Свят Япония изключи Южна Корея от белия списък Мярката е

...
Свят Япония изключи Южна Корея от белия списък Мярката е
Коментари Харесай

Япония изключи Южна Корея от белия списък

Свят Япония изключи Южна Корея от белия лист Мярката е поради спор на ползи и е за експорт  Виолета Русенова 2 август 2019, 06:53  Япония изключи Южна Корея от белия лист Източник: ЕПА/БГНЕС
пония съобщи, че ще отстрани Южна Корея от "белия лист " на желани експортни сътрудници - ход, за който Сеул предизвести, че ще има "сериозни последствия " за връзките и сигурността сред съдружниците на Съединени американски щати.

Японският министър на търговията разгласи мярката, откакто предишния месец Токио наложи ограничавания за експорт на три продукта, основни за производството на чипове за смарт телефони в Южна Корея, заради спор на ползи сред двете страни.

По –късно от Сеул обявиха, че Южна Корея ще отговори "строго " на решението на Япония.

"Изразяваме надълбоко страдание за решението на кабинета на Абе ", съобщи Ко Мин-Джун, представител на президентската Синя къща. "Нашето държавно управление ще отговори строго на несправедливото решение на Япония. ", се споделя в формалното изказване на южнокорейските управляващи.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР