Свят Еквадор дава островите Галапагос на ВВС на САЩ Споразумението

...
Свят Еквадор дава островите Галапагос на ВВС на САЩ Споразумението
Коментари Харесай

Еквадор дава островите Галапагос на ВВС на САЩ

Свят Еквадор дава островите Галапагос на Военновъздушни сили на Съединени американски щати Споразумението сред двете страни, което касае битката с трафика на опиати, провокира неодобрение в Народното събрание на Еквадор  Надежда Неменски 17 юни 2019, 16:53 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Еквадор дава островите Галапагос на Военновъздушни сили на Съединени американски щати
Еквадор дава островите Галапагос на Военновъздушни сили на Съединени американски щати
 Иран ще усили нуклеарните си ресурси
Иран ще усили нуклеарните си ресурси
 Мистериозна гибел на туристи в Доминиканската република
Мистериозна гибел на туристи в Доминиканската република
 Сама против страната: Тук съм родена, тук ще умра
Сама против страната: Тук съм родена, тук ще умра
 Масово прекъсване на тока в Латинска Америка
Масово прекъсване на тока в Латинска Америка
 Осъдиха брачната половинка на Нетаняху поради ресторантска храна
Осъдиха брачната половинка на Нетаняху поради ресторантска храна
 Как младежите трайно напущат Балканите
Как младежите трайно напущат Балканите
 Първа работа в
Първа работа в " Нотр Дам "

квадор е разрешил на американските военни самолети да оперират от летището на островите Галапагос, оповестява Би Би Си (BBC). Министърът на защитата Освалдо Харин е съобщи, че Съединени американски щати могат да употребяват летище „ Сан Кристобал”.

Американските самолети ще „ се борят с трафика на наркотици” по силата на съглашение с държавното управление на Еквадор .

Съобщението за съглашението провокира угриженост по отношение на евентуалното отрицателно влияние върху околната среда, както по отношение на суверенитета на Еквадор.

Островите Галапагос се намират на 906 км западно от континенталната част на Еквадор и са част от международното завещание на ЮНЕСКО, известни по целия свят с неповторимите си растения и диви животни. Туристи от целия свят пътуват до островите, с цел да видят тяхното биоразнообразие, което е въодушевило Чарлз Дарвин за неговата доктрина на еволюцията.

Депутати от еквадорския парламент приканиха министър Харин и министърът на околната среда Марсело Мата да обяснят обсега на съдействието със Съединени американски щати на островите. Според депутатът Марсела Севайос, проектът ще разтревожи природозашитниците.

Конгресменът от опозицията Карлос Витери сподели, че съглашението със Съединени американски щати е „ неприемливо”

и би трябвало да бъде неразрешено, в случай че има намерение да отстъпи инч от територията на Еквадор”. Съгласно член 5 от конституцията на Еквадор, страната е „ територия на мира” и „ не се позволява основаването на задгранични военни бази или непознати бази за военни цели”.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: острови Галапагос Еквадор Съединени американски щати военни самолети .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Весела Лечева: Има избор на доверие към Нинова <br>
Весела Лечева: Има избор на доверие към Нинова
 <br> Защо дават единствено 3 години затвор за грубо ликвидиране <br>
Защо дават единствено 3 години затвор за грубо ликвидиране
 <br> <strong> Меган и Хари </strong> демонстрираха нова фотография на <strong> Арчи </strong> <br>
Меган и Хари демонстрираха нова фотография на Арчи
 <br> <strong> Витаминна бомба: </strong> пийте тази вода, с цел да се предпазите от жегите <br>
Витаминна бомба: пийте тази вода, с цел да се предпазите от жегите
 1 Актьорите, на които „ им мина времето ” (СНИМКИ)  1 11 приказки за дълга звездна обич (СНИМКИ)  1 Седем храни, които не би трябвало да се употребяват сурови (ВИДЕО)  1 Евтин и наличен метод за борене на напрежението --> АКЦЕНТИ  Актьорите, на които „ им мина времето ” (СНИМКИ) Актьорите, на които „ им мина времето ” (СНИМКИ)  11 приказки за дълга звездна обич (СНИМКИ) 11 приказки за дълга звездна обич (СНИМКИ)  Седем храни, които не би трябвало да се употребяват сурови (ВИДЕО) Седем храни, които не би трябвало да се употребяват сурови (ВИДЕО)  Евтин и наличен метод за борене на напрежението Евтин и наличен метод за борене на напрежението Последни  <p>Еквадор дава островите Галапагос на Военновъздушни сили на САЩ</p> Еквадор дава островите Галапагос на Военновъздушни сили на Съединени американски щати  <p><span style= Бела Торн разгласява свои голи фотоси, с цел да се отбрани...  Арест за кмета на Костенец за корупция Арест за кмета на Костенец за корупция  <p>Експерт: Това е <strong>най-подходящото време за секс</strong></p> Експерт: Това е най-подходящото време за секс  <p>САЩ&nbsp;предложиха&nbsp;<strong>договор за </strong>споразумение за <strong>8 изтребителя</strong></p> Съединени американски щати предложиха контракт за съглашение за 8...  Byton M-Byte Китайците вкарват киносалон в автомобила  Дейвид Ганди Качества, които всеки съвременен мъж би трябвало да има  <p>Две жертви и ранено дете след <strong>катастрофа</strong> край Варна</p> Две жертви и ранено дете след злополука край Варна  <p>Иран ще усили нуклеарните си запаси</p> Иран ще усили нуклеарните си ресурси  Седмокласниците на матури, зрелостниците с най-високи оценки по БЕЛ в София Седмокласниците на матури, зрелостниците с най-високи...  Джипита, акушери и кардиолози най-вече Джипита, акушери и кардиолози най-вече  Собственикът на кучетата, умъртвили мъж, в ареста Собственикът на кучетата, умъртвили мъж, в ареста  <p>Какво ще ни донесе <strong>пълнолуние в Стрелец</strong></p> Какво ще ни донесе пълнолуние в Стрелец  <p><strong>СОМА на българска сцена</strong> &ndash; театър без аналог</p> СОМА на българска сцена – театър без аналог  Михаил Константинов Константинов: Без машинно гласоподаване на локалния избор  Тиквички - по какъв начин да ги приготвим бързо и вкусно Тиквички - по какъв начин да ги приготвим бързо и вкусно  Отново напрежение сред работодателите и НЕК Отново напрежение сред работодателите и НЕК  <p><span style= Кортни, Лиса и Дженифър - безконечните приятелки още веднъж...  <p><strong>Исландия</strong> &ndash; земя на тролове, вулкани и северното сияние&nbsp;</p> Исландия – земя на тролове, вулкани и северното...  Борисов: На Борисов: На " Позитано " 20 дори и оставка не могат да... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Вие обичате ли топла бира, потни дами и комари? - Не, несъмнено. - Добре, ще запишем, че излизате в отпуска през зимата. Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Старата обич наслойка не хваща: среща след 75 години  Внимание! Опасна детска игра по улиците в страната  Азорските острови – перла в сърцето на океана  Новата ария на Азис - обръщение или скандал  Трагичната история на мъжа, разследвал повредата в Чернобил  Как Турция сложи Съединени американски щати в шах Как Турция сложи Съединени американски щати в шах Водещи вести  Борисов: На Борисов: На " Позитано " 20 дори и оставка не могат да подадат  Арест за кмета на Костенец за корупция Арест за кмета на Костенец за корупция  <p>Две жертви и ранено дете след <strong>катастрофа</strong> край Варна</p> Две жертви и ранено дете след злополука край Варна  <p>Какво лято ни чака тази година</p> Какво лято ни чака тази година  Седмокласниците на матури, зрелостниците с най-високи оценки по БЕЛ в София Седмокласниците на матури, зрелостниците с най-високи оценки по БЕЛ в София  Отново напрежение сред работодателите и НЕК Отново напрежение сред работодателите и НЕК  Кристин Синклеър Коя е дамата с повече голове от Роналдо  <p>Какво ще ни донесе <strong>пълнолуние в Стрелец</strong></p> Какво ще ни донесе пълнолуние в Стрелец  Изкуствен разсъдък открива операциите в фотосите Изкуствен разсъдък открива операциите в фотосите  Тиквички - по какъв начин да ги приготвим бързо и вкусно Тиквички - по какъв начин да ги приготвим бързо и вкусно  <p><strong>СОМА на българска сцена</strong> &ndash; театър без аналог</p> СОМА на българска сцена – театър без аналог  <p>Експерт: Това </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР