Свят Наводнение на гръцки остров, има загинали Сред загиналите е

...
Свят Наводнение на гръцки остров, има загинали Сред загиналите е
Коментари Харесай

Наводнение на гръцки остров, има загинали

Свят Наводнение на гръцки остров, има починали Сред починалите е и бебе на осем месеца 9 август 2020, 15:00  Наводнение на гръцки остров, има починали Източник: ЕПА/БГНЕС
ет са жертвите от пагубните наводнения на гръцкия остров Евбея, които бяха породени от почналия нощес проливен дъжд, заяви АНА-МПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Сред починалите е и бебе на осем месеца.

Буря, наводняване и безпорядък в Хърватия

Досега благодарение на хеликоптер са били избавени осем души, до които спасителите не са съумели да доближат по пътищата.

Чудовищно торнадо в Средиземно море

Най-сериозно наранени са селищата Псахна, Политика и Лефканди. На мястото на бедствието е дошъл заместник-министърът на гражданската отбрана Никос Хардалиас.

Наводнението блокира пътища в западната част на Евбея, която се намира на към 100 километра североизточно от Атина. За малко туристи бяха блокирани в къмпинг на острова, само че са освободени, осведоми БГНЕС.

Тежки наводнения в Китай, има починали, хиляди са евакуирани

Евбея е вторият по величина остров в Гърция след Крит. Населението на острова пострада след мощна стихия в събота вечер, която продължи цяла нощ. Две реки излязоха от коритата си и наводниха приземните етажи на десетки къщи. Около 100 пожарникари и два хеликоптера се включиха в избавителните интервенции.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Гърция наводнения починали стихия.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи  Каракачанов: Подобни неща не могат да се търпят постоянно Каракачанов: Подобни неща не могат да се търпят постоянно  Блокади в София, протестно шествие към Блокади в София, протестно шествие към " Калотина "  Гл. комисар Николов: Изключително тежка е обстановката в Хасковски район Гл. комисар Николов: Изключително тежка е обстановката в Хасковски район  Наводнение на гръцки остров, има починали Наводнение на гръцки остров, има починали  1 Предлагат нови условия за дисциплинарно уволняване  1 Какви парцели се търсят няй-много у нас  1 Българи бавят заплащането на заемите си --> Пaрите ни  Предлагат нови условия за дисциплинарно уволняване Предлагат нови условия за дисциплинарно уволняване  Какви парцели се търсят няй-много у нас Какви парцели се търсят няй-много у нас  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  "Доган сарай бийч фестивал " се организира в "Росенец "  Столична дирекция на вътрешните работи: Барикадите ще бъдат отстранени Столична дирекция на вътрешните работи: Барикадите ще бъдат отстранени  Турция: Задава се тежка рецесия Турция: Задава се тежка рецесия  31-ви ден на митинг: Какво се случва в София? 31-ви ден на митинг: Какво се случва в София? Виц на деня Между ирландци: - Чу ли? О’Хара починал пред кръчмата. - На влизане или на излизане? - На влизане. - Горкият! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Нагасаки означи 75-ата годишнина от атомната бомбардировка Нагасаки означи 75-ата годишнина от атомната бомбардировка Кметът на града особено укори Съединени американски щати и Русия за отхвърли от Договора за оръжията със междинен и по-малък обхват  Каква бе сватбата на принцеса Беатрис спрямо тази на Елизабет II Каква бе сватбата на принцеса Беатрис спрямо тази на Елизабет II Какви са приликите и разликите сред двете сватби?  Психотерор и призрачен сън - по този начин ли наподобява почивката? Психотерор и призрачен сън - по този начин ли наподобява почивката? През 60-те, 70-те и 80-те години на предишния век хиляди немски деца стават жертви на така наречен " възстановителни почивки ", които единствено им вредят. Днес пострадалите се борят за правдивост.  Как да предпазим децата от COVID-19? Как да предпазим децата от COVID-19? Съветите на доктор Радка Масларска  Какво ще се промени след месец на простести? Какво ще се промени след месец на простести? Темата разясняват политолозите Стойчо Стоев и Теодор Славев  Най-честите неточности, които вършим, когато мием косата си Най-честите неточности, които вършим, когато мием косата си И препоръки за по-добра грижа за косата  Слънце, само че и дъжд през днешния ден, вижте къде ще вали Слънце, само че и дъжд през днешния ден, вижте къде ще вали И какво ще бъде времето при започване на новата седмица?  Спасиха от огъня евакуираното село в Хасковско Спасиха от огъня евакуираното село в Хасковско Все още обаче хиляди декари остават в пламъци  Как да управляваме добавките в браузъра Chrome Как да управляваме добавките в браузъра Chrome Те са потребни, само че някои от тях може да употребяват доста запаси  Кога ще се венчае всяка една зодия? Кога ще се венчае всяка една зодия? Вижте:  Пожарът край Лесово е минал Тунджа Пожарът край Лесово е минал Тунджа Жителите на село Присадец са изведени  11 души починаха при пожар в жилищен блок в Чехия 11 души починаха при пожар в жилищен блок в Чехия Има догатки от локалните управляващи, че пожарът евентуално е провокиран съзнателно, а един човек е арестуван  Девет души са с COVID-19 в лагера в Бусманци Девет души са с COVID-19 в лагера в Бусманци Предстоят PCR проби на всички чужденци, настанени в последните 15 дни  Бейрут: Протести, конфликти и над 100 ранени Бейрут: Протести, конфликти и над 100 ранени

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР