Сякаш сме чакали слънцето да си сложи шапка най-дълго време

...
Сякаш сме чакали слънцето да си сложи шапка най-дълго време
Коментари Харесай

10 най-добри летни продукти за красота за 2024 г., които да купите сега преди горещата вълна

Сякаш сме чакали слънцето да си постави шапка най-дълго време и в този момент, когато най-сетне е тук, някои от може да ни е мъчно да останем хладни или да поддържаме грима си пресен през целия ден. Да не приказваме за спомагателния SPF, с който ще би трябвало да се запасим.

Може да е мъчно да намерите най-хубавите артикули, подобаващи за горещо време, само че не се опасявайте, тъй като екипът за мода и хубост на The Mirror ви има покрита. Нашите писатели, захласнати от хубостта, са съставили комфортен надзорен лист с съществени неща за лятото, които ще ви оказват помощ да прекарате през по-топлото време, изглеждайки и чувствайки се очарователни.

От целунати от слънцето бронзанти и дълготрайни фиксиращи спрейове, с цел да запазите грима си през целия ден, до SPF heroes и антифрикционни стикове, с цел да спрете триенето на бедрата - в случай че имате проблем с хубостта, обвързван с лятото, ние ще ви помогнем да го разрешите. Ето какво прибавяме към нашата кошница в подготовка за идните горещи талази.

ПРОЧЕТЕТЕ П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР