Свят В Турция осъдиха на затвор човек, изплюл се върху

...
Свят В Турция осъдиха на затвор човек, изплюл се върху
Коментари Харесай

В Турция осъдиха на затвор човек, изплюл се върху пица

Свят В Турция осъдиха на затвор човек, изплюл се върху пица По време на процеса прокурорът изиска за обвинения 18 години затвор  Николай Киров 12 февруари 2020, 09:49  В Турция осъдиха на затвор човек, изплюл се върху пица Източник: Thinkstock
урски съд осъди разносвач на две години и половина затвор за това, че плюл върху една от пиците преди да я достави на клиента. Нещо повече, мъжът се отърва относително леко, защото прокурорът по делото настояваше за присъда от 18 години отнемане от независимост.

Австралиец сложи връх с пица със 154 сирена

Според съда обвиненият е отговорен за това, че е "изложил на заплаха живота на различен човек, причинявайки повреждане на храни ", както и за "повреждане на стока ".

Престъпленията са осъществени на 24 декември 2017 година в град Ескишехир. Разносвачът, който след ареста е уволнен, отворил кутия с пица и плюл вътре, преди да звънне на вратата на клиента, с цел да му съобщи поръчката.

Магическото съответствие, което прави храната неустоима

Криминалната постъпка е разкрита, откакто комшия прегледал фрагментите от камерата за видеонаблюдение в коридора няколко дни по-късно.

По време на процеса прокурорът изиска за обвинения до 18 години затвор, което е повече даже от оптималната присъда, планувана за принадлежност към "въоръжена терористична организация ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР