“Сякаш приключвате брака си, но все още сте заедно.”Макар и

...
“Сякаш приключвате брака си, но все още сте заедно.”Макар и
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу откровена за предизвикателствата пред разведените родители - slava.bg

“Сякаш приключвате брака си, само че към момента сте дружно.”

Макар и да сме привикнали да гледаме на Гуинет Полтроу като на някогашна за образец, самата тя признава, че съвършени връзки не съществуват, изключително сред експартньори.

Във връзката си с Крис Мартин тя изпитва също толкоз усложнения като останалите разведени двойки – “И ние имаме и положителни, и неприятни дни”, споделя Гуинет.

“Сякаш приключвате брака си, само че към момента сте дружно. И по този начин ще бъде вечно. Някои дни не са по този начин положителни като останалите, само че мисля, че най-важното е да вървите в една и съща посока, споделяйки любовта към децата си”, добави актрисата.

Гуинет Полтроу за провокациите пред разведените родители

Въпреки това тя не би трансформирала нищо – по време на изявлението си за Шоуто на Дрю Баримор тя споделя, че сегашната й връзка с Крис е по-добра от тази, която са имали като двойка.

След раздялата си през 2014-а година, Гуинет и Крис оповестиха, че остават близки другари и че ще се грижат дружно за двете си деца Епъл и Моузес. Когато предходната година му честити рождения ден, Гуинет даже назова някогашния си “моя брат”.

Източник: Missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР