СЗО е много важна организация, но тя няма регулаторна функция

...
СЗО е много важна организация, но тя няма регулаторна функция
Коментари Харесай

Проф. Момеков: Ремдесивир не е панацея, но помага на пациенти с коронавирус в определен стадий

СЗО е доста значима организация, само че тя няма регулаторна функционалност и не може да вменява на регулаторите какво да се употребява и какво - не. не е панацея, само че оказва помощ на пациенти с коронавирусна зараза в избран етап. Това съобщи проф. Георги Момеков, ръководител на Българско научно сдружение по фармация в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви във връзка разногласията дали медикаментът ремдесивир оказва помощ при лекуване на ковид.
По думите му непрекъснато излизат изследвания, съгласно които няма изгода от лекуването на COVID-19 с хидроксихлорохин. Той предложи да не се употребява ивермектин за лекуване на ковид. Основната употребява от антибиотиците при Коронавирус е да подтиснат потвърдена или хипотетична вирусна зараза, сподели проф. Момеков. Според него у нас в началото ще влязат прекомерно малко бройки от имунизацията, по тази причина би трябвало да се намерения за хората на първа линия.
 Хидроксихлорохинът е рисков, настояват родни специалисти Хидроксихлорохинът е рисков, настояват родни специалисти
" Хидроксихлорохинът е рисков за част от пациентите. Много от препаратите още се тестват, само че тези като хидроксихлорохина краткотрайно са спр...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР