Свят шарен, ръстове – всякакви. Ето пет световни знаменитости от

...
Свят шарен, ръстове – всякакви. Ето пет световни знаменитости от
Коментари Харесай

Сериозно ли? Няма да повярвате колко точно са високи тези звезди: Даниел Радклиф и още

Свят пъстър, растежи – всевъзможни. Ето пет международни звезди от двата пола, които ще ви смаят с височината си. От колоси до миньончета, тези звезди потвърждават, че това какъв брой си висок не дефинира възможностите ти за триумф и популярност:

Мария Шарапова
Малцина знаят, че с изключение на атлетична, именитата тенисистка Мария Шарапова е и доста висока: с цел да сме точни, 1, 88 метра. С сходен растеж не е чудно, че звездата носи обувки 45 (!) номер – факт, който обаче не ѝ пречи да наподобява смайващо елегантна с публични рокли и токчета.

Даниел Радклиф
Актьорът, влезнал в ролята на Хари Потър – Даниел Радклиф, може и да израсна пред очите на публиката, само че растежът му (почти) не се е трансформирал. С височина от едвам 165 сантиметра Даниел потвърждава, че да си невисок не пречи да станеш международна звезда… или пък да сломиш Волдеморт!

Шакил О‘Нийл
Да – всички знаем, че баскетболистите са високи, само че Шакил О‘Нийл подвига летвата с още едно равнище. Бившата NBA звезда има растеж от цели 2,16 метра, което го прави един от най-едрите баскетболни играчи на всички времена. За информация: кошовете в формалните NBA мачове са 3 метра, тъй че Шак умерено ги стига и единствено с разтягане на ръка!

Кайли Миноуг
В другия завършек на спектъра се намира певицата Кайли Миноуг, която е речниковата формулировка на думата „ миньонче “. За благополучие, растежът от едвам 152 сантиметра не пречи на звездата да се изкачва до върховете на музикалните ранглисти.

Том Круз
Том Круз може и да се прочу като екшън воин (заради функциите си в „ Топ Гън “ и „ Мисията невъзможна “), само че растежът му надалеч не е като на характерен мачо. С височина от едвам 1,7 метра артистът е по-дребен от доста от екраните си половинки – което обаче не компроментира имиджа му на същински разбивач на сърца.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР