Сякаш вотът няма да мине, премиерът е обнадежден. Защото задкулисието

...
Сякаш вотът няма да мине, премиерът е обнадежден. Защото задкулисието
Коментари Харесай

Как да различим „мафията“ от почтените братя ?


Сякаш вотът няма да мине, министър председателят е окуражен. Защото задкулисието не съумя, а напред излязоха светлите хора…Цветанка Ризова, водеща на предаването „ Лице в лице “ по Би Ти Ви след мазното изявление на премиера Кирил Петков минути преди да падне от власт.

Стефан Ташев

Втора седмица от заран до вечер проваленият министър председател Кирил Петков ни изяснява за мафиоти, задкулисие, крадци, бандити, мутри, сътрудници на Путин и международния империализъм. С които той непрекъснато води война.

Обикновените хора обаче нямат мисленето на „ индивида от бъдещето “, както самичък се дефинира Просто Киро и се объркват в обстановката, кои са мафия и кои са честни братя като министър председателят в оставка да вземем за пример. Затова би трябвало да се създадат някои разяснения и да не се бъркат нещата.

1. Почтените братя наложително са като Киро Петков, жена му, кумовете му, любовницата Лена, годеникът й, Асен Василев и Спецов, роднините и приятелите от детство на премиера. Бивши съдружници, осмелили се да изразят подозрения в качествата на Асен и Киро, са мафия. Въвеждаме единица за почтеност-Един Киро.

2.Почтен брат, може и дядо, да не се бърка с дядо Еконтий, е Бойко Рашков, дублирам Бойко Рашков. Посветил целият си живот на битка с мафията. В хода на тази неравна борба се сдобил с 22 парцела, 12 тоалетни и стотици хиляди левове в банкови сметки. Ми няма сиромаси да ръководят страната. Всички, които не харесват Рашков са мафия, крадци и задкулисие. Те би трябвало да треперят от боязън, скрити в кьошетата да не ги доближи справедливата ръка на Рашков.

3.Всички от „ Политическа партия “ са честни до последния човек, в това число и фамилията депутати Ангови, те четат лирика и декламират есета от трибуната на Народното събрание. Светъл образован лъч в парламентарната джунгла. Който има нещо срещу Политическа партия е мафиот и така нататък

4.Почтени братя втора ръка, само че въпреки всичко честни, са другарката Корнелия Нинова, Медузата Гуцанов, Младият Хрущов-Симов, Свиленски и някогашният сикаджия Иван Иванов-Малък Шошо. Българска социалистическа партия в никакъв случай не са управлявали страната, в никакъв случай не са били от статуквото и мафията. С Корнелия Нинова прелестно работят и другите честни братя втора употреба-Бойкикев, Атанасов, Панев и Манев. Първият се бие за правосъдна промяна, а вторият с руснаците. Денонощно. Който е срещу почтените братя втора ръка е мафия, задкулисие и апаш.

5.Как да разпознаем честен брат от мафиот? Първият би трябвало да е приключил Академия за обществени науки и стопанско управлени, партийна школа в Москва, с родители номенклатурчици, да е клеветник на Държавна сигурност или офицер от Държавна сигурност. Преживели катарзис и прегърнали евроатлантизма. Към претърпелите сходен катарзис, само че към този момент свърхпочтени, може да сложим министъра Денков, зам.-министър в кабинета Борисов 3, Калинката и Божанов, съветници на вицепремиера Бъчварова във второто държавно управление на Борисов, Великият Настимир, съдружен сътрудник и началник на комисията по превоза в същото ръководство. Има и още. Мафиоти са всички останали.

6. Почтени братя са всички публицисти, правозащитници от НПО-та, „ еколози “ и „ будни общественици “, които броят плочките по улиците, късат ризи в студията за тях, само че не броят закононарушенията на почтения Петков. Те не са значими, по-важно е да борим мафията. И с помощта на изброените нагоре България лети към върховете в класациите по независимост на словото.

7. Почтен човек е бащата на Кирил Петков-Петко. Дошъл от далечна Канада, с цел да донесе факела на свободата. Главен архитект на автомагистрала „ Струма “, изтръгвайки я от ръцете на мафията, с цел да избави лалугерите. По същата причина той и сина му приватизират плажа „ Корал “ с цел да го измъкнат от задкулисието. Почтен е и екологът Тома Белев, разрешил градежа в предпазената околност „ Аркутино “, до момента в който се бори с мафията, бетонирала черноморието.

Който не харесва Петко е мафиот.

8.Почтен е Гошо Боеца от Видин. И той е с катарзис, минал от изтъкнат гербаджия в герой за смяна. Човекът се труди непрекъснато с пот на челото да написа доноси, сигнали и тъжби против Борисов, ГЕРБ и всеки, който не харесва „ смяната “. Бъдете като Гошо, не бъдете мафиоти.

9. Борци против задкулисието и честни хора, на които Киро стисна здраво десниците, са бегълците от Има Такъв Народ. Руди Гела, о.р. офицерът от Държавна сигурност-Радулов, уволненият от НСО поради защита на мафиоти Светлин Стоянов (Митев) и останалите трима, познати единствено на роднините си, депутати. Който не ги харесва е мафиот.

10. Почтени и светли хора са всички тролове на Мирчев, които като Гошо се трудят непрекъснато на фронта в обществените мрежи, с цел да бранят имиджа на „ смяната “ и да обругават враговете й. Битката е тежка, тъй като са се навъдили доста предатели, драскачи и мафиоти там, които си разрешават да подлагат на критика смяната. Това е мафията.

Да обобщим. Всеки, който не е склонен с смяната е мафиот. Точка. Почтените и светли братя бдят и унищожават враговете с цялостна жестокост. С студен разум и горещо сърце. Когато бъде погубен и последният мафиот, тогава България ще стане европейска страна. Както умно означи през вчерашния ден нашият министър председател, да се слави името му по света.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР