Свят Мистерия: къде изчезнаха пет деца от едно семейство Пожар

...
Свят Мистерия: къде изчезнаха пет деца от едно семейство Пожар
Коментари Харесай

Мистерия: къде изчезнаха пет деца от едно семейство

Свят Мистерия: къде изчезнаха пет деца от едно семейство Пожар гълтам къщата на семейство Содър и убива пет от деветте им деца. Но дали в действителност е по този начин?  Надежда Неменски 22 ноември 2019, 14:48  Мистерия: къде изчезнаха пет деца от едно семейство
Мистерия: къде изчезнаха пет деца от едно семейство
 Тази история потресе Русия, последва присъда
Тази история потресе Русия, последва присъда
 Боинг 777 гори в небето (снимки)
Боинг 777 гори в небето (снимки)
 Наводнение в Гърция, вреди
Наводнение в Гърция, вреди
 Бенямин Нетаняху е упрекнат в корупция
Бенямин Нетаняху е упрекнат в корупция
 Франция ратифицира протокола за Македония в НАТО
Франция ратифицира протокола за Македония в НАТО
 Избраха Мария Габриел за зам.-председател на ЕНП
Избраха Мария Габриел за зам.-председател на ЕНП
 Убити, запалени здания и репресии – Иран пред вътрешна рецесия
Убити, запалени здания и репресии – Иран пред вътрешна рецесия

ай-прекрасното време от годината ще се трансформира в най-лошия призрачен сън за фамилията на Джордж и Джени Содър. В нощта преди Коледа през 1945 година покруса покосява градчето Файетвил в Западна Вирджиния, Съединени американски щати.

Пожар гълтам къщата на семейство Содър и убива пет от деветте им деца. Но дали в действителност е по този начин?

Огънят избухнал към 1 ч. през нощта. Джордж и Джени избягали с четири от децата, а когато Джордж опитал да се върне за останалите пет, той се натъквал на пречка след пречка: стълбата му липсвала и нито една от двете му коли не желала да възпламени, споделя уеб сайтът All that is interesting.

Къде е Емануела и два празни гроба във Ватикана

Пожарникарите пристигнали едвам в 8 ч. сутринта, в този миг къщата на Содър била купчина овъглени отломки. Според пожарникарите пожарът е бил провокиран от електричество. Въпреки че следователят издава пет смъртни акта за гибел от „ изгаряне или задушаване “, не е открита нито една кост или парче плът.

Почернените родители не са уверени, че Морис, Марта, Луис, Джени и Бети са починали в пламъците и слагат билборд със фотоси на децата край пътя, в опит да схванат какво се е случило с тях.

Up In Smoke: What Really Happened To The Sodder Children In 1945? https://t.co/JIKiaIk7Z0 pic.twitter.com/0M9yHkF5Mb
— DiscoveryID (@DiscoveryID) May 8, 2016
Служител в крематориум удостоверява пред госпожа Содър, че

части кости се намират, даже когато телата се изгарят в продължение на два часа при температура от 2000 градуса; пожарът в къщата трае едвам 45 минути.

Нещата стават още по-странни, когато семейство Содър си спомня за непознатите, които идват в дома им няколко месеца преди нещастието, и необичайно телефонно позвъняване в нощта на пожара.

Един мъж се появил през есента и търсел работа. Той показал електрическото табло и споделил: „ Това ще аргументи пожар някой ден “. Скоро по-късно се появил различен мъж, който се опитал да продаде застраховка живот на семейство Содър, само че те отказали. „ Проклетата ви къща ще изгори “, прeдупредил той и добавил: „ и децата ви ще бъдат унищожени. Ще си платите за мръсните забележки, които вършиме за Мусолини “.

Мистерия: Ново следствие на гибелта на студенти в Русия

Джордж Содър е изказвал мнение против италианския деспот на срещи в общността, само че не приел изявлението на индивида като сериозна опасност. Минути преди експлоадирането на пожара телефонът на семейство Содър звъннал и непозната жена поискала да приказва с непознато лице. Джени Содър чувала като декор смях и блъскане на чаши и единствено споделила: „ Избрали сте неверен номер “ преди да затвори телефона.

И по този начин, къде са изчезналите деца на семейство Содър? Първото позвъняване до фамилията било от жена, която споделя, че им е сервирала закуска на туристическа спирка на към 80 километра западно от Файетвил. Друга пък твърди, че видяла четири от петте деца в хотел в Чарлстън.

The strange disappearance of the Sodder children pic.twitter.com/W4qGlnSuB2
— Peyton Cordell (@peytonc1999) October 22, 2018
Семейство Содърс се обърнали и към ФБР, само че Джей Едгар Хувър не им обърнал внимание .

След това двойката наела частен детектив – Си Си Тинсли, който научил, че мъжът, предложил застраховка на фамилията преди пожара, бил част от екипа на следователя, който определил пожара като случай, породен от щета в електрическата апаратура.

След това семейство Содър претърсили още веднъж руините на къщата им и намерили няколко гръбначни прешлена, които изпратили в института Смитсониън за разбор. Патолозите заключили, че костите са на един и същи човек, само че не са били изложени на огъня.

55 години по-късно: мистериозната фотография, за която няма пояснение

Семейство Содър оповестило премия от 10 хиляди $ за информация за изчезналите им деца, което довело до взрив на позвъняванията. Едва 20 години по-късно Джени Содър получила обещаваща улика – писмо от Кентъки, без адрес на подателя, със фотография вътре и странна записка: „ Луис Содър. Обичам брат Франки.

Снимката е на мъж, в средата на 20-те му години, който наподобява на деветгодишният им наследник Луис, към този момент като пораснал мъж.

Семейство Содър изпратили детектив в Кентъки, с цел да проверява, само че той липсващ .

Джени и Джордж добавили фотографията към билборда, само че по този начин и не намират изчезналите си деца.

„ Нашето време изтича “, споделя Джордж Содър в изявление. „ Но ние желаеме просто да знаем. Ако в действителност са починали в пожара, желаеме да бъдем уверени в това. В противоположен случай, желаеме да знаем какво се е случило с тях “, прибавя той.

Джордж умира година след изявлението, през 1968 година, а Джени умира през 1986 година Последната им жива щерка Силвия продължава да не има вяра, че братята и сестрите ѝ са починали в пожара.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: изчезнали деца семейство тайнственост пожар Содър
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР