Свят Нова трагедия във фамилията Кенеди Внучката на Робърт Ф.

...
Свят Нова трагедия във фамилията Кенеди Внучката на Робърт Ф.
Коментари Харесай

Нова трагедия във фамилията Кенеди

Свят Нова покруса във семейството Кенеди Внучката на Робърт Ф. Кенеди и синът й изчезнаха в залива Чесапийк преди 5 дни 7 април 2020, 13:36  Нова покруса във семейството Кенеди Източник: iStock
амерено е тялото на внучката на Робърт Ф. Кенеди, оповестиха управляващите. Продължава издирването на сина й.

40-годишната Мейв Кенеди Маккийн и осемгодишният й наследник Гидиън изчезнаха в големия залив Чесапийк в Атлантическия океан. Тялото на Маккийн е открито на 2,5 благи от вкъщи на майка й Катлийн Кенеди Таунсенд в Shady Side, Мериленд. Семейството се изолирало в къщата по време на епидемията от ковид.

В четвъртък Мейв и децата й играели кикбол до къщата и топката паднала във водата, споделя Дейвид Маккийн, брачен партньор на Мейв Маккийн и татко на момчето. „ Те се качиха на кануто, като смятаха просто да извадят топката в плитчината, само че по някакъв метод бяха изтласкани от вятър или прилив в залива “.

Черната сянка над семейството Кенеди

Случаен очевидец видял двама души в кану и позвънил на незабавен телефон. Според бреговата защита по това време в залива е имало талази от към метър и вятър със мощ 29 благи в час.



Мейв Кенеди Маккийн беше изпълнителен шеф на Глобалната здравна самодейност на Университета в Джорджтаун, а също и доброволец в Корпуса на мира При администрацията на президента Барак Обама тя е консултант в световната стратегия на Държавния департамент за битка с вируса на СПИН.

Световните организации означават, че това е следващата покруса в семейство Кенеди - най-известната политическа династия в Съединени американски щати.

Дядото на Мейв - Робърт Кенеди е министър на правораздаването и общоприет прокурор на Съединени американски щати в администрацията на брат си Джон Ф. Кенеди. Той е погубен през 1968 година по време на предизборната акция, в която е претендент за президент. Пет години по-рано е убит президентът Джон Ф. Кенеди по време на посещаване в Далас.

Един от синовете на Робърт, Дейвид, умира на 28-годишна възраст от свръхдоза кокаин в хотел във Флорида през 1984 г.„

Най-голямото дете на Джон Кенеди, Джон Кенеди-младши, умира на 39-годишна възраст през 1999 година при злополуката на ръководен от него дребен аероплан в Масачузетс.

Друга внучка на Робърт Кенеди, Сърша Кенеди Хил, умря предходната година от свръхдоза упойващи субстанции единствено на 22 години.

"Проклятието Кенеди ": 22-годишна внучка умря
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР