Сюжетът се задълбочава около предполагаемата приятелка на кандидата от Републиканската партия Тим Скот

...
Републиканските дарители наскоро разговаряха за опасенията си, че сенатор Тим
Коментари Харесай

Републиканските дарители наскоро разговаряха за опасенията си, че сенатор Тим Скот (R-SC), който се кандидатира за президент, не е женен на 57 години. Скот, евангелски християнин, намекна, че е загубил девствеността си някъде между 30 и 46-годишна възраст, а наскоро каза, че има приятелка. Сега чуваме, че хората са скептични, че предполагаемата приятелка на Скот съществува.

Нов материал във Washington Post казва, че романтичните занимания на Скот „не са толкова скандал, колкото мистерия“ – и възможна отговорност в първичните избори на Републиканската партия, където евангелските избиратели в Айова, които ценят брака и децата, имат голямо влияние. (Плюс това, Скот се състезава срещу две изтъкнати съпруги: губернаторът на Флорида Рон ДеСантис и вицепрезидентът Майк Пенс.) Репортерът Бен Терис каза, че няма доказателства, че Скот е гей, но не може да намери никакви доказателства за жените, за които Скот твърди, са датирали, или. Нито пък може да потвърди, че Скот е бил сгоден преди това, както каза Скот по CNN през 2017 г.

Прочетете повече

Бомба от съдебния процес в NFL: „Ако на черните играчи не им харесва тук , те трябва да се върнат в Африка и да видят колко е лошо“

Популярен деконгестант без рецепта скоро може да бъде изтеглен от рафтовете, тъй като е безполезен

Гледайте хит 62 на най-бързо ускоряващия електрически автомобил в света MPH за по-малко от секунда

Всичко, обявено на събитието „Wonderlust“ на Apple

Мъжете на средна възраст искат само едно нещо и то е отвратително

И той има теория за това защо други кампании говорят за него като ерген: Това е подъл начин „да се каже, че „Този ​​човек не е един от нас“, каза той. „Това е като различна форма на дискриминация или пристрастие“, продължи той. „Не можеш да кажеш, че съм черен, защото това би било ужасно, така че намери нещо друго, което можеш да атакуваш.“ Не мога да повярвам, че давам полза на някой с ужасни политически позиции – като национална забрана на абортите – но, честно казано, това звучи доста правдоподобно.

Звучи също така, сякаш Скот има някакъв брак -свързана травма. Той пише в мемоарите си, че баща му, ветеран от войната във Виетнам, е имал психични проблеми и проблеми с алкохола, които са изгонили майка му и двамата й сина от къщата. Скот каза на Терис, че смята, че се е хвърлил на работа в резултат на раздялата на родителите му. „Това създава тъкан от белег“, каза той. „Едно нещо, което можете да направите, когато това се случи, е да избягате или да избягате към нещо друго. И се затичах към целта.“

Терис разговаря с някои гласоподаватели в Айова – където Скот е на трето място с 9% – които изглежда нямаха нищо против, че Скот е необвързан. Гласоподавател на име Брайън Хек каза: „Това, което има значение за мен, е, че той подкрепя възстановяването на семейната единица. Бих се притеснявал повече, че той има куп извънбрачни деца, отколкото да няма деца.“

Не мога да завърша тази публикация, без да поставя този забавен абзац, в който Мат Шлап, републиканец, който е съден за предполагаемо опипване мъж от екипа на кампанията, предположи на Терис, че Скот е гей:

Скот не е гей, ДеКаспър ми каза и никой, който го познава, не предположи друго. Но слуховете са мързеливи и „шегата“ за сексуалността на сенатора все още се повтаря. В началото на миналата година, например, Мат Шлап, ръководител на Конференцията за консервативно политическо действие, ме попита кого смятам, че Тръмп може да избере за свой кандидат за кандидат през 2024 г. Когато споменах Скот, Шлап отговори: „Мислите ли, че той избира гей вицепрезидент?“ (Между другото Шлап, който е женен с пет деца, по-късно беше обвинен в нежелано опипване от мъжки служител в кампанията на Хершел Уокър за Сената. Той отрече обвиненията.)

Прогноза много, Мат ?

Още от Jezebel

10 филма на ужасите за поточно предаване в Netflix тази вечер

„Тя имаше ограничена стойност“: полицай хванат да се смее на абитуриент, убит от ченге Правене на 74 в 25

14 класически научнофантастични кораба, пресъздадени в Starfield

Амбър Хърд прекара два месеца в дизайна на Overwatch Mercy Cosplay за бившия Илон Мъск

50-те най-велики музикални видеоклипове на всички времена, класирани

Запишете се за бюлетина на Jezebel. За последните новини, Facebook, Twitter и Instagram.

Щракнете тук, за да прочетете цялата статия.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР