Свят Шофьорът на камиона-ковчег от Есекс се призна за виновен

...
Свят Шофьорът на камиона-ковчег от Есекс се призна за виновен
Коментари Харесай

Шофьорът на камиона-ковчег от Есекс се призна за виновен

Свят Шофьорът на камиона-ковчег от Есекс се призна за отговорен Повдигнаха обвинявания на петима мъже, които се явиха на виртуално чуване посредством Skype  Василена Василева 8 април 2020, 20:30  Шофьорът на камиона-ковчег от Есекс се призна за отговорен Източник: ЕПА/БГНЕС
ритански водач се призна за отговорен за убийството на 39 души, открити мъртви в хладилен камион в Есекс, югоизточна Англия, оповестява Агенция Франс Прес.

Идентифицираха жертвите от камиона-ковчег от Англия

Мъжът от Северна Ирландия Морис Робинсън, 25-годишен, беше задържан малко откакто през октомври в камион в индустриална зона в Грейс, източно от Лондон, бяха открити телата на 31 мъже и 8 дами - всички жители на Виетнам на възраст сред 15 и 44 години.

Арест на нов обвинен поради камиона-убиец

Камионът дошъл с ферибот от белгийското пристанище Зебрюге в ранните часове на 23 октомври, превозвайки жертвите, измежду които две 15-годишни момчета.

Полицията повдигна обвинявания на петима мъже, които се явиха на виртуално чуване посредством Skype през днешния ден.

Мъчително очакване след нещастието в Есекс

Робинсън към този момент един път се призна за отговорен в скрит план за подкрепяне на противозаконна имиграция и придобиване на незаконно имущество.

Британецът с румънско родословие Георге Ника, 43-годишен, отхвърли 39-те обвинявания за ликвидиране, а другият румънец Александру-Овидиу Ханга, 27-годишен, отхвърли обвиняването в скрит план за подкрепяне на противозаконна имиграция.

Кристофър Кенеди, от Северна Ирландия, по-рано отхвърли обвиняванията в интрига за подкрепяне на противозаконна имиграция, до момента в който от 37-годишния Валентин Калота не беше поискано да се произнесе по обвиняването в интрига за подкрепяне на противозаконна имиграция.

Прокурорът Уилям Емлин Джоунс сподели пред съда, че против Кенеди и Робинсън са предявени обвинявания в трафик на хора.

Мигрантите са платили на контрабандистите до 40 000 $ за рисковото пътешестване, голяма сума във Виетнам, където годишният приход е към 2 400 $, съгласно Световната банка.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Василена Василева Източник: есекс камион водач .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Очакват към 330 000 безработните до края на годината  1 Д-р Ангел Кунчев: Не си отменяйте почивките за юли и август  1 Има ли нитрати във вносните зеленчуци  1 Безлихвени заеми желаят туроператори --> Пaрите ни  Очакват към 330 000 безработните до края на годината Очакват към 330 000 безработните до края на годината  Д-р Ангел Кунчев: Не си отменяйте почивките за юли и август Д-р Ангел Кунчев: Не си отменяйте почивките за юли и август  Има ли нитрати във вносните зеленчуци Има ли нитрати във вносните зеленчуци  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Мутафчийски разяснява по кое време ще можем да смекчим ограниченията - Теми в развиване | Vesti.bg Мутафчийски разяснява по кое време ще можем да смекчим ограниченията - Теми в развиване | Vesti.bg  <br> Български фотограф с изумителни фрагменти (СНИМКИ) <br>
Български фотограф с изумителни фрагменти (СНИМКИ)
 Трагедията в Италия не е инцидентна. Защо Трагедията в Италия не е инцидентна. Защо  Наблюдаваме Супер Луна, какво значи това за зодиите Наблюдаваме Супер Луна, какво значи това за зодиите Последни  Шофьорът на камиона-ковчег от Есекс се призна за отговорен Шофьорът на камиона-ковчег от Есекс се призна за отговорен  Англия с рекорден брой жертви на ковид, Борис Джонсън се усъвършенства Англия с рекорден брой жертви на ковид...  Президентът Радев утвърди закона за актуализацията на държавния бюджет Президентът Радев утвърди закона за актуализацията на...  Заплатите на прокурорите замръзват до края на 2020 година Заплатите на прокурорите замръзват до края на 2020 година  Пролетната почивка на учениците ще бъде по-кратка Пролетната почивка на учениците ще бъде по-кратка  Жена, инфектирана с COVID-19: Приятелите ми даже не желаеха да приказваме по телефона Жена, инфектирана с COVID-19: Приятелите ми даже не желаеха...  Още един умрял с COVID-19 у нас, 593 са доказаните случаи Още един умрял с COVID-19 у нас, 593 са доказаните...  Европейска комисия отпуска 3,8 милиарда евро за Западните Балкани и източните и южните съседи на Европейски Съюз Европейска комисия отпуска 3,8 милиарда евро за Западните Балкани и...  <p>Фандъкова: След <strong>Великден</strong> ще отпуснем <strong>мерките</strong></p> Фандъкова: След Великден ще отпуснем ограниченията  Китай се отхвърли от вековна традиция в храненето Китай се отхвърли от вековна традиция в храненето  Пътен мост се срути в Тоскана (+Видео) Пътен мост се срути в Тоскана (+Видео)  Жена умря във Варна, подозрение за covid-19, а се оказва пребита Жена умря във Варна, подозрение за covid-19, а се...  От 3 до 6 месеца кредитна почивка оферират банките От 3 до 6 месеца кредитна почивка оферират банките  <p>Правят електрическа &bdquo;УАЗ&rdquo;-ка</p> Правят електрическа „ УАЗ”-ка  Китайска компания подари 150 000 защитни маски на БЧК Китайска компания подари 150 000 защитни маски на БЧК  <p>Борисов към Мангъров: Говорим за едно и също, ти го обясняваш по един метод, Щабът по друг</p> Борисов към Мангъров: Говорим за едно и също, ти го...  СЗО: Не е пристигнало времето Европа да разхлабва ограниченията СЗО: Не е пристигнало времето Европа да разхлабва ограниченията  Експлозия в Берлин, ранен е строителен служащ Експлозия в Берлин, ранен е строителен служащ  Деница Сачева Сачева: 9 830 са намерили работа в изключителното...  Иван Гешев Гешев изиска заледяване на заплатите на магистратите Всичко от през днешния ден Виц на деня Мъж се връща у дома на разсъмване. - Къде скиториш, бе, злощастник? – грозно пита жена му. - Глей в този момент, скъпа, ти нали постоянно ме питаш, къде… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Екстремният фотограф Ивайло Дончев: Вдъхновява ме свободата, адреналинът и възприятието да се усещаш жив  Проф. Кантарджиев: Пик на болестта може да чакаме в края на април Проф. Кантарджиев: Пик на болестта може да чакаме в края на април  80-годишна баба подари цялата си пенсия на болничното заведение в Исперих  Какво е цитокинова стихия, по какъв начин убива коронавирусът Какво е цитокинова стихия, по какъв начин убива коронавирусът  Борисов показа мобилно приложение за ковид  Българката, разкрила пред света историята на София Водещи вести  Президентът Радев утвърди закона за актуализацията на държавния бюджет Президентът Радев утвърди закона за актуализацията на държавния бюджет  Пролетната почивка на учениците ще бъде по-кратка Пролетната почивка на учениците ще бъде по-кратка  Жена, инфектирана с COVID-19: Приятелите ми даже не желаеха да приказваме по телефона Жена, инфектирана с COVID-19: Приятелите ми даже не желаеха да приказваме по телефона  Още един умрял с COVID-19 у нас, 593 са доказаните случаи Още един умрял с COVID-19 у нас, 593 са доказаните случаи  <p>Фандъкова: След <strong>Великден</strong> ще отпуснем <strong>мерките</strong></p> Фандъкова: След Великден ще отпуснем ограниченията за парковете и планините  Жена умря във Варна, подозрение за covid-19, а се оказва пребита Жена умря във Варна, подозрение за covid-19, а се оказва пребита  Англия с рекордни 938 жертви на ковид, Борис Джонсън се усъвършенства Англия с рекордни 938 жертви на ковид, Борис Джонсън се усъвършенства  Китай се отхвърли от вековна традиция в храненето Китай се отхвърли от вековна традиция в храненето  Д-р Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев: Не бързайте да отмените резервации за море  Скандал: Съединени американски щати блокират помощ за ковид, оповестява WSJ Скандал: Съединени американски щати блокират помощ за ковид, оповестява WSJ  Дъщерята на Пол Уокър показа непоказвано видео с татко си Дъщерята на Пол Уокър показа непоказвано видео с татко си
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР