Свят Когато къщата ти се изпречи на пътя на голям

...
Свят Когато къщата ти се изпречи на пътя на голям
Коментари Харесай

Когато къщата ти се изпречи на пътя на голям обект

Свят Когато къщата ти се изпречи на пътя на огромен обект (СНИМКИ) Собственици отхвърлят да продадат парцела си и по този начин той се оказва сред високи здания или в средата на път 23 юли 2019, 22:20  Когато къщата ти се изпречи на пътя на огромен обект (СНИМКИ)
епохата на урбанизация, когато градовете се разрастват, можете да видите къщи, които се открояват на фона на общата архитектура. Въпреки обстоятелството, че някои от тях са изцяло нелепи, заобиколени от нови здания, притежателите им настойчиво не са съгласни да се разделят с обитаемото място. Кой пази спомените или с течение на времето получава страхотни пари, с цел да освободи територията за градеж, вижте тук.

Има къщи, чиито притежатели са съумели да защитят правото им на битие. Това не е изненадващо, само че в наше време, измежду хиляди големи футуристични здания, оживени автомагистрали и даже под мост, можете да видите необикновени здания.

Собствениците на такива дребни незабележими имоти и къщи, чиито земи се оказват в региона на огромни строителни планове, получават голяма сума пари за занемаряване на всичко това. Но не всеки е подготвен да се раздели с къщи, в които са вложили душа и самообладание. Тогава строителите стартират да трансформират проекта.

В Торонто, както и в доста други градове по света, има доста къщи с двама разнообразни притежатели. Това се случва, когато единствено един от тях продава парцела си.

По време на строителството на регион доста от домовете са закупени и разрушени от бизнесмен. Собственикът на един от тях обаче беше хладнокръвен. Докато останалите тераси от къщата бяха разрушени, половината остава.

The half house, the doll house, the cube house. Here are the weirdest homes in #Toronto http://t.co/rJg7i6jcsg pic.twitter.com/wNh2wrBpmY
— blogTO (@blogTO) September 19, 2015
Собственикът на тази къща отказал Щатски долар 1 милион, с цел да я унищожи. Къщата се трансформира в източник на ентусиазъм за кино лентата "Up " ( "В небето ").

Собственичката на къщата в Сиатъл, Съединени американски щати, през по-голямата част от живота си е живяла там.

Строители желали да съборят постройката, с цел да постоят високи блокове. През 2006 година й оферират 1 милион $, с цел да освободи парцела.

Отказва парите с думите, че те не значат нищо. Строителите били принудени да строят към къщата.

Това въодушевява сценаристите и когато анимацията е пусната, на къщата са поставени балони, като тези от сцените.

View this post on Instagram
A real "UP " house Seattle. #therealuphouseseattle #up PS. I SPY a boy and his pup.

A post shared by ⓚⓔⓢⓗⓘⓐ (@mrskfree) on Apr 19, 2015 at 7:09pm PDT

Here's an interesting fact to boost your Monday: It would take between 20 and 30 million balloons to lift a house in real life. But in the @DisneyPixar movie #Up, Carl’s house was lifted with exactly 20,622 balloons
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР