Свят Зад успеха на сериала Игра на тронове стои български

...
Свят Зад успеха на сериала Игра на тронове стои български
Коментари Харесай

Зад успеха на сериала „Игра на тронове” стои български софтуер

Свят Зад триумфа на сериала „ Игра на тронове ” стои български програмен продукт В първата секунда, на първия епизод, на първия сезон на „ Песен за огън и лед ” влиза в деяние програмата V-Ray  Николай Киров 17 май 2019, 21:31
ази седмица завършва най-гледаната и огромна продукция в историята на малкия екран – сериалът „ Игра на тронове”.

Последният 8 сезон се оказа разочароващ за огромна част от почитателите на фантастичната поредност. Те упрекват продуцентите и сценаристи, Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс в извънредно слаби и нелогично разрастващи се сюжети на епизодите.

Дж. Р.Р. Мартин, създателят на романите от поредицата „ Песен за огън и лед”, на която е основан „ Игра на тронове”, не взе участие в правенето на сериала от края на четвъртия сезон и съгласно почитателите това от ден на ден си проличава.

Петиция, публикувана в интернет, упорства целият осми сезон да бъде модифициран. Подписите си под това искане до са сложили към този момент над 800 000 души.

И до момента в който недоволството от слабата работа на сценаристите, които би трябвало да пишат за сериала без помощта на Мартин, пораства, то има един несъмнено великолепен аспект от „ Песен за огън и лед”. Това са специфичните резултати. Те нямат казус в историята на малкия екран и малко известна детайлност е, че за основаването им се употребява български програмен продукт, оповестява NOVA.

В първата секунда, на първия епизод, на първия сезон на „ Песен за огън и лед” влиза в деяние програмата V-Ray, основана от българи. И продължава да служи за основаването на неповторимия свят и огромните борби и досега.

„ Още когато изгледах първите два епизода знаех, че това ще е нещо особено. Но нямах никаква визия, че ще се трансформира в този шлагер, който е сега”, споделя Лон Грос.

Той оглавява американския офис на българската компания, основала софтуера, употребен за „ Игра на тронове”.

На процедура всичко в сериала е обвързвано с неповторимия програмен продукт. От невероятните градове и крепости, през огромните пейзажи, до драконите и борбите.

Например в епизода „ Битката на копелетата” феновете виждат стълкновение сред хиляди бойци - пехота, стрелци и конници. Реално обаче в „ битката” са взели участие 25 артисти. Неслучайно тя получи премията „ Еми” за образни резултати.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР