Свят След Брекзит Великобритания се готви за Мегзит Водеща тема

...
Свят След Брекзит Великобритания се готви за Мегзит Водеща тема
Коментари Харесай

След Брекзит Великобритания се готви за Мегзит

Свят След Брекзит Англия се готви за Мегзит Водеща тематика за английските издания е непредвидената вест, че принц Хари и неговата брачна половинка Меган желаят да се откажат от ролята си на висши членове на английското кралско семейство 9 януари 2020, 06:24  След Брекзит Англия се готви за Мегзит
След Брекзит Англия се готви за Мегзит
 Тръмп разгласи какъв ще е отговорът на Съединени американски щати против Иран
Тръмп разгласи какъв ще е отговорът на Съединени американски щати против Иран
 Създателят на
Създателят на " Грозната Бети " е открит мъртъв
 На прага на война: какъв брой мощна е армията на Иран
На прага на война: какъв брой мощна е армията на Иран
 Откриха
Откриха " Турски поток " с публична гала, България транзитира газ за Гърция и Македония
 Втората най-гореща година в историята на света
Втората най-гореща година в историята на света
 Русия откри изгоди в климатичните промени
Русия откри изгоди в климатичните промени
 Над 1 милиард животни жертви на пожарите в Австралия
Над 1 милиард животни жертви на пожарите в Австралия

одеща тематика за английските издания беше непредвидената вест, че английският принц Хари и неговата брачна половинка Меган имат желание да се откажат от ролята си на висши членове на английското кралско семейство и да станат финансово самостоятелни, продължавайки обаче да поддържат кралицата.

Младото семейство разгласи това през вчерашния ден и Бъкингамският замък разгласява в отговор малко изказване. Това решение обаче изненада кралското семейство, означават изданията.

ВИЖТЕ КРАСИВИ СНИМКИ НА КРАЛСКАТА ДВОЙКА

Кралицата Елизабет Втора е разочарована от решението на принц Хари да се откаже от пълномощията си, написа английският в. "Таймс ".

Разочарованието на кралицата било още по-голямо, тъй като принцът и брачната половинка му са оповестили желанията си, без да приказват за това авансово с Бъкингамският замък.

#Megxit was trending after Prince Harry and Meghan, the Duchess of Sussex, announced they would be stepping back from their roles as senior members of the British royal family and begin working towards financial independence https://t.co/jKaRO9QrdY
— CNN International (@cnni) 9 януари 2020 година
Те не се били съветвали нито с кралицата, нито с принц Чарлз.

В резултат на това реакцията на английското кралско семейство беше много внезапна и в малко известие се споделяше, че се демонстрира схващане, само че това е комплициран въпрос и ще отнеме време да се завърши, а в този момент полемиките били в ранен етап, показва "Таймс ".

Меган и Хари няма да прекарат Коледа с кралицата

Искри прехвърчат в кралския двор. Какво се случва сред Уилям и Хари?

В. "Дейли телеграф " също приказва за дълбокото отчаяние и засегнатост на кралското семейство от желанията на принц Хари и Меган, които не са съветвали с кралицата и с други знатни родственици. В коментар по тематиката вестникът написа: Добре пристигнали в хубавия нов свят на Меган и Хари, избрали финансовата самостоятелност, като се изключи това, че те ще запазят имението си Фрогмор хаус, което коства на английските данъкоплатци 2,4 милиона английски лири.

"Дори кралицата няма такива условия "

Род Стюарт разкритикува Меган и Хари

Според изданието херцозите на Съсекс са взели това решение по време на 6-седмичната си отмора в Канада в края на предходната година.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ С КАКЪВ ТОАЛЕТ БЕ МЕГАН ЗА ПЪРВАТА СИ ИЗЯВА ПРЕЗ 2020

Те даже не предизвестиха кралицата , написа в. "Дейли мирър " и позволява, че става дума за егоистично решение на принц Хари.
 Принц Хари и Меган още веднъж в Лондон
В. "Сън " пък вкара нов термин Мегзит, игра на думи сред Меган и Брекзит.

Меган Маркъл проговори за майчинството и напрежението

В. "Гардиън " добавя пикантната тематика с това, че в настрана изказване в страницата си в интернет херцозите на Съсекс са сложили под въпрос надеждността на одобрените кралски репортери и са дали индикации, че имат предпочитание да работят вместо това с "млади и очертаващи се като сполучливи публицисти ".

Пред в. "Индипендът " писателката и коментаторка по кралските въпроси Клаудия Джоузеф съобщи, че до известна степен това е можело да се чака.

Тя добави, че обществените медии би трябвало да бъдат упреквани за случилото се, тъй като в случай че човек прочете какви са в тях мненията за Меган, то той ще може да разбере, за какво тя желае да избяга от всичко това.

Доналд Тръмп: Меган Маркъл е злобна

Кралският коментатор Ричард Фицуилямс пък съобщи, че стъпката на херцозите на Съсекс безспорно ще бъде възприета от някои като знак, че монархията не може да се приспособява към 21 век.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР