Свят Съобщиха подробности за инцидента с Коби Брайънт Времето в

...
Свят Съобщиха подробности за инцидента с Коби Брайънт Времето в
Коментари Харесай

Съобщиха подробности за инцидента с Коби Брайънт

Свят Съобщиха детайлности за случая с Коби Брайънт Времето в Лос Анджелис е било извънредно мъгливо 27 януари 2020, 11:07  Съобщиха детайлности за случая с Коби Брайънт
Съобщиха детайлности за случая с Коби Брайънт
 Защо Китай не сподели цялата истина за новия ковид
Защо Китай не сподели цялата истина за новия ковид
 Три ракети удариха посолството на Съединени американски щати в Багдад
Три ракети удариха посолството на Съединени американски щати в Багдад
 Загинаха легендата на НБА Коби Брайънт и щерка му
Загинаха легендата на НБА Коби Брайънт и щерка му
 Иран отхвърля да съобщи черните кутии на сваления аероплан
Иран отхвърля да съобщи черните кутии на сваления аероплан
 Сеизмолог планувал труса в Турция, в този момент чака нов
Сеизмолог планувал труса в Турция, в този момент чака нов
 Бащата на Меган остро я подлага на критика: 3 милиона $ не са ѝ задоволителни
Бащата на Меган остро я подлага на критика: 3 милиона $ не са ѝ задоволителни
 Коронавирусът плъзва по света, в Китай блокират градове
Коронавирусът плъзва по света, в Китай блокират градове

анните за следене на полети демонстрират, че хеликоптерът на Коби Брайънт, който почина, се е сблъскал с метеорологичните проблеми над зоологическата градина на града. Той е обиколил този регион най-малко 6 пъти на доста дребна надморска височина - към 875 фута като може би водачът е чакал мъглата да се почисти.

Той се свързал с контролната кула на летище Бърбанк и там са били наясно, че машината обикаля към 15 минути. В последна сметка хеликоптерът се е насочил на север по автомагистралата 118, преди да завие на запад, и стартира да лети над автомагистралата 101 към Уудланд Хилс, Калифорния, оповестява Gong.bg

Загинаха легендата на НБА Коби Брайънт и щерка му

По-късно те се натъкват на още по-сериозна и тежка мъгла и хеликоптерът завива на юг.

Това е било сериозно решение, тъй като са се насочили към планински регион. Пилотът ненадейно и бързо се изкачил от към 1200 фута до 2000 фута. Малко по-късно се случва и нещастието при която хеликоптерът катастрофира в рид и се възпламенява.

Светът скърби за Коби Брайънт

Общо девет души са изгубили живота си при трагичния случай с хеликоптера на баскетболната легенда Коби Брайънт. Един от най-големите играчи в историята на този спорт почина, а с него от този свят си отиде и щерка му Джана.

Saddened to hear about the tragic demise of Kobe Bryant, his daughter Gianna & others on-board the helicopter.
My condolences to his family, friends and fans across the world. #KobeBryant pic.twitter.com/N8B4Tcr4KU
— Sachin Tendulkar (@sachin_rt) 27 януари 2020 година
По първична информация на борда е имало петима души - Коби Брайънт, 13-годишната му щерка, неин другар, дружно с татко му и водача на хеликоптера.

Коби и Джанна#KobeBryant pic.twitter.com/Sd0Ua7gRqa
— Roustem Adagamov (@adagamov) 27 януари 2020 година
Последните информации от полицията са, че в машината са се намирали 9 души. Никой не е съумял да оцелее.

Агенция "Асошиейтед Прес " оповестява, базирайки се на родственици, че в нещастието живота си са изгубили още Джон Алтобели, основен треньор на локалния тим по бейзбол, брачната половинка му Кери и щерка им Алиса, която играела в един и същи тим с дъщерята на Брайънт.

Също по този начин от полицията са съобщили, че измежду жертвите е и треньорката на калифорнийския баскетболния тим за девойки Кристина Маузер.

Времето в Лос Анджелис е било извънредно мъгливо в деня на нещастието и даже хеликоптерите и другите машини на полицията не са били във въздуха точно заради неподходящите условия.

Outside of the Staples Center
Honoring the life of Kobe Bryant ❤️ pic.twitter.com/DO7609OC2H
— The Cruz Show (@TheCruzShow) 27 януари 2020 година
Коби Бийн Брайънт беше американски професионален баскетболист, играл в НБА в продължение на 20 сезона за един и същи тим - Лос Анджелис Лейкърс.

Участвал е в Мача на звездите 18 пъти. В листата на най-успешните баскетболисти в историята на НБА, Брайънт заема четвъртото място с 33643 точки.

Брайънт остави жена си Ванеса и три дъщери - Наталия, Бианка и новородената Капри. Той беше на 41 години.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Коби Брайънт .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 1800 дами са трансферирали парите си в Национален осигурителен институт  1 Доплащаме най-вече за медикаменти в аптеката  1 Кристалина Георгиева: България може да влезе в еврозоната през 2023г.  1 Богаташи теглят спестяванията си от банките --> Пaрите ни  1800 дами са трансферирали парите си в Национален осигурителен институт 1800 дами са трансферирали парите си в Национален осигурителен институт  Доплащаме най-вече за медикаменти в аптеката Доплащаме най-вече за медикаменти в аптеката  Кристалина Георгиева: България може да влезе в еврозоната през 2023г. Кристалина Георгиева: България може да влезе в еврозоната през 2023г.  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Променят текста за курса на лв. в закона за Българска народна банка Променят текста за курса на лв. в закона за Българска народна банка  <br> Кои са най-продаваните коли в света за 2019 година <br>
Кои са най-продаваните коли в света за 2019 година
 Кейт свети, до момента в който Меган се крие в Канада Кейт свети, до момента в който Меган се крие в Канада  Райна Касабова – първата жена взела участие във боен полет Райна Касабова – първата жена взела участие във боен полет Последни  Коби Брайънт Съобщиха детайлности за случая с Коби Брайънт  Иван Гешев Гешев пита Конституционния съд за имунитета на...  <p>Кой е <strong>най-добрият източник </strong>на енергия</p> Кой е най-хубавият източник на сила  Тонове мъртва риба в р. Марица, замърсяването - 16 пъти над нормата Тонове мъртва риба в р. Марица, замърсяването - 16 пъти...  Светът скърби за Коби Брайънт Светът скърби за Коби Брайънт  Русия прекрачи ли границата с шпионажа Русия прекрачи ли границата с шпионажа  Междусъседски войни: Семейство пробива бетонни плочи, с цел да влезе в дома си Междусъседски войни: Семейство пробива бетонни плочи...  <p>Нов <strong><span style= Нов риалити формат с Емо Чолаков започва по NOVA  <p>Блясък и мода на аления килим в <strong>Лос Анджелис</strong></p> Блясък и мода на аления килим в Лос Анджелис  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Euronews: Българската здравна система оставя пациентите уязвими Euronews: Българската здравна система оставя пациентите...  Отровни пестициди в Карлуково, има ли заплаха за локалните Отровни пестициди в Карлуково, има ли заплаха за...  Защо Китай не сподели цялата истина за новия ковид Защо Китай не сподели цялата истина за новия ковид  Името Kamiq произлиза от езика на инуитите, обитаващи северна Канада и Гренландия и значи нещо, което ти приляга тъкмо по размер, като втора кожа. Skoda Kamiq пасва тъкмо по размер (тест драйв)  Облаци и дъжд през днешния ден, жълт код за поледици - ето къде Облаци и дъжд през днешния ден, жълт код за поледици - ето къде  Сър Никълъс Уинтън Британският Шиндлер, който избави хиляди деца от...  Три ракети удариха посолството на Съединени американски щати в Багдад Три ракети удариха посолството на Съединени американски щати в Багдад  <p>Зодиите, които са <strong>най-суетни</strong></p> Зодиите, които са най-суетни  Boeing 777X Boeing 777X направи сполучлив първи полет  Загинаха легендата на НБА Коби Брайънт и щерка му Загинаха легендата на НБА Коби Брайънт и щерка му Всичко от през днешния ден Виц на деня Двама шопи беседват на брега на язовир “Искър ”: - Ей, глей какъв брой доста вода! Цела София пие вода от тойо язовир. Страшно доста е т'ва!… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче  Актьор в Съединени американски щати и модел в Азия - Мони Демиров  Ето ги - 10 най-красиви мъже в света Водещи вести  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Иван Гешев Гешев пита Конституционния съд за имунитета на президента  Русия прекрачи ли границата с шпионажа Русия прекрачи ли границата с шпионажа  Тонове мъртва риба в р. Марица, замърсяването - 16 пъти над нормата Тонове мъртва риба в р. Марица, замърсяването - 16 пъти над нормата  Междусъседски войни: Семейство пробива бетонни плочи, с цел да влезе в дома си Междусъседски войни: Семейство пробива бетонни плочи, с цел да влезе в дома си  Сър Никълъс Уинтън Британският Шиндлер, който избави хиляди деца от газовите камери  Светът скърби за Коби Брайънт Светът скърби за Коби Брайънт  <p>Блясък и мода на аления килим в <strong>Лос Анджелис</strong></p> Блясък и мода на аления килим в Лос Анджелис  <p>Кой е <strong>най-добрият източник </strong>на енергия</p> Кой е най-хубавият източник на сила  Euronews: Българската здравна система оставя пациентите уязвими Euronews: Българската здравна система оставя пациентите уязвими
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР