Сю Мей е била типична представителка на съвременното китайско общество

...
Сю Мей е била типична представителка на съвременното китайско общество
Коментари Харесай

Комунистка изпадна в клинична смърт и видя Господ

Сю Мей е била типична представителка на актуалното китайско общество - деен член на Комунистическата партия на КНР, откровено набожен в концепциите на марксизма, и неистова атеистка, за която понятието господ било равнозначно на воин от приказките, а всяка вяра - глупава агитация, написа Езорейтер.

Напоследък обаче Мей страдала от хронична кашлица, а по-късно постоянно влизала в болница. Сю прекосявала следващия си курс на лекуване. В един миг, до момента в който ѝ инжектирали антибиотици, тя изгубила схващане и претърпяното тотално трансформирало живота ѝ.

Ето какво споделя една досегашна атеистка, която не вярвала в Бог и в задгробния живот.

"Не, не изпаднах в безсъзнание, в противен случай, прекосих в някакво друго положение. Аз, несъмнено, не разбирах какво се случва с мен, просто усещах, по какъв начин хвърча в един тунел. Чувствах се доста добре, леко и свободно. Малко ме беше боязън, тъй като не разбирах дали съм умряла или нещо друго, неясно, се случва с мен. Затова имах мощното предпочитание да се върна обратно. Бяха ме обкръжили невидими същества, изпълнени с обич и съчувствие към мен. Те ме успокояваха, въпреки и без думи. В един миг тунелът приключил. Оказах се в някакъв изумително ослепителен свят. Вече не ме беше боязън, не изпитвах и болежка. В душата ми се разливаше самодоволство и безконечен покой. В идващия момент ми демонстрираха по какъв начин е организиран светът, виждах всяка една молекула, всеки атом - имаше безчет светове, при което те съществуваха и в доста измерения... С думи това не може да се опише. "

Сю Мей обаче си спомнила за дребното си дете, за роднините, за това, че не е направила още доста неща в живота си. На нея доста ѝ се приискало да се върне. След това тя още веднъж се озовала в болничната стая. Можела да види тялото си и лекарите като че ли в профил. Например, тя виждала и чувала, че доктор дава инструкции на своите асистенти, видяла е даже какво се случва зад стената на стаята ѝ. Тя даже е чула по какъв начин някъде почнал да звъни мобилен телефон. Също по този начин тя незабавно схванала кой и за какво звъни.

След това Мей почувствала, че главата ѝ почнала да се върти и тя още веднъж влезнала в тялото си. Жената отворила очи и се пробвала да седне. Тя обаче повърнала.

След този случай китайската напълно трансформирала своя светоглед, към този момент осъзнала, че светът напълно не е подобен, какъвто ѝ е бил представян до момента. Тя престанала да се бои от гибелта, почнала да има вяра в Бог.

Всичко това напряко обърнало живота ѝ наобратно: след известно време всичките ѝ болки били излекувани като по знамение, а в живота ѝ почнали да се случват удивителни промени, освен това за положително. Сю в този момент живее с огромна признателност поради видяното в духовния свят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР