Свят Нетаняху: Пред Израел - мое или опасно правителство Преди

...
Свят Нетаняху: Пред Израел - мое или опасно правителство Преди
Коментари Харесай

Нетаняху: Пред Израел - мое или опасно правителство

Свят Нетаняху: Пред Израел - мое или " рисково държавно управление " Преди изборите израелските медии оповестиха, че някои членове на Ликуд обмислят да изгонят Нетаняху в опит да влязат в коалиция с партията на Ганц 18 септември 2019, 22:00 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Нетаняху: Пред Израел - мое или
Нетаняху: Пред Израел - мое или " рисково държавно управление "
 Те превзеха всичко - кафявите девойки
Те превзеха всичко - кафявите девойки
 Екшън в Киев: Мъж стреля и заплаши да взриви мост
Екшън в Киев: Мъж стреля и заплаши да взриви мост
 Русия предлага на Турция да стане
Русия предлага на Турция да стане " галактическа мощ "
 DW: Вижда се с просто око: Властта на Ердоган се разпада
DW: Вижда се с просто око: Властта на Ердоган се разпада
 Какво има в съветската биолаборатория, която пламтя
Какво има в съветската биолаборатория, която пламтя
 Руски бойни самолети прехванати от изтребители на НАТО
Руски бойни самолети прехванати от изтребители на НАТО
 Няма победител след изборите в Израел, какво следва
Няма победител след изборите в Израел, какво следва

зраелският министър председател Бенямин Нетаняху предизвести в малко изказване през днешния ден, че изборът, пред който е изправен Израел, е сред държавно управление, ръководено от него, и "опасно държавно управление ", което ще сътрудничи на "антиционистките араби ".

"Сега, повече от всеки път, с големите провокации пред сигурността, които предстоят за страната, не би трябвало да се основава държавно управление, което да зависи от антиционистките арабски партии. Това е наш ангажимент към страната и към нашите гласоподаватели ", сподели Нетаняху, представен от Спутник.

Освен това той съобщи, че неговата партия Ликуд към този момент е договорила започване на договаряния с пет десни партии, с цел да образува идващото държавно управление, ръководено от Нетаняху.

"Националният лагер ще се движи напред и с Божията помощ дружно ще създадем мощно, ционистко и положително държавно управление за Държавата Израел ", съобщи министър председателят.

В момента партията на премиера Ликуд е в тясна конкуренция с опозиционната синьо-бяла коалиция, ръководена от Бени Ганц. Според предварителните резултати от гласуването, Ликуд ще получи 31 места в 120-членния израелски Кнессет, до момента в който партията на Ганц ще получи 32 места.

Нито един от тях не е съумял да получи болшинство и ще би трябвало да взе участие в съдружни договаряния, с цел да сформира държавно управление. Преди изборите израелските медии оповестиха, че някои членове на Ликуд обмислят да изгонят Нетаняху в опит да влязат в коалиция с партията на Ганц.

Последните общи избори бяха извършени през април 2019 година, само че Ликуд не съумя да контракти коалиция преди крайния период, с цел да реализира болшинство в 120-членния израелски парламент - Кнессет. Това от своя страна провокира нови избори, които се организираха на 17 септември.

По-рано през днешния ден Бинямин Нетаняху заяви, че анулира плануваното си присъединяване в Общото заседание на Организация на обединените нации идната седмица поради политическата обстановка в Израел, съобщи Франс прес, като се базира на публични източници.

По време на сесията на Общото заседание израелският министър председател щеше да се срещне с американския президент Доналд Тръмп, с цел да обсъдят възможен контракт за взаимна защита, "за да се бетонира изключителният съюз сред двете страни ", както сподели през уикенда Тръмп. "Очаквам с неспокойствие срещата ни в Организация на обединените нации, с цел да дадем подтик на един исторически Договор за защита сред Съединени американски щати и Израел ", отговори тогава в Туитър Нетаняху.


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР