Сюзън Райс, бивш съветник по националната сигурност на президента на

...
Сюзън Райс, бивш съветник по националната сигурност на президента на
Коментари Харесай

Русия стои зад протестите в САЩ

Сюзън Райс, някогашен консултант по националната сигурност на президента на Съединени американски щати Барак Обама (2009-2017 г.), разяснява пред Си Ен Ен че размириците, породени от гибелта в Минеаполис на афроамериканеца Джордж Флойд може да са проведени външно посредством " съветски справочник за образование ".

" Има мирни протестиращи, чието внимание е фокусирано върху същинската болежка и неравноправие, с които всички се борим и с които би трябвало да се оправим. Има и екстремисти, които пристигнаха да се опитат да лишават тези митинги и да ги трансфорат в нещо напълно друго ", изяснява тя.

" Въз основа на моя опит, не чета данни от разузнаването нито през днешния ден, нито изобщо в този момент, само че въз основа на моя опит, мога да кажа, че това е непосредствено от съветско управление за образование (руска методика). "

Водещият на Си Ен Ен Волф Блицър отговори, че е уверен, че " руснаците... се пробват да опозорят Съединени американски щати от десетилетия, като сеят расови различия ", след което пита Райс дали има има поради тъкмо това.

" Ние непрекъснато следим това, виждаме го от доста години и почтено казано, виждаме го всеки ден в обществените мрежи, където те вземат всяка мъчителна, спорна тематика - било то имиграцията, правата на гейовете, въоръженото принуждение и както постоянно расизмът - и те играят и от двете страни ", разяснява някогашният консултант на Обама по национална сигурност.

" Тяхната цел не е просто да опозорят Съединените щати. Целта им е да ни разделят, да ни накарат да се бием един с различен ", добавя тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР