Свят Путин: Да сложим край на ксенофобията и антисемитизма Руският

...
Свят Путин: Да сложим край на ксенофобията и антисемитизма Руският
Коментари Харесай

Путин: Да сложим край на ксенофобията и антисемитизма

Свят Путин: Да сложим завършек на ксенофобията и антисемитизма Руският държавен глава е на посещаване в Израел за присъединяване в Петия интернационален конгрес в памет на жертвите на Холокоста  Василена Василева 23 януари 2020, 16:13  Путин: Да сложим завършек на ксенофобията и антисемитизма
Путин: Да сложим завършек на ксенофобията и антисемитизма
 Гутериш: Пред нас са четирите конника на Апокалипсиса
Гутериш: Пред нас са четирите конника на Апокалипсиса
 Змии може да са предали на хората мистериозния ковид
Змии може да са предали на хората мистериозния ковид
 Разследване: Корумпирани венецуелски политици скрито в България
Разследване: Корумпирани венецуелски политици скрито в България
 Нова заплаха в Австралия – смъртоносни паяци
Нова заплаха в Австралия – смъртоносни паяци
 СЗО: Без изключително състояние поради вируса в Китай
СЗО: Без изключително състояние поради вируса в Китай
 Макрон подвигна скандал на служители на реда в Йерусалим
Макрон подвигна скандал на служители на реда в Йерусалим
 Англия ще напусне Европейски Съюз в 23:00 ч. на 31 януари, откакто кралицата подпише
Англия ще напусне Европейски Съюз в 23:00 ч. на 31 януари, откакто кралицата подпише

ъм опълчване на всевъзможни прояви на ксенофобия и антисемитизъм , където и да пораждат те, прикани съветският държавен глава Владимир Путин по време на срещата си с израелския президент Реувен Ривлин.

Путин пренарежда пъзела

Руският президент е на посещаване в Израел за присъединяване в Петия интернационален конгрес в памет на жертвите на Холокоста и за отбелязването на 75-годишнината от освобождението на концлагера "Аушвиц ".

"Трябва да сме доста деликатни, с цел да не пропуснем нищо сходно в бъдеще и да се противопоставяме на всевъзможни прояви на ксенофобия и антисемитизъм, където и да пораждат и от който и да идват ", сподели Путин.

Ето го новото държавно управление на Русия

"За мен и за моите сътрудници е доста значимо през днешния ден да бъдем в Израел. Виждаме вашите старания, напъните на цялото израелско управление за опазване на паметта за трагичните събития от Втората международна война ", добави съветският президент, представен от Българска телеграфна агенция.

Дълбоко сме разчувствани, че означаваме 75-годишнината от освобождението на "Аушвиц ". На интернационалната сцена съществува общо схващане, че е неприемливо да има прояви на антисемитизъм, на ксенофобия и фашизъм, съобщи Ривлин.

Путин в профил основния прокурор на Русия

Русия има нов министър председател! Държавната дума утвърди Мишустин за поста (+Видео)

"Важно е дружно да се борим с антисемитизма. Тази война не може да се води, без Русия да взима в нея интензивно присъединяване ", означи израелският президент.

Израелският външен министър Израел Кац, посрещайки през днешния ден Путин на летище "Давид Бен Гурион ", означи героизма на народите на Съветския съюз през Втората международна война и акцентира основната роля на Съветската войска за успеха над нацистка Германия и освобождението на пандизчиите от концлагерите.

Путин, ще остане ли или ще си тръгне

Руският президент и израелският министър председател Бенямин Нетаняху откриха през днешния ден в центъра на Ерусалим монумент "Свещ на паметта ", отдаден на героичния героизъм на бранителите и жителите на Ленинград по време на блокадата през Втората международна война.

Паметникът е повдигнат в парк Сакер, недалече от постройката на министерството на външните работи на Израел, Върховния съд и Кнесета.

По време на визитата си в Израел, Путин се срещна с майката на арестуваната в Русия за владеене на опиати израелска туристка Наама Исахар.

Тя бе задържана преди месеци по обвиняване, че у нея са били открити няколко грама марихуана, напомня Асошиейтед прес. Майката на Наама, Яфа, се срещна в Ерусалим с Путин и с израелския министър председател Бенямин Нетаняху. А след срещата съветският президент съобщи, че всичко с щерка й ще бъде наред.

"Срещнах се с майката на Наама. За мен е ясно, че Наама е от доста положително и порядъчно семейство. Известна ми е позицията на премиера (на Израел Бенямин Нетаняху), който моли да се вземе решение по случая. Всичко това безспорно ще се има поради при взимането на дефинитивно решение. Майката доста се тормози, виждам това. Казах й и желая да повторя - всичко ще бъде наред ", посочи той.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Василена Василева Източник: путин израел ксенофобия .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
2 коментара  1 Ръст в цените на парцелите с 2-3%  1 На последно място по корупция е България в ранглиста  1 Сменят ни работното място без единодушието ни  1 Може да удължат периода за прекачване на втората пенсия в Национален осигурителен институт --> Пaрите ни  Ръст в цените на парцелите с 2-3% Ръст в цените на парцелите с 2-3%  На последно място по корупция е България в ранглиста На последно място по корупция е България в ранглиста  Сменят ни работното място без единодушието ни Сменят ни работното място без единодушието ни  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Автобус, минус 5 градуса, вратата се държи с колан Автобус, минус 5 градуса, вратата се държи с колан  <br> След нейното <strong> изобретение </strong> тази болест към този момент не е <strong> смъртна присъда </strong> <br>
След нейното изобретение тази болест към този момент не е смъртна присъда
 <br> Зодиакалните двойки, които <strong> рядко се карат </strong> <br>
Зодиакалните двойки, които рядко се карат
 <br> Най-добрите <strong> </strong> предписания <br>
Най-добрите предписания
Последни  <p><strong>Първата жена лекар</strong>&nbsp;в САЩ&ndash; Елизабет Блекуел</p> Първата жена доктор в САЩ– Елизабет Блекуел  Мъж опита да нападне седмокласник в учебно заведение, задържаха го Мъж опита да нападне седмокласник в учебно заведение, задържаха...  Путин: Да сложим завършек на ксенофобията и антисемитизма Путин: Да сложим завършек на ксенофобията и антисемитизма  Откриха 28 антични непознати вируса в хладилник в Тибет Откриха 28 антични непознати вируса в хладилник в Тибет  <p><strong>Пародиен анимационен сериал за кралското семейств</strong>о потегля по HBO</p> Пародиен анимационен сериал за кралското семейство...  <p>Менда Стоянова: Българите са дали 1 милиард&nbsp;за талончета&nbsp; &nbsp;</p> Менда Стоянова: Българите са дали 1 милиард за...  <p>Tesla към този момент е втората най-скъпа авто компания в света</p> Tesla към този момент е втората най-скъпа авто компания в света  Два дни повече отпуск за непушачите оферират от Вътрешна македонска революционна организация Два дни повече отпуск за непушачите оферират от Вътрешна македонска революционна организация  Емилиян Гебрев Трима руснаци са упрекнати за опита за ликвидиране на Гебрев  <p><span style= „ Oбичай ме постепенно “ - новата книга на...  <p><strong>5</strong> от най-забавните <strong>холивудски скандали</strong></p> 5 от най-забавните холивудски кавги  Продават ни използвани облекла и долни дрехи като нови Продават ни използвани облекла и долни дрехи като нови  <p><strong>Вин Дизел</strong> гол до кръста, <strong>разтопява</strong> женските сърца</p> Вин Дизел гол до кръста, разтопява женските сърца  <p>Зрелищен арест на българин в Германия</p> Зрелищен арест на българин в Германия  Дронове ще наблюдават и управляват африканската чума по свинете Дронове ще наблюдават и управляват африканската чума по...  Какво щеше да се случи, в случай че нямахме високосна година Какво щеше да се случи, в случай че нямахме високосна година  Четири трамвая се удариха в София, има жертва и ранени Четири трамвая се удариха в София, има жертва и ранени  До 1200 лева <a href=бонуси за българите, които се върнат от чужбина " /> До 1200 лева бонуси за българите, които се върнат от...  Генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш Гутериш: Пред нас са четирите конника на Апокалипсиса  Змии може да са предали на хората мистериозния ковид Змии може да са предали на хората мистериозния... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Излизам от кръчмата и гледама надпис на фитнеса насреща " Ти можеш повече ".. - И ти? - Върнах се и ударих ощ три ракии... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче  Актьор в Съединени американски щати и модел в Азия - Мони Демиров  Фънки: Любимият ми десерт е карамелизирана луканка с мандарини Водещи вести  Четири трамвая се удариха в София, има жертва и ранени Четири трамвая се удариха в София, има жертва и ранени  <p>Менда Стоянова: Българите са дали 1 милиард&nbsp;за талончета&nbsp; &nbsp;</p> Бюджетната комисия одобри измененията в Закона за
хазарта  Емилиян Гебрев Трима руснаци са упрекнати за опита за ликвидиране на Гебрев  Бойко Борисов Бойко Борисов за бандитите в Ролс-Ройс и хазартния бизнес  <p>Зрелищен арест на българин в Германия</p> Зрелищен арест на българин в Германия  Два дни повече отпуск за непушачите оферират от Вътрешна македонска революционна организация Два дни повече отпуск за непушачите оферират от Вътрешна македонска революционна организация  Чиста вода Това ли е бъдещето: момиче изобрети технология за проучване на водата  Продават ни използвани облекла и долни дрехи като нови Продават ни използвани облекла и долни дрехи като нови

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР