СЗО има много ясни предписания как се разхлабват мерки -

...
СЗО има много ясни предписания как се разхлабват мерки -
Коментари Харесай

Д-р Околийски, СЗО: Липсва комуникация за риска от Covid-19 и това поражда недоверие

СЗО има доста ясни наставления по какъв начин се разхлабват ограничения - това би трябвало да става мярка по размер, и едно от най-важните неща, за които по-малко сме говорили, е връзката на риска - обществото да бъде въвлечено в полемиката за това за какво се разхлабват ограничения или пък за какво се връщат назад.

“Това, което се следи в последно време, е неналичието на такава връзка с хората. И това от теоретическа и от практическа позиция води до едно нараснало съмнение към тези ограничения “, разяснява доктор Михаил Околийски от офиса на Световната здравна организация (СЗО) в България във вторник пред Българска национална телевизия.

Бизнесът не е по-голям от публичното здраве

Според него би трябвало да има един непрекъснат диалог, разговор. " Представителите на бизнеса не са по-важни от публичното здраве. И това, което се употребява като мотив за отварянето на нощните заведения, че по този начин и по този начин хората влизат в по-интензивен контакт един с различен, не е изключително годно, тъй като в нощните заведения изключително след едно несъмнено време човек занемарява дори да е имал някаква концепция за протективно държание и в действителност по този метод не се оказва помощ на битката с Covid-19 ", безапелационен беше доцент Околийски.

Най-лошото следва, само че хората отхвърлят да го одобряват
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР