Свят Патолозите: Джордж Флойд е убит Две аутопсии обаче стигат

...
Свят Патолозите: Джордж Флойд е убит Две аутопсии обаче стигат
Коментари Харесай

Патолозите: Джордж Флойд е убит

Свят Патолозите: Джордж Флойд е погубен Две аутопсии обаче стигат до разнообразни изводи за характера на убийството  Николай Киров 2 юни 2020, 12:37  Патолозите: Джордж Флойд е погубен Източник: EPA/БГНЕС
нощи бяха оповестени резултатите от две аутопсии на Джордж Флойд, чиято гибел при полицейски арест провокира вълна от всеобщи митинги и протести в Съединени американски щати.

Едната аутопсия е осъществена от самостоятелна частна компания, а другата от службата за медицински прегледи на окръг Хенепин в Минеаполис.

Тръмп: Изпращам хиляди тежко въоръжени бойци

И двете аутопсии стигат до умозаключение, че казусът може да се квалифицира като ликвидиране. Но съгласно частните патолози става въпрос за преднамерено деяние, до момента в който окръжният медицински експерт счита, че в тази ситуация действието е осъществено без предумисъл за причиняване на гибелта на арестувания.

Адвокатът, представляващ фамилията на Джордж Флойд, заяви, че резултатите от самостоятелна аутопсия са открили, че Флойд е умрял от задушаване от дълготрайно прилепяне.

Медицинските специалисти доктор Майкъл Баден и доктор Алелиа Уилсън са стигнали до извода, че се касае за преднамерено ликвидиране.

Расисти ли са служителите на реда в Съединени американски щати?

„ Това, което открихме, подхожда на това, което хората видяха. Няма различен здравен проблем, който би могъл да способства за гибелта. Полицията има подправеното усещане, че в случай че можете да говорите, то можете да дишате. Това не е вярно”, разяснява Баден.

Според поръчаната от юристите на убития самостоятелна аутопсия, „ продължителният напън от дясната страна на каротидната артерия на Флойд е попречил притока на кръв към мозъка, а притискането на гърба му е попречило способността му да диша”.

Размириците в Съединени американски щати не стихват, вкараха полицейски час във Вашингтон

Патолозите са стигнали до заключението, че мъжът е починал на мястото, където в продължение на към 9 минути е бил притискан от арестувалите го служители на реда.

Службата за медицински прегледи на окръг Хенепин обаче е стигнала до по-различни изводи, сочещи непредумишлено ликвидиране.

Според окръжния медицински експерт причина за гибелта е сърдечно-белодробен арест, комплициран от насилственото прилепяне на гърба и врата. В отчета са изброени и други значими положения, в това число артериосклеротична и хипертонична болест на сърцето, интоксикация с фентанил и скорошна приложимост на метамфетамин.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Николай Киров Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Вижте по какъв начин ще се храним в заведенията за хранене на закрито  1 Предлагат ваучери за ток и парно за потърпевши от рецесията  1 Колко българи обявиха проблематичен достъп до здравна помощ през пандемията  1 Очаква се сериозен спад в средствата, които пращат мигрантите вкъщи --> Пaрите ни  Вижте по какъв начин ще се храним в заведенията за хранене на закрито Вижте по какъв начин ще се храним в заведенията за хранене на закрито  Предлагат ваучери за ток и парно за потърпевши от рецесията Предлагат ваучери за ток и парно за потърпевши от рецесията  Колко българи обявиха проблематичен достъп до здравна помощ през пандемията Колко българи обявиха проблематичен достъп до здравна помощ през пандемията  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531 Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531  Борисов: Сменяме Живков, Цветанов ще си направи собствен план Борисов: Сменяме Живков, Цветанов ще си направи собствен план  Историческо: Историческо: " Дракон " се скачи с Международната галактическа станция  <br> Тръмп назова Г-7 остаряла, кани Русия и още 3 страни <br>
Тръмп назова Г-7 остаряла, кани Русия и още 3 страни
Последни  Патолозите: Джордж Флойд е погубен Патолозите: Джордж Флойд е погубен  Какво ти би трябвало в един смарт телефон?
Създадено за A1
Какво ти би трябвало в един смарт телефон?  Русия разгласи, че има метод за лекуване на COVID-19 Русия разгласи, че има метод за лекуване на COVID-19  Apple iPhone SE Apple пуска " значими ъпдейти за сигурността " на iOS и...  Наско Сираков Сираков: Собственик съм на 86,6% от " Левски "  Изглед от брега при с. Тюленово Сигналът от Тюленово: Майката разписва, синът строи  Дрифт в мола, млад мъж остана без брошура (видео) Дрифт в мола, млад мъж остана без брошура (видео)  Кметът на Червен бряг: Боклукът е на труднодостъпно място Кметът на Червен бряг: Боклукът е на труднодостъпно...  Специализираната прокуратура откри и иззе от офисите на обвинения Васил Божков голям брой нови предмети с белезите на културно-исторически полезности Иззеха голям брой полезности от офиса на Васил Божков  Расисти ли са служителите на реда в Съединени американски щати? Расисти ли са служителите на реда в Съединени американски щати?  Проф. Тодор Кантарджиев Кантарджиев: От щаба не се забавляваме с епидемията  Audi A3 Sportback Германия ще съживява авто промишлеността с 5 милиарда евро  Почитаме паметта на Ботев и починалите за свободата на България Почитаме паметта на Ботев и починалите за свободата на...  Тръмп: Изпращам хиляди тежко въоръжени бойци Тръмп: Изпращам хиляди тежко въоръжени бойци  Елизабет Янева Веган-майката Елизабет: живот на цялостни обороти  Зукърбърг Служители на Фейсбук на митинг против Зукърбърг  5 книги, които всеки българин би трябвало да прочете 5 книги, които всеки българин би трябвало да прочете  <p>Иран към Съединени американски щати: Спрете насилието против личния си народ</p> Иран към Съединени американски щати: Спрете насилието против личния си народ  <p>Откриха нови два тира с отпадъци</p> Откриха нови два тира с боклуци  Марияна Николова Вицепремиерът Марияна Николова с привет към децата Всичко от през днешния ден Виц на деня Кино. Прожекцията свършва, лампите светват. За изненада се оказва, че брачен партньор и брачна половинка са стояли един до различен без да знаят. Жената незабавно се развиква:… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Историческо: Историческо: " Дракон " се скачи с Международната галактическа станция  Германски доктор: Германски доктор: " Вирус-убиец? Живейте си живота! "  Вижте вилата на проверяван зам.-министър (видео и снимки) Вижте вилата на проверяван зам.-министър (видео и снимки)  Радев: Вече знаем цифрите, България ще вземе 15 милиарда евро Радев: Вече знаем цифрите, България ще вземе 15 милиарда евро  Колко години приблизително от живота на болния лишава COVID-19? Колко години приблизително от живота на болния лишава COVID-19?  Турция сътвори военна зона край границата с България Турция сътвори военна зона край границата с България Водещи вести  Тръмп: Изпращам хиляди тежко въоръжени бойци Тръмп: Изпращам хиляди тежко въоръжени бойци  Наско Сираков Сираков: Собственик съм на 86,6% от " Левски "  Русия разгласи, че има метод за лекуване на COVID-19 Русия разгласи, че има метод за лекуване на COVID-19  Проф. Тодор Кантарджиев Кантарджиев: От щаба не се забавляваме с епидемията  Почитаме паметта на Ботев и починалите за свободата на България Почитаме паметта на Ботев и починалите за свободата на България  5 книги, които всеки българин би трябвало да прочете 5 книги, които всеки българин би трябвало да прочете  Елизабет Янева Веган-майката Елизабет Янева: живот на цялостни обороти  Зукърбърг Служители на Фейсбук на митинг против Зукърбърг  Специализираната прокуратура откри и иззе от офисите на обвинения Васил Божков голям брой нови предмети с белезите на културно-исторически полезности Иззеха голям брой полезности от офиса на Васил Божков  Кметът на Червен бряг: Боклукът е на труднодостъпно място Кметът на Червен бряг: Боклукът е на труднодостъпно място  Audi A3 Sportback Германия ще съживява авто промишлеността с 5 милиарда евро Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР