Свят Лидерите се разбраха: Вебер няма да оглави ЕС Това

...
Свят Лидерите се разбраха: Вебер няма да оглави ЕС Това
Коментари Харесай

Лидерите се разбраха: Вебер няма да оглави ЕС

Свят Лидерите се схванаха: Вебер няма да оглави Европейски Съюз Това заяви „ Велт ” базирайки се на свои източници  Николай Киров 28 юни 2019, 23:10  Лидерите се схванаха: Вебер няма да оглави Европейски Съюз Източник: ЕПА/БГНЕС
дерите на страните от Европейския съюз, които участват на срещата на Г-20 в Осака, се договориха, че претендентът на Европейската национална партия Манфред Вебер няма да бъде ръководителят на новата Еврокомисия, заяви „ Велт” базирайки се на свои източници.

По данни на изданието решението е взето на среща в Осака на ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск с ръководителите на водещи европейски партийни алианси в новия Европарламент.

Съответното е контрактувано с ръководителите на водещи европейски партийни съюзи.

Вебер е единственият претендент за поста на началник на Европейската комисия от консервативната Европейска национална партия (ЕНП).

По-рано политикът съобщи, че в случай че бъде определен за ръководител на Европейска комисия, той ще употребява „ всички правила и закони, с цел да блокира газопровода „ Северен поток-2”. Според него планът е в несъгласие с европейските ползи, защото ще усили зависимостта на Европейски Съюз от съветския природен газ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР