Свят Мъж купи часовник за $350, оказа се, че струва

...
Свят Мъж купи часовник за $350, оказа се, че струва
Коментари Харесай

Мъж купи часовник за $350, оказа се, че струва 700 000

Свят Мъж купи часовник за $350, оказа се, че коства 700 000 Пенсионираният боец от военновъздушните сили купил часовника през 70-те години и по този начин и не го носил 29 януари 2020, 08:13  Мъж купи часовник за $350, оказа се, че коства 700 000
Мъж купи часовник за $350, оказа се, че коства 700 000
 Започна евакуацията на чужденците в Ухан, вирусът убива от ден на ден
Започна евакуацията на чужденците в Ухан, вирусът убива от ден на ден
 Намериха 9 тела в хеликоптера на Коби Брайънт
Намериха 9 тела в хеликоптера на Коби Брайънт
 Изтеглят жители на Европейски Съюз от Ухан
Изтеглят жители на Европейски Съюз от Ухан
 По-високи сметки, неустановеност... Задава ли се електрически потрес след Brexit
По-високи сметки, неустановеност... Задава ли се електрически потрес след Brexit
 Отново мощно земетресение в Турция
Отново мощно земетресение в Турция
 Англия позволи Хуауей до 5G мрежите си, само че при избрани ограничавания
Англия позволи Хуауей до 5G мрежите си, само че при избрани ограничавания
 Българка блокирана в Ухан: Официално затвориха града
Българка блокирана в Ухан: Официално затвориха града

енсиониран боен от Съединени американски щати получи страхотна вест, откакто се оказа, че има доста скъп часовник, без изобщо да подозира, написа "Дейли мейл ".

Мъжът занесъл часовника за оценка от експерти на телевизионно шоу, което обикаля Съединените щати и оглежда антикварни предмети.

Пенсионираният боец от военновъздушните сили купил часовника за 345,97 $ през 70-те години и по този начин и не го носил.

За негова изненада специалистите му споделили, че моделът на Ролекс, който има, ще коства сред 500 000 и 700 000 $, в случай че бъде разигран на търг.

"Не мисля че на света има различен часовник от този модел в толкоз положително положение ", споделил оценителят на пенсионера.

Мъж откри 25 000 евро в часовник, платен от битака

Мъжът купил скъпия часовник до момента в който бойната му част била ситуирана в Тайланд.

Той не разбирал нищо от часовници, само че видял че водачите на цивилен полети носят Ролекс и решил, че несъмнено е уважавана марка.

Той купил часовника, чийто прецизен модел е Rolex Oyster Cosmograph Reference 6263.

Нямал визия, че този модел е същия, като носения от холивудската звезда Пол Нюман във кино лентата от 1969 година "Winning ", което го направило обичан за колекционерите на часовници.

Watch: man overjoyed to learn his $345 Rolex is worth $700,000 https://t.co/RBV4HqVOUv https://t.co/CfXrE8jAHW
— Boing Boing (@BoingBoing) 28 януари 2020 година
Мистерията в един британски град - купища пари

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: часовник .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Проверяват 170 000 българи, които не работят  1 Нашенци разпродават мебелировка и коли в Англия  1 Борисов: Искаме сивият бранш да излезе на ярко  1 Стажът за пенсия нарастна --> Пaрите ни  Проверяват 170 000 българи, които не работят Проверяват 170 000 българи, които не работят  Нашенци разпродават мебелировка и коли в Англия Нашенци разпродават мебелировка и коли в Англия  Борисов: Искаме сивият бранш да излезе на ярко Борисов: Искаме сивият бранш да излезе на ярко  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  <br> <strong> Грипът </strong> се популяризира, <strong> къде </strong> е оповестена <strong> зараза </strong> <br>
Грипът се популяризира, къде е оповестена зараза
 <br> <strong> 34 година </strong> от <strong> най-голямата покруса </strong> в историята на задачите в космоса <br>
34 година от най-голямата покруса в историята на задачите в космоса
 <br> Никол Станкулова се появи <strong> без грим </strong>, наподобява прелестно <br>
Никол Станкулова се появи без грим , наподобява прелестно
 Кето диетата е рискова за здравето! Вижте за какво Кето диетата е рискова за здравето! Вижте за какво Последни  В половин България към този момент е оповестена грипна зараза В половин България към този момент е оповестена грипна зараза  Мъж купи часовник за $350, оказа се, че коства 700 000 Мъж купи часовник за $350, оказа се, че коства 700 000  Февруари стартира с температурна особеност Февруари стартира с температурна особеност  Започна евакуацията на чужденците в Ухан, вирусът убива от ден на ден Започна евакуацията на чужденците в Ухан, вирусът убива...  <p><strong>Аладжа манастир</strong> - едно прелестно място в България</p> Аладжа манастир - едно прелестно място в България  Намериха 9 тела в хеликоптера на Коби Брайънт Намериха 9 тела в хеликоптера на Коби Брайънт  <p><strong>10 неща</strong>, които може би не знаете за <strong>Византийската империя</strong></p> 10 неща, които може би не знаете за Византийската...  Как да ограничим данните, които Фейсбук събира Как да ограничим данните, които Фейсбук събира  Снимка: iStock Мощно земетресение от 7,7 в Куба и Ямайка, заплаха от...  Ами в случай че шоколадът изчезне...? Ами в случай че шоколадът изчезне...?  <p>Две жертви на тежка злополука край Русе&nbsp;</p> Две жертви на тежка злополука край Русе  Изтеглят жители на Европейски Съюз от Ухан Изтеглят жители на Европейски Съюз от Ухан  Силно земетресение раздруса Гърция Силно земетресение раздруса Гърция  Българин, прибрал се от Пекин, е потърсил помощ в инфекциозна клиника Българин, прибрал се от Пекин, е потърсил помощ в...  По-високи сметки, неустановеност... Задава ли се електрически потрес след Brexit По-високи сметки, неустановеност... Задава ли се...  <p>Радина Денкова: В кухнята в никакъв случай <span style= Радина Денкова: В кухнята в никакъв случай не ми се получава...  Незаконно хранилище за остарели гуми заплашва биорезерват в Бургас Незаконно хранилище за остарели гуми заплашва биорезерват в...  Кораб блокира българския сектор от река Дунав Кораб блокира българския сектор от река Дунав  Модел без ръце се бори за купата “Мис Мексико ” Модел без ръце се бори за купата “Мис Мексико ”  <p>Прокуратурата пусна записи на СРС-та с президента&nbsp; &nbsp;</p> Прокуратурата пусна записи на СРС-та с президента ... Всичко от през днешния ден Виц на деня Прокурорът към обвинената: - Госпожо, като сложихте миша отрова в яденето и го дадохте на мъжа си, изпитахте ли скрупули на съвестта? - Да. -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Британският Шиндлер, който избави хиляди деца от газовите камери   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче Водещи вести  Февруари стартира с температурна особеност Февруари стартира с температурна особеност  В половин България към този момент е оповестена грипна зараза В половин България към този момент е оповестена грипна зараза  Снимка: iStock Мощно земетресение от 7,7 в Куба и Ямайка, заплаха от цунами  <p>Две жертви на тежка злополука край Русе&nbsp;</p> Две жертви и трима потърпевши при тежка злополука край Русе  <p><strong>Аладжа манастир</strong> - едно прелестно място в България</p> Аладжа манастир - едно прелестно място в България  <p><strong>10 неща</strong>, които може би не знаете за <strong>Византийската империя</strong></p> 10 неща, които може би не знаете за Византийската империя  Как да ограничим данните, които Фейсбук събира Как да ограничим данните, които Фейсбук събира  Ами в случай че шоколадът изчезне...? Ами в случай че шоколадът изчезне...?  Силно земетресение раздруса Гърция Силно земетресение раздруса Гърция  <p>Радина Денкова: В кухнята в никакъв случай <span style= Радина Денкова: В кухнята в никакъв случай не ми се получава „ да не ми се получава “  Незаконно хранилище за остарели гуми заплашва биорезерват в Бургас Незаконно хранилище за остарели гуми заплашва биорезерват в Бургас  Кораб блокира българския сектор от река Дунав

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР