Swifties — както се наричат ​​феновете на Тейлър Суифт —

...
Swifties — както се наричат ​​феновете на Тейлър Суифт —
Коментари Харесай

Live Nation заслужава да се изправи срещу антитръстовата музика

Swifties — както се назовават ​​феновете на Тейлър Суифт — са мощ, с която би трябвало да се преценявате. Техният яд от това по какъв начин Ticketmaster провали билетите за предварителна продажба за турнето Eras на поп звездата провокира чуване в Конгреса. Това също по този начин накара законодателите в алените и сините щати да вкарат по този начин наречените законопроекти „ Тейлър Суифт “, ориентирани към преодоляване на колоса за продажба на билети.

Сега се оповестява, че Министерството на правораздаването се готви да съди компанията майка на Ticketmaster Live Nation Entertainment за антиконкурентни практики. Размотаването на договорката, която сътвори компанията, към този момент не наподобява пресилено.

Дори преди сливането на Ticketmaster през 2010 година с промоутъра на концерти Live Nation, посетителите на концерти и почитателите на спорта се оплакваха от високите такси за обработка, спомагателни такси и неуспех на платформата да се оправят с рекламирането на билети. Неговото владичество над бизнеса с билети за събития на жи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР