Свят Си Ен Ен: Доналд Тръмп вече се мисли за

...
Свят Си Ен Ен: Доналд Тръмп вече се мисли за
Коментари Харесай

Си Ен Ен: Доналд Тръмп вече се мисли за Бог

Свят Си Ен Ен: Доналд Тръмп към този момент се мисли за Бог Това, че е президент и има дребен или никакъв късмет да бъде отхвърлен, не значи, че нямаме мотив за терзание, когато той стартира да звучи по този начин, като че ли се мисли за Бог, написа Закари Уолф в разбор за Си Ен Ен  Надежда Неменски 22 август 2019, 12:11 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Си Ен Ен: Доналд Тръмп към този момент се мисли за Бог
Си Ен Ен: Доналд Тръмп към този момент се мисли за Бог
 Русия и Китай: Съединени американски щати ни тласкат към нова „ студена война ”
Русия и Китай: Съединени американски щати ни тласкат към нова „ студена война ”
 В Русия: Участваш в митинг, взимат ти бебето
В Русия: Участваш в митинг, взимат ти бебето
 Бразилските тропически гори горят с рекордна скорост
Бразилските тропически гори горят с рекордна скорост
 Брекзит без договорка: Как страните от Европейски Съюз се приготвят за това
Брекзит без договорка: Как страните от Европейски Съюз се приготвят за това
 Италианският министър председател подаде оставка
Италианският министър председател подаде оставка
 Първи крачки към цялостната възбрана на продажбата на диви слонове
Първи крачки към цялостната възбрана на продажбата на диви слонове
 Путин от Франция: В Москва няма да има „ жълти жилетки “
Путин от Франция: В Москва няма да има „ жълти жилетки “

ма смяна в президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Той твърдеше, че е постигнал повече от всеки различен президент на страната – противоречиво изказване. Сега обаче той приказва за себе си като за избавител, написа Закари Уолф в разбор за Си Ен Ен (CNN).

„ Аз съм избраният” ,

сподели той в сряда за това, което той твърди, че е само и към момента нещо, за което се надява – комерсиално съглашение с Китай.

Това се случи откакто човек, който се занимава с теории на конспирацията го разказа безусловно като Краля на евреите и съобщи, че евреите „ го обичат като второто пришествие на Бог”, именуван още избавител. След това Тръмп се пошегува, че ще награди самичък себе си с Медал на достойнството – премия, която се дава за най-висока степен на военна героизъм.

Video of ⁦@realDonaldTrump⁩ proclaiming himself “the chosen one.” pic.twitter.com/QY5drMt16a
— Andrew Feinberg (@AndrewFeinberg) August 21, 2019
„ Това действителният живот ли е?” ,

попита публицистичната гилдия на в. „ Ню Йорк Таймс” в сряда, в материал по отношение на решението на Тръмп да анулира визитата си в Дания поради хладната реакция на премиера на страната на концепцията му Съединени американски щати да купят Гренландия. Тръмп назова датският министър-председател Мете Фредериксен „ гадна” (вижте във видеото горе).

„ Таймс” не спори дали концепцията за закупуване на Гренландияе неприятна, само че дефинира като сюрреалистично решението на Тръмп да утежни дипломатическите връзки с Дания – дребна страна, която е постоянен боен съдружник, поради оферта за недвижими парцели, която даже не е отправена публично.

Това е въпросът.

Реалността на Доналд Тръмп ,

в която страните могат да се купуват и продават и в която си коства да се прекара един ден в словестна война с Дания, е друга от действителността на другите хора. Невероятно тънката му кожа, бойната му външна политика, цялостното му отменяне на дипломацията, настояването му за цялостна преданост за всичко това плащаме доста висока цена.

Той продължава да води нуклеарни договаряния с режим, ръководен от детски човек (бел. ред. Ким чен-ун), с който счита, че има положителни връзки, макар че множеството дипломати обявиха, че е задействал антиамериканска агитация.

Параноята му и ловът на вещици, които желали да съсипят президентстването му, заплашват доверието на американците в правосъдната система и разузнаването на страната. Неговата висша религия в способността му за договаряния отчужди американските съдружници и докара страната до комерсиална война с Китай, която от ден на ден заплашва международната стопанска система.

Неспособността му да отстъпи докара до най-дългото отчасти изключване на държавното управление в историята на Съединени американски щати .

В неговия кабинет има историческо текучество на фрагменти, защото той сменя настроенията си и по-късно или обществено изхвърля свои високопоставени чиновници, или бива зарязан от тях.

А неправилните обстоятелства и откровените неистини, които популяризира, наподобява се усилват и не понижават по време на неговото престояване в Белия дом. Даниел Дейл от Си Ен Ен е преброил 84 подправени изказвания, изречени от президента или посредством пост в обществената мрежа уиър или устно единствено за предходната седмица. Според Дейл това е връх за последните шест седмици.

Не става дума единствено за неумението му да борави с обстоятелствата. Дори по време на пътуването си до Ел Пасо, с цел да утеши жертвите на въоръжено принуждение, той се хвали с размера на митинга си там преди месеци и подлага на критика кмета на града, който назова Рино.

Той или заблуждава всички, казвайки невероятни неща, с цел да се изтъкне, или както някои психиатри,наблюдаващ държанието му спорят от известно време, той просто отхвърля действителността и е станал смахнат.

Що се отнася до Конституцията, може да няма значение психическото му положение .

Механизмът за премахване на президент от служба заради невалидност е избран в 25-ата корекция, която изисква решение на кабинета му, който обаче в по-голямата си част е формиран от постоянно сменяни фрагменти. Тръмп е на власт и е заобиколен от хора, които обществено в никакъв случай не са съгласни с него.

I made a mistake supporting @realDonaldTrump. I don’t need to be absolved of that. But now I will do what it takes to help make things right. https://t.co/GJwA8Y8yBz
— Anthony Scaramucci (@Scaramucci) August 20, 2019
Но това, че е президент и има дребен или никакъв късмет да бъде отхвърлен, не значи, че нямаме мотив за терзание, когато той стартира да звучи по този начин, като че ли се мисли за Бог.

Бившият шеф на връзките в Белия дом Антъни Скарамучи, който беше уволнен от Тръмп, изцяло се обърна против него и прикани сътрудниците си републиканци да създадат същото. „ Приключих с Тръмп, тъй като освен държанието му стана по-хаотично, а реториката му по-опасна, само че и тъй като, сходно на всички демагози, той не е в положение да се оправи с градивна критика”, написа Скарамучи във „ Вашингтон поуст”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР