Свят Нов прилив удря Венеция, щетите са огромни Кметът Луиджи

...
Свят Нов прилив удря Венеция, щетите са огромни Кметът Луиджи
Коментари Харесай

Нов прилив удря Венеция, щетите са огромни

Свят Нов прилив удря Венеция, вредите са големи Кметът Луиджи Бруняро съобщи, че наводненията са " унищожили Венеция " 17 ноември 2019, 11:53  Нов прилив удря Венеция, вредите са големи
Нов прилив удря Венеция, вредите са големи
 Япония и нейните кафенета
Япония и нейните кафенета " за глезене на животинки "
 Протести в Иран, има починали
Протести в Иран, има починали
 Протестите на „ жълтите жилетки ” не престават към този момент година
Протестите на „ жълтите жилетки ” не престават към този момент година
 Президентът на Сърбия е признат по неотложност в болница
Президентът на Сърбия е признат по неотложност в болница
 Турция: Преговорите с „ Фолксваген ” не престават
Турция: Преговорите с „ Фолксваген ” не престават
 Али Хаменей: Иран желае заличаване на режима, не на евреите
Али Хаменей: Иран желае заличаване на режима, не на евреите
 Трето семейство открито отровено в границите на месец, Турция шокирана
Трето семейство открито отровено в границите на месец, Турция шокирана

аводнена Венеция се готви за ново повишаване на водите през днешния ден.

Според венецианския Център за прогнози и данни за приливите и отливите към 13 ч. локално време водното ниво се чака да се повиши до 160 сантиметра, след което водата ще се отдръпна. Вечерта обаче ще има нов висок прилив.

Венеция има 50 000 поданици и годишно е посещавана от 36 милиона туристи, от които 90 % са чужденци. Градът е издигнат върху 118 острова, множеството от които изкуствени. Венеция е потъвала с 30 сантиметра за последния век.

Обновената опасност от извънредно интензивни приливи и отливи пристигна след къса отмора в събота, когато гости още веднъж можеха да се разхожда по площад "Свети Марко ".

Най-посещаваният туристически обект беше затворен в петък, защото мощните стихии и ветровете заляха района, оставяйки го потънал под морските талази.

Църкви, магазини и домове са залети в града, обект на ЮНЕСКО от международното културно завещание.

Кризата накара държавното управление да отпусне 20 милиона евро за справяне с опустошенията.

Министърът на културата Дарио Франческини предизвести, че задачата да се ремонтира града, където повече от 50 църкви са претърпели вреди, ще бъде голяма.

А кметът Луиджи Бруняро съобщи, че наводненията са "унищожили Венеция ", откакто в петък гладът беше изумен от второ огромно наводняване.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Колко заплати са нужни, с цел да си купим парцел в София  1 Българите се насочват към Албания за отмора  1 IT компании държат половината нови офиси в София  1 16% от компаниите дават заплати под масата --> Пaрите ни  Колко заплати са нужни, с цел да си купим парцел в София Колко заплати са нужни, с цел да си купим парцел в София  Българите се насочват към Албания за отмора Българите се насочват към Албания за отмора  IT компании държат половината нови офиси в София IT компании държат половината нови офиси в София  16% от компаниите дават заплати под масата 16% от компаниите дават заплати под масата Не пропускай  Сняг скова Франция и умъртви човек Сняг скова Франция и умъртви човек  <br> Абсурдни <strong> български табели </strong>, които ще ви разсмеят <br>
Абсурдни български табели , които ще ви разсмеят
 <br> с петиция против Амбър Хърд: <strong> </strong> е жертвата” <br>
с петиция против Амбър Хърд: е жертвата”
 <br> <strong> Селин Дион </strong> отново изненада с нова визия (СНИМКИ) <br>
Селин Дион отново изненада с нова визия (СНИМКИ)
Последни  Нов прилив удря Венеция, вредите са големи Нов прилив удря Венеция, вредите са големи  Нова маска влиза в „ Маскираният артист “ Нова маска влиза в „ Маскираният артист “  <p>Когато октоподите сънуват: игра на тайнствени цветове</p> Когато октоподите сънуват: игра на тайнствени цветове  <p>Какво <strong>не знаем</strong> за розовото какаду (ВИДЕО)</p> Какво не знаем за розовото какаду (ВИДЕО)  Днес е Световният ден в памет на жертвите на пътя Днес е Световният ден в памет на жертвите на пътя  Въоръжен обир в София, пострада жена Въоръжен обир в София, пострада жена  Япония и нейните кафенета Япония и нейните кафенета " за глезене на животинки "  Протестите в Иран Протести в Иран, има починали  <p>Протестите на &bdquo;жълтите жилетки&rdquo; не престават към този момент година</p> Протестите на „ жълтите жилетки” не престават...  <p>Микробус се удари в кон и падна от мост, има ранени</p> Микробус се удари в кон и падна от мост, има ранени  Кой е художникът с България в сърцето (СНИМКИ)  <p>5 неща, които <strong>езикът</strong> може да разкрие за <strong>вашето здраве</strong></p> 5 неща, които езикът може да разкрие за вашето здраве  <p>Риновирус е изолиран при умрялото дете в София</p> Риновирус е изолиран при умрялото дете в София  <p>Маймуни живеят като женени, вървят на ресторант, сърфират в интернет&nbsp;&nbsp;</p> Маймуни живеят като женени, вървят на ресторант...  Стоянка Мутафова и Стефан Данаилов Две български митове се борят за живота си  <p>Мигранти отхвърлиха настаняване в манастир</p> Мигранти отхвърлиха настаняване в манастир  Мануела Фото заем: Владислава Атанасова „ Как по този начин си неработоспособен, пък не си в...  <p>Катастрофа блокира Северната тангента</p> Катастрофа блокира Северната дъга  София Чист ли е въздухът, който дишаме  <p>Роберта напусна &bdquo;Игри на волята: България&rdquo;</p> Роберта напусна „ Игри на волята: България” Всичко от през днешния ден Виц на деня В реката някакъв се дави и вика за помощ. - За, Бога дребосъче - подвиква му минаващият по брега лорд Джордж. Какви са тези нелепости!… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Студенти трансформират български университет в Станфорд  Липсата на секс води до тези здравословни проблеми  Да осиновиш дете в България: историята на Яна  Градинарят на Моне: по какъв начин се съживява легенда  Българин усъвършенства втори връх на Гинес (СНИМКИ)  От Стакевци до НАСА и Водещи вести  <p>Риновирус е изолиран при умрялото дете в София</p> Риновирус е изолиран при умрялото дете в болница в София  Стоянка Мутафова и Стефан Данаилов Две български митове се борят за живота си  Днес е Световният ден в памет на жертвите на пътя Днес е Световният ден в памет на жертвите на пътя  <p>Мигранти отхвърлиха настаняване в манастир</p> Мигранти отхвърлиха настаняване в манастир  <p>Когато октоподите сънуват: игра на тайнствени цветове</p> Когато октоподите сънуват: игра на тайнствени цветове  <p>Какво <strong>не знаем</strong> за розовото какаду (ВИДЕО)</p> Какво не знаем за розовото какаду (ВИДЕО)  Нова маска влиза в „ Маскираният артист “ Нова маска влиза в „ Маскираният артист “  <p>Микробус се удари в кон и падна от мост, има ранени</p> Микробус се удари в кон и падна от мост, има ранени  Кой е художникът с България в сърцето (СНИМКИ)  <p>5 неща, които <strong>езикът</strong> може да разкрие за <strong>вашето здраве</strong></p> 5 неща, които езикът може да разкрие за вашето здраве  <p>Маймуни живеят като женени, вървят на ресторант, сърфират в интернет&nbsp;&nbsp;</p> В Малайзия: Маймуни живеят като женени, вървят на ресторант, сърфират в интернет  Мануела Фото заем: Владислава Атанасова „ Как по този начин си неработоспособен, пък не си в количка? “  <p>Катастрофа блокира Северната тангента</p> Катастрофа блокира Северната тангент
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР