Т айбе Юсеин спечели трети медал за България на Олимпийските

...
Т айбе Юсеин спечели трети медал за България на Олимпийските
Коментари Харесай

Тайбе Юсеин спечели бронза в Токио

Т айбе Юсеин завоюва трети орден за България на Олимпийските игри в Токио, откакто победи рускинята Любов Овчарова с техническо предимство и 10:0 точки в мача за бронз в категория до 62 кг на шампионата по битка за дами.

Българската националка улови крайници на Овчарова 32 секунди след началото и 24 по-късно тя към този момент бе завършила. Юсеин получи две точки за повалянето, още осем за четири премествания и по този начин дуелът приключи 10:0 тъкмо след 56 секунди по часовник.

Тайбе Юсеин стигна до битка за бронза след загуба с 2:3 против представителката на домакините Юкако Кауай.

"Много съм щастлива, още не мога да осъзная какво реализирах. За Париж не знам - има време ", съобщи разчувстваната Тайбе малко след мача пред Българска национална телевизия.

На осминафиналите и четвъртфиналите международната и двукратна европейска шампионка се наложи с 4:1 над Лайс Нунеш (Бразилия) и с 10:0 против Болортуя Хурелхуу (Монголия).

Това е трети орден за България на Олимпийските игри.

Антоанета Костадинова взе среброто на 10 метра револвер първоначално, а този уикенд Стойка Кръстева има край на шампионата по бокс в категория до 51 кг.

Женската ни битка към този момент има четири олимпийски медала - два на Станка Златева от Пекин 2008 и Лондон 2012, един бронз на Елица Янкова от Рио 2016, и сегашният бронзов орден на Тайбе Юсеин.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Мъж и жена се карат. Той крещи: - Идиотка с идиотка такава! Тя го поглежда с омерзение и му дава отговор: - Ми идиотка съм, ако… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДружеството има нов изпълнителен директорБългария към момента се намира в " зелената зона " по разпространяване на COVID-19, акцентират от ведомствотоС наближаването на годишнината от гърмежите, която се пада през днешния ден, Ризк споделя, че неговият " вътрешен яд " нараства, подхранван от боксуването на следствието на взриваИванов посочи, че на срещата с " Изправи се БГ! Ние идваме! " не са се разбирали за нищо и обстановката е " доста комплицирана " Лекарите изследват в детайли какви признаци са присъщи за децата в дейната фаза на заболяванетоПетков счита, че в случай че преструктурирането бъде приключено, министерството на стопанската система най-накрая ще се модернизираЯнаки Стоилов изясни, че настояването е възможно, защото досега Конституционният съд не е давал мнение по този въпросСпасители към момента търсят един липсващ човек измежду отломкитеПредложението на ГЕРБ беше подкрепено единствено от ДПСНай-интензивния мониторинг за сигурност в историятаОт Асоциацията изпратиха и писмо до премиераТова може да помогне за успеваемостта на рекламите, без да пречи на персоналното пространствоСтрелецът бил маскиран и въоръжен с пистолетСтанев: След извършените срещи може да се каже, че в редица браншове е реализирано единодушие и подобие setTimeout(function(){ var scr = document.createElement( " SCRIPT " ); scr.type = " text/javascript " ; scr.src = " https://b.grabo.bg/netinfo/special/vesti_dealbox_resp.php?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР