Свят Джамбазки се извини, Дели му отговори Не бих се

...
Свят Джамбазки се извини, Дели му отговори Не бих се
Коментари Харесай

Джамбазки се извини, Дели му отговори

Свят Джамбазки се извини, Дели му отговори " Не бих се обидил, в случай че някой ме назова " българин от Македония ", сподели Джамбазки  Николай Киров 18 декември 2019, 19:40  Джамбазки се извини, Дели му отговори Източник: БГНЕС
вродепутатът Ангел Джамбазки сервира през днешния ден извинения на своите сътрудници Карима Дели и Исмаил Ертуг, откакто през вчерашния ден те настояха за инспекция на негово изявление.

Джамбазки бе представен с думите, че ръководителят на парламентарната транспортна комисия Карима Дели е "французойката от алжирски генезис ", а един от създателите на променените правила за интернационалните пътни транспорти Исмаил Ертуг - "германец от турски генезис ". Коментарът на Джамбазки бе обвързван с напъните на двамата му сътрудници, довели до неокончателното утвърждение на промени в ущърб на българските превозвачи.

Екологичен потенциал ревизира изявление на Ангел Джамбазки

Днес Джамбазки съобщи, че когато някой се почувства обиден, има неговото опрощение.

"Аз съм българин с корени в днешна Македония, Сърбия, даже Турция, и не бих се обидил, в случай че някой ме назова "българин от Македония ". След като госпожа Дели и господин Ертуг са се почувствали сплоти и желаят извинения - те ги имат. Но няма опрощение за метода, по който беше прокаран скандалният пакет "Мобилност ", за сякаш екологична политика да кара хиляди камиони да замърсяват въздуха, сякаш социалисти да лишават Източна Европа от работни места и сякаш европейци да дават бизнес на Турция и на Русия. Това също заслужава опрощение ", добави той.

В последвала имитация Дели съобщи, че Джамбазки има право да не е склонен с новите правила за интернационалните транспорти.

Обвинения и отчаяние поради случая с Джамбазки

"Като ръководител на транспортната комисия не одобрявам изявленията Ви за моя генезис по две аргументи - първо изпращате расистко обръщение, и второ - в никакъв случай няма да се оставя по този начин и ще давам отговор постоянно, с цел да не стават сходни думи нещо всекидневно в Европейския парламент ", добави тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР