Свят Лионел Меси със Златната топка за шести път, Стоичков

...
Свят Лионел Меси със Златната топка за шести път, Стоичков
Коментари Харесай

Лионел Меси със "Златната топка" за шести път, Стоичков го поведе към сцената

Свят Лионел Меси със " Златната топка " за шести път, Стоичков го поведе към сцената Камата разкритикува най-големия противник на Меси за трофея - Кристиано Роналдо 3 декември 2019, 10:34  Ким Чен-ун откри нов град – „ олицетворение на модерната цивилизация ”
Ким Чен-ун откри нов град – „ олицетворение на модерната цивилизация ”
 Лионел Меси със
Лионел Меси със " Златната топка " за шести път, Стоичков го поведе към сцената
 Започва срещата на върха на НАТО в Лондон
Започва срещата на върха на НАТО в Лондон
 Съединени американски щати са недоволни от френски налог, плашат със 100% мита
Съединени американски щати са недоволни от френски налог, плашат със 100% мита
 „ Работя от 7-годишен ” – ориста на дребния Месут
„ Работя от 7-годишен ” – ориста на дребния Месут
 3 трилиона евро за
3 трилиона евро за " зелена " Европа до 2050
 Жена умъртви татко си
Жена умъртви татко си
 Жертви на неприятното време в Съединени американски щати, петима починали във Франция
Жертви на неприятното време в Съединени американски щати, петима починали във Франция

уперзвездата на Барселона Лионел Меси стана притежател на "Златната топка " за рекордния шести път в кариерата си. Това бе оповестено на гала в Париж.

Аржентинецът изпревари в анкетата на Франс Футбол футболиста на Ливърпул Върджил ван Дайк и Кристиано Роналдо от Ювентус, а на четвърта и пета позиция се подредиха играчите на Ливърпул Садио Мане и Мохамед Салах.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА ТУК

Специален посетител на церемонията в Париж беше и най-успешният български футболист Христо Стоичков , който поведе Меси към подиума.

Кореспондентът на NOVA Петя Желева съумя да си поговори с българската легенда:

"Много съм благополучен и горделив, че бях в делегацията на "Барселона " на този огромен празник за футбола. Много от футболистите ме накараха да се върна към това, което изпитах преди 25 години. Да си притежател на "Златната топка " цели шест пъти не е малко. Търпиш доста ограничения, непрекъснато си напрегнат и би трябвало да побеждаваш. Никой не може да оспори футболните качества на Меси ", сподели Христо Стоичков.

Той разяснява и отсъствието от церемонията на най-големия противник на Меси за трофея - Кристиано Роналдо.

"Когато той е първи, постоянно е в залата и е ухилен. Когато обаче е втори или трети, той не се явява. Това демонстрира какъв човек е. Той не почита труда на другите момчета и на тимовете. Мисли единствено за себе си ", безапелационен бе Камата.
Лионел Меси стана притежател на " Златната топка " за рекордния шести път  меси футбол стоичков  меси футбол стоичков  меси футбол стоичков  меси футбол стоичков
Наградата "Златна топка " се връчва от 1956 година и първият неин притежател е англичанинът Стенли Матюс. Призът дълги години бе връчван единствено на европейски футболисти и по тази причина без него останаха митове като Марадона и Пеле. Правилата обаче се трансформираха през 1995 година, когато победител стана либериецът Джордж Уеа, който наследи на трона Христо Стоичков. Бившият български национал участва на церемонията във френската столица.

Стоичков се разплака в ефир поради расисткия скандал

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Христо Стоичков .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Как ще заплащат коледните добавки за пенсионерите  1 Не правете компромис с гумите през зимата  1 Българска народна банка ни поучава да внимаваме с криптовалутите  1 Ще имаме ли по-добър туризъм с измененията в закона --> Пaрите ни  Как ще заплащат коледните добавки за пенсионерите Как ще заплащат коледните добавки за пенсионерите  Не правете компромис с гумите през зимата Не правете компромис с гумите през зимата  Българска народна банка ни поучава да внимаваме с криптовалутите Българска народна банка ни поучава да внимаваме с криптовалутите  Ще имаме ли по-добър туризъм с измененията в закона Ще имаме ли по-добър туризъм с измененията в закона Не пропускай  <br> Нерегламентирано източване от язовир <strong>
" />
Нерегламентирано източване от язовир "Студена "
 <br> <strong> Зодиите </strong> би трябвало да създадат това през <strong> 2020 </strong> за триумф в любовта <br>
Зодиите би трябвало да създадат това през 2020 за триумф в любовта
 <br> <strong> Яна Маринова </strong> със комичен <strong> гаф: </strong> Случва се на всеки <br>
Яна Маринова със комичен гаф: Случва се на всеки
 <br> Никол Шерцингер е <strong> по-секси от всеки път </strong> в транспарантен тоалет <br>
Никол Шерцингер е по-секси от всеки път в транспарантен тоалет
Последни  Тим Кук, изпълнителен шеф на Apple ИТ водачите с апел за повече старания за климата  <p>Ким Чен-ун откри град, &bdquo;въплъщение на<strong> модерната цивилизация&rdquo;</strong></p> Ким Чен-ун откри град, „ олицетворение на модерната...  Сотир Цацаров Цацаров: 7% от чиновниците на КПКОНПИ се занимават с...  Томас отпадна от „ Игри на волята “ Томас отпадна от „ Игри на волята “  <p><strong>Меси </strong>със &quot;Златната топка&quot;, <strong>Стоичков</strong> го поведе&nbsp;&nbsp;</p> Меси със "Златната топка ", Стоичков го...  <p><strong>Мелания</strong> свети в Белия дом <strong>като в реклама</strong></p> Мелания свети в Белия дом като в реклама  <p>Започва срещата на върха на НАТО в Лондон</p> Започва срещата на върха на НАТО в Лондон  40 дни търсят избягал палач на пътя 40 дни търсят избягал палач на пътя  <p>Жените с <strong>най-изящните крака</strong> на всички времена</p> Жените с най-изящните крайници на всички времена  <p>Започва акция против погрешно паркиране</p> Започва акция против погрешно паркиране  Ловят и придвижват в кафези диви прасета, никой не знае за какво Ловят и придвижват в кафези диви прасета, никой не знае за какво  Дете откри игла в пържола: Шега, възмездие или друго Дете откри игла в пържола: Шега, възмездие или друго  <p>Mercedes откри първокласен бутик в столичен МОЛ</p> Mercedes откри първокласен бутик в столичен МОЛ  <p>САЩ са недоволни от френски налог, плашат със 100% мита</p> Съединени американски щати са недоволни от френски налог, плашат със 100% мита  Сотир Цацаров Изслушват кандидатите за началник на КПКОНПИ  Стефан Данаилов Погребват Стефан Данаилов през днешния ден  <p>Зимата е тук! Студ и жълт код за дъжд и сняг</p> Зимата е тук! Студ и жълт код за дъжд и сняг  Фейсбук пуска услуга за трансфер на фотоси Фейсбук пуска услуга за трансфер на фотоси  <p><strong>5 </strong>развенчани <strong>мита за динозаврите</strong></p> 5 развенчани мита за динозаврите  Бебе 20 фамилии не желаят да я осиновят. И тогава се... Всичко от през днешния ден Виц на деня Свети Валентин, жена среща мъжа си с огроомен, бутиков букет в ръцете. Кокетно мълви: - Надявам се, че е за мен? - Вече да -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българското разпятие, което изумява света (СНИМКИ)  Култовите реплики на Ламбо – от екрана и отвън него  Българката, която очарова света с гения си (ВИДЕО)  Крадец избра неверната къща, попадна на 82-годишна културистка  Как наподобява Кейт, когато пазари в супермаркет (СНИМКИ)  Истината зад именитите песни на Queen Водещи вести  <p>Зимата е тук! Студ и жълт код за дъжд и сняг</p> Зимата е тук! Студ и жълт код за дъжд и сняг  Стефан Данаилов Погребват Стефан Данаилов през днешния ден  Сотир Цацаров Цацаров: Само 7% от чиновниците на КПКОНПИ се занимават с антикорупия  Ловят и придвижват в кафези диви прасета, никой не знае за какво Ловят и придвижват в кафези диви прасета, никой не знае за какво  40 дни търсят избягал палач на пътя 40 дни търсят избягал палач на пътя  <p><strong>Проверете</strong> общата си просвета с тези <strong>лесни въпроси</strong>&nbsp;</p> Проверете общата си просвета с тези лесни въпроси  <p><strong>Мелания</strong> свети в Белия дом <strong>като в реклама</strong></p> Блясък, елхи, национализъм: Коледната декорация на Мелания Тръмп  Бебе 20 фамилии не желаят да я осиновят. И тогава се появява... Той!  <p>Жените с <strong>най-изящните крака</strong> на всички времена</p> Жените с най-изящните крайници на всички времена  <p><strong>5 </strong>развенчани <strong>мита за динозаврите</strong></p> 5 развенчани мита за динозаврите
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР