Свят Откриха останки, които може да са на изчезналия самолет

...
Свят Откриха останки, които може да са на изчезналия самолет
Коментари Харесай

Откриха останки, които може да са на изчезналия самолет C-130

Свят Откриха остатъци, които може да са на изчезналия аероплан C-130 На борда на самолета е имало 38 души, от които 17 членове на екипажа и 21 пасажери  Ива Ваташка 12 декември 2019, 06:44  Откриха остатъци, които може да са на изчезналия аероплан C-130
Откриха остатъци, които може да са на изчезналия аероплан C-130
 TIME разгласи Грета Тунберг за „ Личност на годината ”
TIME разгласи Грета Тунберг за „ Личност на годината ”
 Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк
Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк
 Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава
Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава
 Силни трусове тази нощ в Турция и Гърция
Силни трусове тази нощ в Турция и Гърция
 Болсонаро назова Грета Тунберг „ хлапачка ”
Болсонаро назова Грета Тунберг „ хлапачка ”
 Ердоган се разгласи срещу Нобеловата премия за Хандке
Ердоган се разгласи срещу Нобеловата премия за Хандке
 Почина вокалистката на Роксет Мари Фредриксон
Почина вокалистката на Роксет Мари Фредриксон

илийските въоръжени сили оповестиха, че са разкрили остатъци в океана, за които се счита, че са от военния транспортен аероплан, който изчезна преди два дни с 38 души на борда.

Според генерала от чилийските Военновъздушни сили Едуардо Москуейра, "гъбообразен " материал, евентуално от горивните резервоари на самолета, е плувал в ледените води на към 30 км от мястото, където самолетът С-130 "Херкулес " е осъществил последния си радиоконтакт.

Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава

Останките са изпратени за разбор, с цел да се откри дали те са от изчезналия аероплан. Този развой може да отнеме до два дни.

Самолетът излетя в понеделник в 19,55 ч. по Гринуич от южния град Пунта Аренас. Операторите изгубиха връзка с него 2 часа по-късно.Товарната машина, която превозваше чиновници по поддръжката към полярна база на Чили на Антарктида, изчезна от радарите в понеделник. Няколко часа по-късно от военновъздушните сили оповестиха, че самолетът сигурно се е разрушил, тъй като няма други благоприятни условия.

Непознат аероплан изплаши Вашингтон

Останките са видяни от частен аероплан, участващ в издирването. Бразилски транспортен съд, намиращ се в региона и оборудван с принадлежности, ще обследва морското дъното, лежащо на 3200 м под водната повърхнина на това място. То се намира в рисковите води на протока Дрейк сред Южна Америка и Антарктида.

Районът на издирването има размери 400 на 450 километра. Вчера видимостта там се е подобрила доста, което оказва помощ на екипажите от издирвачи, употребяващи самолети, спътници и съдове от Аржентина, Бразилия, Уругвай, Чили и Съединени американски щати.

Десетки жертви при злополука със аероплан в Конго

Изчезналият аероплан имаше екипаж от 17 души и 21 пасажери, трима от които цивилни. Двамата водачи имат стабилен опит, съгласно чилийските Военновъздушни сили. Самолетът е издигнат през 1978 година и е бил в положително положение. Летял е по този маршрут всеки месец. Според специалистите при добра поддръжка тези машини могат да се употребяват повече от 50 години.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ива Ваташка Източник: остатъци аероплан изгубване .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Колко хора ще завоюват, в случай че се преизчислят пенсиите  1 Променят данъчната оценка на парцелите  1 Вижте какъв брой става минималната пенсия във Франция  1 Газът може да поевтинее от януари --> Пaрите ни  Колко хора ще завоюват, в случай че се преизчислят пенсиите Колко хора ще завоюват, в случай че се преизчислят пенсиите  Променят данъчната оценка на парцелите Променят данъчната оценка на парцелите  Вижте какъв брой става минималната пенсия във Франция Вижте какъв брой става минималната пенсия във Франция  Газът може да поевтинее от януари Газът може да поевтинее от януари Не пропускай  <br> Европейска комисия: Въздухът в София е рисков за вашето здраве <br>
Европейска комисия: Въздухът в София е рисков за вашето здраве
 <br> филми на десетилетието <br>
филми на десетилетието
 <br> <strong> Никол Шерцингер </strong> подлуди папараците със <strong> секси тоалет </strong> <br>
Никол Шерцингер подлуди папараците със секси тоалет
 <br> <strong> Уникално: </strong> първото ТВ послание на младата Елизабет II (ВИДЕО) <br>
Уникално: първото ТВ послание на младата Елизабет II (ВИДЕО)
Последни  Откриха остатъци, които може да са на изчезналия аероплан C-130 Откриха остатъци, които може да са на изчезналия аероплан...  Как Фейсбук схваща какво купуваме в магазините Как Фейсбук схваща какво купуваме в магазините  <p><strong>7</strong> изненадващи <strong>факта </strong>за <strong>дишането</strong></p> 7 изненадващи обстоятелството за дишането  Nissan Leaf Европейска комисия утвърди 3,2 милиарда евро за развиването на е-мобилността  Най-важните избори - 3 съществени казуса на Борис Джонсън Най-важните избори - 3 съществени казуса на Борис Джонсън  Дете пострада от волтова дъга Дете пострада от волтова дъга  Борисов за Радев: Омразата му прелива Борисов за Радев: Омразата му прелива  <p>Радев внася промени в Конституцията. Кой да управлява основния прокурор</p> Радев внася промени в Конституцията. Кой да управлява...  Бащата на Бионсе твърди, че певицата е унизена полово Бащата на Бионсе твърди, че певицата е унизена...  Слух: Ан Хатауей е родила Слух: Ан Хатауей е родила  Булгаргаз понижава цената на газа, потича от Турция Булгаргаз понижава цената на газа, потича от Турция  <p><strong>TIME </strong>обяви <strong>Грета Тунберг</strong> за &bdquo;Личност на годината&rdquo;</p> TIME разгласи Грета Тунберг за „ Личност на...  Зрителите избират осмия участник в новия сезон на „ Като две капки вода “ Зрителите избират осмия участник в новия сезон на „ Като...  Нов държавен аероплан ще се купува Нов държавен аероплан ще се купува  Насилие над дете в ясла - синина и следи от пръсти Насилие над дете в ясла - синина и следи от пръсти  Деница Сачева Управляващите: Не се планува лишаване на деца  Тежка злополука на микробуси, потърпевши Тежка злополука на микробуси, потърпевши  <p><strong>Вижте </strong>какво са търсили българите в <strong>Google </strong>през <strong>2019 г.</strong></p> Вижте какво са търсили българите в Гугъл през 2019 година  Apple Mac Pro и мониторът Pro Display XDR Apple пуска компютър, струващ над 52 000 $  <p><strong>На 55 г.</strong> тя е по бански, &quot;<strong>без филтри, без грим, без подобрения&quot;</strong></p> На 55 година тя е по бански, "без филтри, без грим... Всичко от през днешния ден Виц на деня Питат предприемач в изявление: - Как сте станал милиардер? - Станах милиардер с помощта на жена си. - Как по този начин, пояснете, апелирам?!?!?!? - Интересно ми беше… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Хиляди българи се сбогуваха с великите Deep Purple  Непризнатият, непокорният, неспокойният. Вапцаров  Стоянка Мутафова: Кралицата на българската комедия  Изкуство: банан, залепен с тиксо, коства 120 000 $  Наум Шопов и Теа Минкова станаха родители  Къде в София всяка събота се случва знамение Водещи вести  Борисов за Радев: Омразата му прелива Борисов за Радев: Омразата му прелива  <p>Радев внася промени в Конституцията. Кой да управлява основния прокурор</p> Кой да управлява основния прокурор скара депутатите, Радев внася промени  Nissan Leaf Европейска комисия утвърди 3,2 милиарда евро за развиването на е-мобилността  <p><strong>7</strong> изненадващи <strong>факта </strong>за <strong>дишането</strong></p> 7 изненадващи обстоятелството за дишането  Как Фейсбук схваща какво купуваме в магазините Как Фейсбук схваща какво купуваме в магазините  Слух: Ан Хатауей е родила Слух: Ан Хатауей е родила  Бащата на Бионсе твърди, че певицата е унизена полово Бащата на Бионсе твърди, че певицата е унизена полово  Зрителите избират осмия участник в новия сезон на „ Като две капки вода “ Зрителите избират осмия участник в новия сезон на „ Като две капки вода “  Булгаргаз понижава цената на газа, потича от Турция Булгаргаз понижава цената на газа, потича от Турция  Нов държавен аероплан ще се купува Нов държавен аероплан ще се купува

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР