Свръхчист магнезий, чиято ефективност може да бъде сравнена единствено с

...
Свръхчист магнезий, чиято ефективност може да бъде сравнена единствено с
Коментари Харесай

Магнезий за бързо реагиране frognews.bg

Свръхчист магнезий, чиято успеваемост може да бъде съпоставена само с тази на храната за космонавти, създадоха във Франция. Специалната му форма – маслен разтвор – обезпечава най-високото равнище на асимилиране в организма, постигано до момента, което го трансформира в същинско оръжие за бързо реагиране против мускулните крампи и умората. У нас новата формула се предлага под името MagCombo (Магнезий комплекс) и от дълго време към този момент е попаднала в полезрението на експертите.

 

Невъзможното е допустимо

 

 

. Оценяван по резултата, постиган с единица вещество, масленият магнезий съумя да измести обичайните форми. В лабораторен тест, измерващ равнището на асимилиране на магнезиеви йони в кръвта, той е отчел цели 35% по-висока бионаличност от тях, достигайки 90-процентово асимилиране. Благодарение на тази висока централизация на магнезий в кръвообращението всяка капсула MagCombo е самобитна инжекция със мощ и здраве, сложена като че ли непосредствено на проблематичното място. Доставяйки оптималната доза магнезий единствено с една капсула на ден, той е в положение бързо да ни отърве даже и от най-упоритите мускулни схващания.

 

 

 

Лекарите потвърдиха

 

.

Използвайки най-новите софтуерни постижения, MagCombo е създаден по този начин, че напълно да покрива високите условия на експертите в региона на неврологията, сърдечно-съдовото здраве и логиката на психиката. Още със стъпването си на българския пазар той сграбчи вниманието на родните медици, показвайки им на процедура какво значи резултатът да надминава упованията. Събрали не един и два позитивни отзива от пациенти, те от дълго време виждат в него средство, на което могат да се доверят.

 

Бърза помощ при...

 

Експертно подбраната композиция от дейни субстанции в MagCombo – маслен магнезий плюс витамин С, В6, В2 и B12 – обезпечава неговото многопосочно благотворно влияние върху здравето. MagCombo оказва релаксиращ и отпускащ резултат върху мускулатурата и е извънредно потребен при мускулни схващания (крампи) и изтръпвания. Той оказва помощ на мозъка ни по-лесно да се оправя с натоварванията денем, а вечер да „ превключва “ на режим отмора и по този начин да се радваме на бездънен и първокласен сън. Комплексът от функционални съставки в MagCombo отстрани възприятието на изнемощялост и отмалялост и оказва помощ за преодоляване на нервните прояви и прочувствената неустойчивост. Също по този начин повлиява ефикасния надзор на естественото кръвно налягане и работата на сърцето.

 

Така, със своето точно подбрано минерално-витаминно наличие и бързото си деяние, MagCombo подкрепя по доста способи здравето и способства за естественото протичане на жизненоважни процеси в човешкото тяло.

.

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

 

 

Източник:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР