Свят Руски учени откриха разломи в Урал, допускат нови земетресения

...
Свят Руски учени откриха разломи в Урал, допускат нови земетресения
Коментари Харесай

Руски учени откриха разломи в Урал, допускат нови земетресения

Свят Руски учени откриха разломи в Урал, позволяват нови трусове Ако са тектонични, опасявам се, че ни чакат още тествания, споделя Аркадий Овчаренко, старши откривател в Института по геофизика на Уралския филиал на РАН 20 октомври 2019, 13:04  Руски учени откриха разломи в Урал, позволяват нови трусове Източник: iStock
еофизици от Уралския клон на Руската академия на науките откриха подземни разломи на мястото на най-голямото земетресение в района.

На 5 септември 2018 година в Катав-Ивановск бе записано най-тежкото земетресение в Урал за последните 100 години. Имаше два мощни труса - от 5,6 степен и 4,7. На 19 септември е записано ново земетресение, а седмица по-късно, на 26 септември, в гора наоколо до града на мястото на епицентъра на земетресението, се образува свлачище с дължина 800 метра.

Италия крие супервулкан, той може да унищожи Европа

В продължение на идващите няколко месеца нови земетресения не са регистрирани, само че наблюденията продължат, защото някои процеси в земята не престават, споделя Анатолий Анатолий, началник на лабораторията по геодинамика в Института по геофизика.

На месте «землетрясения века» на Урале найдены необычные аномалии https://t.co/Xtoy26TZka
— Евгений Ельчин (@HealthGive) October 16, 2019
Открих необикновени аномалии - разломи на дълбочина към 150 метра, споделя Аркадий Овчаренко, старши откривател в Института по геофизика на Уралския филиал на Руската академия на науките. Разломите са открити през зимата, само че в този момент успяхме да ги потвърдим дефинитивно, добавя той.

Президентът на Албания: Апокалиптично земетресение ще удари Балканите

Все още няма тъкмо пояснение за тях. Ако са тектонични, опасявам се, че ни чакат още тествания, споделя Овчаренко. Проучванията не престават.

На месте крупнейшего уральского землетрясения нашли аномалию https://t.co/msdRLidXMf #360tv
— Волк Вятский (@Sergeyvolk71) October 16, 2019

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Какво може да провали почивката ви  1 Как банките избират в кои парцели да влагат  1 Вижте новата банкнота от 50 лв.  1 Кои квартали на София са най-търсени за покупка на парцел --> Пaрите ни  Какво може да провали почивката ви Какво може да провали почивката ви  Как банките избират в кои парцели да влагат Как банките избират в кои парцели да влагат  Вижте новата банкнота от 50 лв. Вижте новата банкнота от 50 лв.  Кои квартали на София са най-търсени за покупка на парцел Кои квартали на София са най-търсени за покупка на парцел Не пропускай  <br> Инцидент в златна мина в Сибир, десетки жертви <br>
Инцидент в златна мина в Сибир, десетки жертви
 <br> Звезди за <strong> ексцентрични места </strong>, на които са правили <strong> секс </strong> <br>
Звезди за ексцентрични места , на които са правили секс
 <br> Вижте <strong> най-щурите фотоси </strong> на диви животни за 2019 година <br>
Вижте най-щурите фотоси на диви животни за 2019 година
 <br> Проектът Бенджамин: <strong> за майките и загубата, за която не се приказва </strong> <br>
Проектът Бенджамин: за майките и загубата, за която не се приказва
Последни  <p>Руски учени откриха разломи, позволяват пагубно земетресение</p> Руски учени откриха разломи, позволяват пагубно...  Цената на билетчето подпали най-стабилната страна в Латинска Америка Цената на билетчето подпали най-стабилната страна в...  Падна и маската на Шотландеца в Падна и маската на Шотландеца в " Маскирания артист "  <p>Рафаел Надал се ожени, кралска женитба на Майорка</p> Рафаел Надал се ожени, кралска женитба на Майорка  <p>Световен връх за най-дълъг&nbsp;полет на пътнически самолет</p> Световен връх за най-дълъг полет на пътнически...  <p><strong>Амелия-Мира</strong> от &bdquo;Игри на волята&ldquo; - съвременна и доста <strong>секси </strong>(СНИМКИ)</p> Амелия-Мира от „ Игри на волята “ - съвременна и...  <p>Джонсън изпрати 3 писма до Европейски Съюз, упрекнаха го в жанр Тръмп</p> Джонсън изпрати 3 писма до Европейски Съюз, упрекнаха го в жанр Тръмп  <p><strong>5 неща, </strong>с които никоя жена <strong>не би трябвало </strong>да прави<strong> компромис</strong></p> 5 неща, с които никоя жена не би трябвало да прави компромис  3 предписания с по 5 продукта </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР