Свят Китай: Допуснахме грешки при овладяване на вируса САЩ подготвят

...
Свят Китай: Допуснахме грешки при овладяване на вируса САЩ подготвят
Коментари Харесай

Китай: Допуснахме грешки при овладяване на вируса

Свят Китай: Допуснахме неточности при преодоляване на вируса Съединени американски щати приготвят нови евакуации на свои жители от провинция Хубей  Надежда Неменски 3 февруари 2020, 22:33  Китай: Допуснахме неточности при преодоляване на вируса
Китай: Допуснахме неточности при преодоляване на вируса
 В Сирия: замяна на огън сред Турция и Асад, нова бежанска вълна
В Сирия: замяна на огън сред Турция и Асад, нова бежанска вълна
 Учените с паника, хладилник в Антарктида заплашва света с топенето си
Учените с паника, хладилник в Антарктида заплашва света с топенето си
 Епидемията от ковид излиза от надзор, лекари в Хонконг на митинг
Епидемията от ковид излиза от надзор, лекари в Хонконг на митинг
 Нападателят от Лондон е наказан терорист
Нападателят от Лондон е наказан терорист
 Коронавирусът - опасност за целия свят, жертвите порастват
Коронавирусът - опасност за целия свят, жертвите порастват
 Всичко, което би трябвало да знаят българите след Brexit
Всичко, което би трябвало да знаят българите след Brexit
 Нова злина без казус се задава в Африка
Нова злина без казус се задава в Африка

ъководството на Китайската комунистическа партия призна, че е имало пропуски в работата на службите при засичането и управлението на вируса от Ухан, предадоха международните организации.

Политбюро прикани за „ възстановяване на националната система за здравеопазване” ,

откакто съгласно органа, който има най-голяма власт в Китай, „ са демонстрирани недостатъци и компликации, които реакцията на сегашната зараза е извадила на показ”.

Изолираха в болничното заведение във Варна пасажер от Китай

Самокритичните думи пристигнаха откакто формален Пекин разкритикува непознатите страни и най-много Съединените щати, че всяват ненужна суматоха, като стопират полетите до Китай и вкарват други ограничавания и предизвестия.

Но в изказването за грешките в страната Политбюро отбелязва, че е належащо „ да се направи повече за надзора на пазарите и да се работи със здрава ръка против противозаконната търговия с диви животни”.

Политбюро споделя също, че

повече не би трябвало да се изпада в обстановка на дефицит на хирургически маски и друго защитно облекло, както се е получило в този момент .

Първи смъртен случай отвън Китай от ковид

Местните управляващи в провинции с общо население над 300 милиона души, измежду които най-населената провинция в Китай Гуандун в последно време заповядаха всички жители да носят защитни маски на обществени места.

Но произвеждането на толкоз доста маски не е лесна работа, още повече че епидемията избухна по време на празнуването на Китайската нова година, когато доста хора са в отмора и фабриките не работят с цялостен потенциал. В добавка управляващите в Китай удължиха ваканцията, с цел да спрат придвижването на милиони хора по празниците, което може да популяризира заболяването.

Междувременно американските здравни управляващи опазиха през днешния ден решението за затваряне на границите за пасажери, посетили неотдавна Китай, поради епидемията от новия китайски вирус.

Съединени американски щати приготвят нови евакуации на свои жители от провинция Хубей .

След срещата при Борисов: Български жители да не пътуват до Китай

По данни от през днешния ден доказаните случаи на инфектирани в страната са към този момент 11. Властите оповестиха за втори случай на предаване на болестта от човек на човек на територията на Съединени американски щати, отбелязва Ройтерс.

"Ситуацията е невиждана и ние вземаме защитни ограничения ", сподели Нанси Месониър, шефът на Националния център за имунизация и респираторни болести към Центровете за надзор и предварителна защита на заболяванията. Тя съобщи това в отговор на отправените от Пекин обвинявания към Вашингтон, че основава суматоха.

" Преди няколко седмици в Китай имаше 41 случая, а тази заран те бяха 17 000

- 17 000 души с новия ковид, против който популацията няма имунитет. Имаме опцията да го забавим, преди да пристигна в Съединени американски щати ", сподели тя. "В обстановки като тази научните обстоятелства би трябвало да имат приоритет пред всички други съображения ", посочи Месониър.

Извънредно състояние в Съединени американски щати поради ковид

Държавният департамент ще върне още хора от Ухан, сподели тя и изясни, че са планувани няколко самолета, а Центровете за надзор и предварителна защита са изпратили през уикенда експерти в четири военни обекта, където ще дойдат самолетите.

От неделя на всеки пасажер, който не е американец и е посетил Китай в последните 14 дни, ще бъде отказван достъп в Съединени американски щати. Американските жители, посещавали в последните две седмици провинция Хубей, откъдето потегли епидемията, ще бъдат поставяни под карантина за 14 дни. Тези ограничавания не се отнасят за Хонконг и Макао.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: Китай вирус болест Съединени американски щати .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Следващите 10 години сериозни за пазара на фрагменти  1 За и срещу участието в Еврозоната  1 Проверяват мандра за подправено сирене  1 Храните у нас не престават да нарастват --> Пaрите ни  Следващите 10 години сериозни за пазара на фрагменти Следващите 10 години сериозни за пазара на фрагменти  За и срещу участието в Еврозоната За и срещу участието в Еврозоната  Проверяват мандра за подправено сирене Проверяват мандра за подправено сирене  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Плевнелиев: Дали прокуратурата ще стигне до всички Плевнелиев: Дали прокуратурата ще стигне до всички  DW: Забравеното завещание на лагера Белене DW: Забравеното завещание на лагера Белене  <br> <strong> 10-те </strong> незаменими <strong> качества </strong> на родените през <strong> февруари </strong> <br>
10-те незаменими качества на родените през февруари
 <br> Джон Траволта за Оливия: <strong> Ние се обичаме </strong> <br>
Джон Траволта за Оливия: Ние се обичаме
Последни  <p>Китай: Допуснахме неточности при преодоляване на вируса</p> Китай: Допуснахме неточности при преодоляване на вируса  <p>Пожар пламтя в центъра на София</p> Пожар пламтя в центъра на София  <p>Шофьор умъртви пенсионер на спирка в Сливен</p> Шофьор умъртви пенсионер на спирка в Сливен  Марихуаната оказва помощ при болежка? Може и да се окаже единствено мит Марихуаната оказва помощ при болежка? Може и да се окаже единствено...  Неудобни въпроси и вечеря във войнишка палатка в „ Черешката на тортата “ Неудобни въпроси и вечеря във войнишка палатка в...  <p>В Сирия:огън сред Турция и Асад, нова бежанска вълна</p> В Сирия:огън сред Турция и Асад, нова бежанска вълна  Владислав Горанов Кой е новият краткотраен началник на Комисията по хазарта  Учените с паника, хладилник в Антарктида заплашва света с топенето си Учените с паника, хладилник в Антарктида заплашва света с...  Каква мелодия да изберем за будилника си, с цел да сме по-бодри Каква мелодия да изберем за будилника си, с цел да сме...  <p><strong>&quot;Децата на Дисни&quot;</strong> - можете ли да ги познаете днес&nbsp;</p> "Децата на Дисни " - можете ли да ги познаете...  <p>Маската в <strong><span style= Маската в „ Като две капки вода “ &ndash...  <p><strong>Мила Йовович</strong> стана майка за трети път</p> Мила Йовович стана майка за трети път  DW: Забравеното завещание на лагера Белене DW: Забравеното завещание на лагера Белене  Този дребен свят - Матин Пар Той сподели Англия, каквато никой не е виждал  <p><strong>Разследват учителка</strong>, предиздвикала възпитаници да <strong>плюят по съученик</strong></p> Разследват учителка, предиздвикала възпитаници да плюят по...  <p>Шест <span style= Шест значими стъпки преди покупка на използван автомобил  Павел Колев Какво ще се случи с ПФК „ Левски” след...  <p>Можем ли да върнем стока, купена от продавач отвън ЕС</p> Можем ли да върнем стока, купена от продавач отвън Европейски Съюз  <p>Предпазва ли ни маската от вируси</p> Предпазва ли ни маската от вируси  КПКОНПИ внесе 300 тома доказателства против Баневи КПКОНПИ внесе 300 тома доказателства против Баневи Всичко от през днешния ден Виц на деня Лекарят споделя на здравната сестра в кабинета си: - Сестра, имам голяма молба към Вас. Моля Ви, престанете да пишете своите предписания за сладкиши по… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Британският Шиндлер, който избави хиляди деца от газовите камери   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика Водещи вести  Изолираха в болничното заведение във Варна пасажер от Китай Изолираха в болничното заведение във Варна пасажер от Китай  Председателят на Фондация Фондация " Тракия ": Нищо няма да се изнася от сбирката на Божков  <p><strong>Разследват учителка</strong>, предиздвикала възпитаници да <strong>плюят по съученик</strong></p> Разследват учителка, предиздвикала възпитаници да плюят по съученик  <p>Шофьор умъртви пенсионер на спирка в Сливен</p> Шофьор умъртви пенсионер на спирка в Сливен  Павел Колев Какво ще се случи с ПФК „ Левски ” след арестите в ОАЕ  Марихуаната оказва помощ при болежка? Може и да се окаже единствено мит Марихуаната оказва помощ при болежка? Може и да се окаже единствено мит  <p>Предпазва ли ни маската от вируси</p> Предпазва ли ни маската от вируси

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР