Сякаш вчера беше Свети Валентин, когато трябваше да зарадвате гаджето

...
Сякаш вчера беше Свети Валентин, когато трябваше да зарадвате гаджето
Коментари Харесай

Топ 3 на най-желаните подаръци за Осми март

Сякаш през вчерашния ден беше Свети Валентин, когато трябваше да зарадвате гаджето с сантиментален жест, а в този момент още веднъж сте изправени пред същия проблем. Мъже, разбираме ви! Не е елементарно да изберете най-подходящите дарове за Осми март – брачната половинка ви желае едно, майка ви - друго, а щерка ви – и тя не знае още. Факт – дамите от време на време могат да бъдат много капризни. Добре, де – постоянно!

Затова пък HotArena подбра 3 от най-желаните, търсени и предстоящи изненади, сортирани посредством анкета всред представителки на нежния пол от всички специалности. А за тези от вас, които към момента не са купили нищо, ще бъдем още по-конкретни и ще ви насочим от кое място да пазарувате.

Номер 3

 Мислите си, че вашата половинка има задоволително бикини и сутиени в дрешника?! Грешите!

Бельото
в никакъв случай не е задоволително и девойките постоянно желаят най-малко още един нов сет. Има обаче една измама – това, което харесват мъжете, рядко подхожда на дамите. Затова би трябвало да бъдете деликатни при избора на сходни дарове за Осми март . Да не приказваме, че в случай че се спрете на фалшив артикул, изненадата ви ще се провали напълно.

Ако желаете да сте спокойни за високия клас на материята, предлагаме ви WOMANSHOP.bg , където са препоръчани няколко модела, само че всички с тествано качество. Комплектите са ефектни и в това време – с изчистен дизайн, подобаващ за всеки жанр.

И още нещо доста значимо – онлайн магазинът има промоционална оферта за празника – купувате един артикул и получавате гратис по ваш избор козметика от уеб страницата. С един патрон – два армагана!

Номер 2

„ За миналогодишния Ден на дамата получих



обувки

от гаджето и доста се зарадвах! Беше ги избрал тъкмо по мой усет “, споделя една от участничките в записването ни. И тя, както всички останали представителки на своя пол, е вманиачена на тематика ботуши, сандали, кларкове, високи токове и прочие

В случай, че имате терзания дали ще й харесат – постоянно може да се допитате непосредствено до нея. Повечето дами нямат нищо срещу сами да си изберат подаръка, стига да не го заплащат те, несъмнено.

Ако въпреки всичко държите да я сюрпризирате, ви съветваме да се спрете на по-изчистен, типичен модел. „ Шарлот “, да вземем за пример, са подобаващи за формален мотив, като в това време не са прекомерно ангажиращи и могат да се съчетаят с дънки. Удобни, с умерена височина на тока, те са едни от най-поръчваните в WOMANSHOP.bg. И не забравяйте – до 8.03 към всяка поръчка получавате артикул от секция „ Гримове “ гратис от онлайн платформата.

 Номер 1

Бижуто
постоянно е добра е концепция! Според 70% от гласувалите едно красиво и нежно колие е съвършен подарък, както за родител, по този начин и за обичана.

Сетовете са добър вид, тъй като по този начин не се постанова на вашата половинка да мисли с какви обеци да съчетае огърлицата. Заложете на нежно и елегантно осъществяване, с което да й покажете, че обръщате внимание на детайла.

Всички декорации в настоящия фешън уебсайт са с до 20% понижение и комплимент към тях. Определено ще избиете рибата с тези дарове за Осми март !

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР