в вярна посока. Благодаря ви за поддръжката! “.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Въпрос към Радио Ереван: - Кои неща са най-неправилно разпределени сред хората? - Парите и мозъкът. Парите на никого не стигат, а мозъкът на всички… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЧленовете на секциите в лечебните заведения ще носят защитни костюмиТой е един от най-известните ромски лидериПричината е огнище на COVID-19Вижте част от храните които дават сила на тялото виВ момента Китай не е другар, а е съперник на нашия свят и който не го схваща е малоумен, злоумишлен или е платенАвтобусът се преобърнал на път за ИстанбулНе пропускайте комедийния сериал този петък от 21:00 ч. по NOVAСоциолозите не изключват промени в настройките в последните дни и часовеЗаложете на натурален артикул при разстройства в храносмиланетоПрогнозите са за растеж на цените даже над 15%Какво поучава психиатърът Веселин ГеревМного българи стават обект на трудова експлоатацияНапред в предаването не престават Здравка и МирославСестрите са на 3 и 5 годиниДимитър Ганев: Активността ще е основен миг по време на вота " Процентът на имунизирани у нас ще е подобен, какъвто си го създадем ", разяснява основният държавен здравен инспекторОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР