Т ази седмица приятели и колеги ще се изправят един

...
Т ази седмица приятели и колеги ще се изправят един
Коментари Харесай

Медицински казус отваря Кутията на Пандора в „Откраднат Живот: Финалът“

Т ази седмица другари и сътрудници ще се изправят един против различен, подлагайки на тестване своите професионализъм и преданост. Доктор Тасев и лекар Чилингирова ще подадат молбите си за овакантяване, търсейки ново по-добро бъдеще отвън „ Св. Анастасия “. Изненадващата вест ще провокира блъсканица и разнообразни въпроси измежду лекарите, които ще се опитат да разколебаят младата двойка. Дали Нора и Борис ще останат или ще изоставен вечно болничното заведение – феновете ще схванат в идните епизоди на „ Откраднат живот: Финалът “ по NOVA.

Сянката от предишното ще надвисне още веднъж над лекар Кръстева, която ще бъде обвинена и упрекната в липса на професионално отношение. В центъра на трагичната ситуция ще се озоват доцент Мазов и неговият наследник, чието положение ще се трансформира в същински медицински проблем за Спешното поделение. Кризата ще изправи един против различен дългогодишни сътрудници, които ще би трябвало да изберат дали да обединят своите старания или да стигнат до крайности.

В опит да помогне Мирослава ще се обърне към Фотев за услуга, която ще изисква съществени ходове от страна на подмолния предприемач. Малко по-късно в засада ще се попадне Васко, който за следващ път ще бъде жертва на най-големия зложелател на болничното заведение. Получавайки следващи закани и ултиматум от Фотев, той ще би трябвало да избере сред истината и любовта към Магда и саботирането в „ Св. Анастасия “.

Доктор Огнянова ще получи специфична изненада, която ще й подсети какъв брой значимо е фамилията й с лекар Ковачев, а Романова ще потърси излаз и позволение на комплицираните връзки с Методиев.

Ще съумеят ли лекарите да окажат помощ в сериозен миг за доцент Мазов и неговия наследник? Колко коства уважението към специалността и по кое време опитът може да бъде подложен под подозрение? – ще научите тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Семеен диалог: - Слушай, скъпа, желая най-накрая да поживея малко и за себе си! - Че кой ти пречи? Живей си, до момента в който се гримирам! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОгнеборци гасиха пламъците в продължение на часовеЩе попречат ли на построяването на групов имунитетОколо половин милион транспортни средства са напуснали София единствено за 29 и 30 априлКакво гласят законите в щата, в който живеятКомпанията не бърза с модела и желае да е уверена в качествата муБил и Мелинда Гейтс молят да се резервира правото им на персонално пространствоНапълно имунизирани са към този момент към 30 на 100 от американцитеЩе бъде осъществена ускорена оценка на данните, изпратени от производителяЗащото към този момент няма да има онази ЦИК. Тяхната ЦИКПо-бързо да се открие конференцията за присъединение на Северна Македония и на АлбанияГЕРБ научили за консултациите при президента за назначение на членове на ЦИК от медиитеЕС има доста по-малко лостове за влияние над МоскваЕК планува да се вкара европейска " неочаквана спирачка " Най-много транспортни средства са минали по Автомагистрала " Тракия " Жена e потърпевша от пламъците, тя е настанена в болницаТова сподели водачът на левицата в отговор на рецензиите на премиера в оставка Бойко БорисовОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР