Сякаш вече свикнахме да гледаме децата на супермоделите на модния

...
Сякаш вече свикнахме да гледаме децата на супермоделите на модния
Коментари Харесай

Те са деца на известни, но вече са известни и с личния си стил

Сякаш към този момент свикнахме да гледаме децата на супермоделите на стилния подиум като Лила Мос, Лени Клум и несъмнено, Кая Гербер, както и тези, родени в актьорски фамилии като Дакота Джонсън, Кейт Хъдсън и Лили-Роуз Деп, която в този момент гледаме в " Идолът " по HBOMax.

Трудно е да излезеш от сянката на родителите си, само че тези, които изброихме, или най-малко някои от тях, към този момент сполучливо го вършат. Много се приказва за непотизма в шоубизнеса и стилната промишленост, само че този път се фокусираме напълно върху стайлинга на няколко известни звездни наследника. Защото някои съумяват да излязат от сянка точно посредством персоналния си жанр, а други към този момент прибавят към това и професионалните си триумфи. Едно е несъмнено – децата на звездите от дребни са привикнали да бъдат под светлините на прожекторите и това им проличава.

Точно като Норт Уест, дъщерята на Ким Кардашиян и Йе (известен преди като Кание Уест), която постоянно съпровожда родителите си на разнообразни фешън събития. На последната Седмица на модата в Париж деветгодишното момиче се трансформира в сензация точно със стайлинга си. Но когато бащата ти има лична марка, а майката ти е муза на дизайнери като Оливие Рустейн и Демна Гвасалия, не е мъчно да го направиш.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kim Kardashian (@kimkardashian)

Същото бихме споделили и за Сторми Уебстър, дъщерята на Кайли Дженър и Травис Скот, която е единствено на 4, само че явно е наследила любовта на родителите си към маратонките. Вероятно съществена интервенция за комбинациите от мини рокли или деним и тъшърт и кецове има известната й майка, само че сигурно всички можем да завидим за дрешника на това малко момиченце, чийто жанр занапред ще се разпростира пред очите ни.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kylie (@_kylie.k._jenner)

Вдигаме обаче възрастта на наследниците с Джейдън и Уилоу Смит, които от дребни са същинско фешън ентусиазъм. Децата на Уил Смит и Джейда Пинкет са измежду най-добре облечените звезди, откроявайки се с по-авангардната си визия. И двамата обичат да нарушават стилните правила, а Джейдън даже си е разрешавал да се появи с рокля. Техният еклектичен жанр в действителност няма по какъв начин да остане неусетен.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jaden Smith (@c.syresmith)

Това се отнася и за Лурдес Леон, порасналото момиче на Мадона, което безспорно е попило от бунтарската същина на своята майка. Последователка на гръндж модата, нейният външен тип е това, което съумява да я отличи, въпреки и да не е по усета на всеки. Тепърва ще забележим и по какъв начин ще се оправи с музиката.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от LOLAHOL (@lourdesleon)

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР