Свят Мъже с маски, фалшиви наркотици - предложение за брак

...
Свят Мъже с маски, фалшиви наркотици - предложение за брак
Коментари Харесай

Мъже с маски, фалшиви наркотици - предложение за брак в Русия

Свят Мъже с маски, подправени опиати - предложение за брак в Русия Създателят на шоуто споделя, че за пет години единствено едно предложение за брак е било отхвърлено  Жанета Нейкова 16 септември 2019, 09:41 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Мъже с маски, подправени опиати - предложение за брак в Русия
Мъже с маски, подправени опиати - предложение за брак в Русия
 Рекорден скок на цените на петрола след офанзивите в Саудитска Арабия
Рекорден скок на цените на петрола след офанзивите в Саудитска Арабия
 Атаки с дронове стопираха милиони барели нефт
Атаки с дронове стопираха милиони барели нефт
 Откриха липсващ човек след 20 години със фотография от Google
Откриха липсващ човек след 20 години със фотография от Google
 Победиха ли талибаните във войната в Афганистан
Победиха ли талибаните във войната в Афганистан
 Невролог сложи под подозрение информацията за Шумахер
Невролог сложи под подозрение информацията за Шумахер
 Човекът, който
Човекът, който " рестартира " Земята
 Потоп в Испания, жертви и ранени
Потоп в Испания, жертви и ранени

настасия чака приятелят й Сергей да я чака на летището в Санкт Петербург. Но когато идва, той и изпраща известие, че е арестуван в работата и негов другар ще я вземе.

Дотук всичко е обикновено.

Когато идват с колата пред жилището на Анастасия, микробус със затъмнени прозорци пресича пътя на нея й приятеля на Сергей.

Въоръжени мъже с маски изскачат от вътрешната страна и отвличат момчето.

Анастасия остава на задната седалка на колата, с която е пътувала преди този момент. Мъжете стартират да ровят в нещата й и откриват малко пакетче с бял прахуляк.

Обградена от мъже с униформи на специфичните елементи, един от тях й споделя: "Заподозряна сте в владеене на неразрешени субстанции ".

"Това би трябвало да е някаква неточност, това не е мое ", дава отговор Анастасия.

Въпросите не престават, до момента в който мъжът отваря пакета, в който открива дребна розова кутия.

"А това какво е ". - Нямам визия ", споделя Анастасия.

Изведнъж мъжът пада на едно коляно, смъква маската си и изкрещява: "Омъжи се за мен! "

Оказва се, че това е Сергей. Останалите мъже работят за шоуто "Необикновено предложение за брак " – част от промишленост, развила се в Русия в последните години.

Приятелят на Сергей също е взел участие в тайното предложение – преструвал се е на изплашен, когато маскираните мъже се появили.



"Необикновеното предложение " коства към 700 рубли ($10.50) за половин часова фотосесия с един от "членовете на тайните служби ", и стига до 60, 000 рубли ($900) за цялостния пакет на шоуто. За Сергей, тази "изненада " е коствала 30,000 рубли.

Създателят на шоуто със специфичните интервенции "Spetsnaz " е Сергей Родкин. Той споделя пред BBC, че няма последна граница за цените, в случай че клиентите в действителност желаят да се впуснат в приключението.

36-годишният предприемач споделя, че през 2010 година в началото е почнал да провежда такива "изненади " гратис за приятелите си.

"Постепенно нещата започнаха да стават все по-големи. Година по-късно започнахме да го вършим за пари ".

Първите професионални рискови оферти за брак се появяват през 2014 година

До 2015 година в Русия са основани няколко франчайзи на шоуто. Сега съществуват 14 такива, а съперниците на Сергей Родкин също са подготвили сходно шоу.

Сред актьорите има някогашни служители на реда, някогашни военни, които оказват помощ обстановката да наподобява оптимално действителна.

Според психолога Полина Солдатова появяването на шоу със специфичните елементи и други рискови брачни оферти са удостоверение за голямата роля на полицейските чиновници в всекидневието на руснаците.

"Тези смешки са метод да приемете обстоятелството, че силите сигурност могат когато и да е да дойдат за вас. Хората имат потребност от метод, по който да се примирят с тази действителност ".

Обаче психологът споделя още, че единствените хора, които се любуват на това прекарване са тези, които са в позицията с властта:

"Евентуалните годеници се смеят и се усмихват с облекчение след това, когато схващат, че мъжете не са същински служители на реда “.

Във видеата, направени от шоуто, се вижда по какъв начин хората са с белезници, принудени са да лягат на земята и други сходни обстановки при арест. Психологът споделя, че това са форми на принуждение и оскърбление, които слагат индивида в позиция да прави каквото му се споделя, което включва и самото предложение за брак.

През петте години, в които съществува шоуто, основателят Сергей Родкин споделя, че единствено едно предложение за брак е било отхвърлено.

Анастасия пък споделя, че не се е сърдила на годеника си прекомерно дълго, само че случката е била потрес за нея.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ: 22 сватбени фотоси, за които ще си кажете: "Какво, по дяволите, е това? "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР