Т атуировките по тялото се превърнаха в страст за родните

...
Т атуировките по тялото се превърнаха в страст за родните
Коментари Харесай

Татус истерии: Джизъса и Джулката трият бившите, Отварачката си сложи съпруг No. 3, Божинов смени Николета с пеперудка

Т атуировките по тялото се трансфораха в пристрастеност за родните звезди. Мъдри мисли, дракони, латински надписи, заклинания за триумф, китайски писмени знаци, сърца, звездички и цветя украсяват телата на родните випове.

Сред родните звезди има и такива, които в ентусиазъм на мощна страст запечатват на телата си името на обичания човек. Старо вярване обаче гласи, че слагането на името на половинката върху тялото наложително води до провалена връзка. Е, никой не чака, че краят на неговата огромна обич ще настъпи, по тази причина евентуално, когато връзките са в своя ураган, доста хора протягат ръка към мастилото, с цел да създадат подобен татус. Последиците от това се заличават мъчно. Футболистът Благой Георгиев и плеймейтката Джулиана Гани са измежду най-известните българи, заличавали имената на някогашните си от татусите.

Благо по този начин или другояче е отличник по татуси измежду родните випове . Джизъса, както е прочут в светските среди, нееднократно е споделял, че по тялото му от дълго време няма място за нови картинки. Но откри кътче за името на последния му наследник Благо-джуниър, плод на любовта му с плеймейтката Златка Райкова. Юбилея си с Русата Златка футболистът означи, като написа името и датата на тяхното запознанство „ Злати 13.08.18 “. Преди това Благо беше увековечил имената на Христина и татарката Есмер Омерова. Те обаче останаха в историята. Благо се погрижи да изтрие всички някогашни от тялото си. Премахната е татуировката, отдадена на гимнастичката Христина, която е майка на двете му най-големи деца. Именно нея футболиста дълго определяше като огромната си обич. Заличено е името на татарката, от която също има рожба. Близки до футболиста издават, че той е заличил част от рисунките си, а други трансформирал изцяло, тъй като свързвал изображенията с моменти с предходните си любови, в това число и тази с певицата Лияна.

Цялото тяло на футболиста е обсипано с безчет картини - множеството от тях отдадени на вярата. Именно поради тях той си завоюва прякора Джизъса. Има множеството кръстове и благ крила, цитати от библията и древен знаци. На лявото му рамо четем „ Отче наш ”, изографисана на старобългарски. По лъчевата кост се спуска „ Господи, помилуй ”. От дясното рамо на спортиста пък ни гледа Христос, а гърбът му е непокътнат за разпятието. Плеймейтката Джулиана Гани пък неотдавна заличи името на бащата на сина, изписано сред големите й силиконови цици и освободи място за новия ухажор служител на реда.

Всъщност спортистите ни като цяло си падат по татуировките. Още една легенда на футбола Валери Божинов изтри името на някогашната си половинка, откакто ориста го срещна с нова такава. Малко откакто се врякоха във безконечна обич Валери и Николета си направиха идентични татуировки. На китките си двамата бяха изписали буквите си. Малко откакто Божинката откри любовта в лицето на сръбкинята Биляна Дол, на мястото на буквите на Лозанова се появи пеперудка. От своя страна плеймейтката хвърли луди пари, с цел да заличи остарели татуси, с които не се гордеела повече. С помощта на лазерна операция Ники изтрила буквите на някогашния си брачен партньор Валери Божинов. Освен този татус Николета премахнала и една от първите й татуировки: Оnly God can Judje me, в превод „ Само Господ може да ме съди “, повода за това била, че надписът от дълго време бил демоде. След раздялата си с Валери Николета се върна при огромната си обич Ники Михайлов и увековечи името му под едната си гърда. Между двете любовни татуировки се появи и името на щерка й Никол, изписана на ключицата й. Ни Ло има още няколко изписани с мастило сентенции по тялото си, който са оставили диря в живота й.

Попфолк певицата Алисия, която споделяше живота си с актуалната половинка на Николета Лозанова, Ники Михайлов, дълго време не се решаваше на крачка да отстрани татуса, отдаден на футболиста. Надписът, който се намираше в горната част на левия й крайник, гласеше Love me like а lover Treat me like a friend, което безусловно се превежда - „ Обичай ме като ухажор, отнасяй се с мен като с другар “. На мястото на цитата през днешния ден има дребен белег, който издава, че певицата също е употребила лазер, с цел да го изтрие.

Татуировка на ключицата, която имаше попфолк певицата Мария също към този момент е в историята. Преди години Мария изписа на италиански език „ благословена ”, само че през днешния ден това обръщение към този момент е заличено. По време на връзката си с предприемача Християн Гущеров певицата изписа името му на пръста си, само че този надпис също остана в историята и през днешния ден е премахнат. Като израз на възприятията си миньончето посвети още един татус на експоловинката си. На стъпалото си певицата беше изписала рождената дата на обичания си. Тази татуировка също сполучливо беше отстранена. Последното самопризнание в обич под формата на надпис с мастило беше към последния й брачен партньор - Мирослав, като увековечи името ми на ръката си.

Софи Маринова също се изясни в обич на последната си половинка Гринго. Върху огненочервена целувка Софи изписа името на брачна половинка си, той й отвърна със същото и татуира името й в диаграма за пулс. Преди години тя беше нарисувала името на Дачо, само че след раздялата им заличи татуировката, като го трансформира в цветя.

Преди години след раздялата си с Бирмата фолкпевицата Преслава също изтри името му. Певицата беше изписала името му на една много деликатна част от тялото си – дупето. Татуировката направила при започване на връзките им.

Актьорът Владимир Карамазов също се отървал от част от рисунките, които имал по тялото си. Причината била, че ги считал за демоде, а от част от тях даже се срамувал. Една от най-ретро татуировките, които съумял да изтрие, бил лавров венец на едната си ръка. Още един артист, сполучливо премахнал татуса си, е Наум Шопов. Преди повече от 15 години той се сдобил с черно-бяла спирала, през днешния ден на мястото й има цветна разлистена роза.

Моника Валериева с менте

След като се заприказва, че Моника Валериева излиза с попфолк артиста Меди, моделката удостовери новината, като сподели най-новата си татуировка. На ребрата си брюнетката беше изписала името на Меди със синьо мастило. Оказва се обаче, че тя е написана с най- елементарен наследник химикал, който след първото къпане бил премахнат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР