Свят Първи доклад разкрива причината за самолетната катастрофа в Иран

...
Свят Първи доклад разкрива причината за самолетната катастрофа в Иран
Коментари Харесай

Първи доклад разкрива причината за самолетната катастрофа в Иран

Свят Първи отчет разкрива повода за самолетната злополука в Иран Днес е ден за народен печал в Украйна 9 януари 2020, 09:20  Първи отчет разкрива повода за самолетната злополука в Иран
Първи отчет разкрива повода за самолетната злополука в Иран
 Bild: Страхът от отмъщението на Иран тласка Берлин към
Bild: Страхът от отмъщението на Иран тласка Берлин към " политически рисковано събитие " в Москва
 След Брекзит Англия се готви за Мегзит
След Брекзит Англия се готви за Мегзит
 Тръмп разгласи какъв ще е отговорът на Съединени американски щати против Иран
Тръмп разгласи какъв ще е отговорът на Съединени американски щати против Иран
 Създателят на
Създателят на " Грозната Бети " е открит мъртъв
 На прага на война: какъв брой мощна е армията на Иран
На прага на война: какъв брой мощна е армията на Иран
 Откриха
Откриха " Турски поток " с публична гала, България транзитира газ за Гърция и Македония
 Втората най-гореща година в историята на света
Втората най-гореща година в историята на света

азбилият се в Техеран украински аероплан Боинг 737-800 се е запалил още преди да падне на земята, написа в доклада на организацията за гражданска авиация на Иран, представен от РИА Новости.

"Самолетът се е запалил във въздуха. По информация на очевидци, огънят е бил забележим в самолета и се е популяризирал по фюзелажа ", се споделя в документа.

От организацията за гражданска авиация на Иран допълват, че след удара в земята в самолета е избухнал гърмеж.

В сряда рано сутринта аероплан Боинг 737-800 на "Международни авиолинии на Украйна ", изпълняващ полет от Техеран за Киев, се разруши малко след излитането си от летище "Имам Хомейни ". Загинаха всички 176 пасажери на борда, в това число 11-членния екипаж.

По предварителна информация, самолетът се е разрушил поради проблеми в мотора.

Украински аероплан с над 170 души се разруши край Техеран

Разбилият се украински пътнически аероплан не е подавал сигнал за проблем , само че се е опитал да се върне на летището в Техеран, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на оповестения през днешния ден прелиминарен отчет.

Президентът на Украйна Владимир Зеленски разгласи днешния ден, 9 януари, за ден на народен печал поради случая , оповестяват от пресслужбата на президента.

Знамената ще бъдат спуснати на половин мачта. Отменени са и развлекателните мероприятия.

Иранските управляващи оповестиха, че няма да предадат черните кутии от самолета на компания "Боинг " и на Съединените щати.

Канадският министър председател Джъстин Трюдо съобщи, че министърът на външните работи на Канада Франсоа-Филип Шампан и иранският му сътрудник Мохамед Джавад Зариф ще обсъдят следствието на злополуката.


 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: аероплан Техеран .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Колко софиянци ще заплащат по-високия налог за колите  1 Хванаха над 44 кг мед с подправени етикети  1 Европейски Съюз озаптява нелоялни търговци и онлайн измамници  1 Ще нарастне ли свинското след новия случай на чума --> Пaрите ни  Колко софиянци ще заплащат по-високия налог за колите Колко софиянци ще заплащат по-високия налог за колите  Хванаха над 44 кг мед с подправени етикети Хванаха над 44 кг мед с подправени етикети  Европейски Съюз озаптява нелоялни търговци и онлайн измамници Европейски Съюз озаптява нелоялни търговци и онлайн измамници  Ще нарастне ли свинското след новия случай на чума Ще нарастне ли свинското след новия случай на чума Не пропускай  Либийски офицери да платят 500 хиляди лева на Червеняшка, реши Софийски градски съд Либийски офицери да платят 500 хиляди лева на Червеняшка, реши Софийски градски съд  Над 1 милиард животни жертви на пожарите в Австралия Над 1 милиард животни жертви на пожарите в Австралия  <br> Какво не знаете за <strong> най-хубавия </strong> другар на <strong> индивида? </strong> <br>
Какво не знаете за най-хубавия другар на индивида?
 <br> Как изглеждаше <strong> Кейт </strong>, когато ходеше по <strong> щури купони </strong> <br>
Как изглеждаше Кейт , когато ходеше по щури купони
Последни  Спецакция в Перник Спецакция в Перник  Първи отчет разкрива повода за самолетната злополука в Иран Първи отчет разкрива повода за самолетната...  <p>Обезобразиха моста на Кольо Фичето в Дряново</p> Обезобразиха моста на Кольо Фичето в Дряново  <p>Джъстин Бийбър разкри, че страда от <span style= Джъстин Бийбър разкри, че страда от лаймска болест  <p>Страхът от Иран, който тласка Берлин в Москва&nbsp;&nbsp;</p> Страхът от Иран, който тласка Берлин в...  Три дни след Коледа - три сезона в границите на 200 км. Дунав край Видин и слънце, сняг и поледица на Петрохан, есенно време на южния скат на Стара планина. Тестваме най-продавания модел в междинния клас  <p><strong>Зодиите</strong>, които ще имат най-вече шанс през <strong>януари</strong></p> Зодиите, които ще имат най-вече шанс през януари  <p><strong>8 аргументи </strong>защо карането на ски е потребно за <strong>здравето</strong></p> 8 аргументи за какво карането на ски е потребно за здравето  Слънчево в четвъртък, леко стопляне на времето Слънчево в четвъртък, леко стопляне на времето  Принц Хари и Меган още веднъж в Лондон След Брекзит Англия се готви за Мегзит  Изкуствен разсъдък завладява приложенията за запознанства Изкуствен разсъдък завладява приложенията за запознанства  Искрен, Елена и Ясен Българи сътвориха вълшебна багра, която покори...  Бойко Борисов Борисов: Путин, Ердоган и Вучич ме считат за другар  <p>България е на &frac12;-финал на квалификациите за Игрите в Токио</p> България е на ½-финал на квалификациите за...  Бойко Борисов и Реджеп Ердоган Борисов пред Ердоган: Само мирът може да реши проблемите  Доналд Тръмп Тръмп разгласи какъв ще е отговорът на Съединени американски щати против Иран  Никола Саркози Бивш президент на Франция отива на съд  На фотографията: Силвио Орта, Америка Ферера Създателят на " Грозната Бети " е открит мъртъв  <p>Пловдив се сбогува с футболния почитател, погубен в Солун</p> Пловдив се сбогува с футболния почитател, погубен в Солун  Снимка: iStock Поглед към най-мощните оръжия на военния боеприпас на Съединени американски щати Всичко от през днешния ден Виц на деня Между русокоски: - Знаеш ли, че с цел да се изплете един пуловер, трябват три овце! - Моля!?Аз дори не знаех, че те могат да плетат! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българин е един от най-хубавите каскадьори в Холивуд  Революция във Финландия, 6-часов работен ден, 4 -дневна седмица Революция във Финландия, 6-часов работен ден, 4 -дневна седмица  Клои Кардашиян разяснява фотография на Преслава разяснява фотография на  Откриха монумент на Капитан Петко челник в Борисовата градина  Хемингуей предлага: Книгите, които да прочетем  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света Водещи вести  <p>Обезобразиха моста на Кольо Фичето в Дряново</p> Обезобразиха моста на Кольо Фичето в Дряново  Искрен, Елена и Ясен Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска  Три дни след Коледа - три сезона в границите на 200 км. Дунав край Видин и слънце, сняг и поледица на Петрохан, есенно време на южния скат на Стара планина. Тестваме най-продавания модел в междинния клас на планетата: VW Passat  <p><strong>Зодиите</strong>, които ще имат най-вече шанс през <strong>януари</strong></p> Зодиите, които ще имат най-вече шанс през януари  <p>Джъстин Бийбър разкри, че страда от <span style= Джъстин Бийбър разкри, че страда от лаймска болест  <p><strong>8 аргументи </strong>защо карането на ски е потребно за <strong>здравето</strong></p> 8 аргументи за какво карането на ски е потребно за здравето  Слънчево в четвъртък, леко стопляне на времето Слънчево в четвъртък, леко стопляне на времето  <p>Снимки на звезди, на които <strong>няма да ги разпознаете</strong></p> Снимки на звезди, на които няма да ги разпознаете  Изкуствен разсъдък завладява приложенията за запознанства Изкуствен разсъдък завладява приложенията за запознанства  Бойко Борисов Борисов: Путин, Ердоган и Вучич ме считат за приятел

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР