Своеволията на собственици на автомобили в Кючука продължават. За това

...
Своеволията на собственици на автомобили в Кючука продължават. За това
Коментари Харесай

Своеволията в Кючука продължават! Водачи ежедневно блокират гараж с автомобилите си

Своеволията на притежатели на коли в Кючука не престават. За това алармираха за следващ път, поданици на ул. „ Димитър Талев “ 132. Само преди дни медията ни разгласява публикация по тематиката, когато още веднъж живеещ в постройката, ситуирана на този адрес се оплака, че няма достъп до гаража си.
Прочетете още
Причината за това е постоянното паркиране на коли пред гаражите в постройката, които попречват опцията на другите водачи, да приберат колите си.

Голяма част от притежателите на гаражи си мислят, че могат да стопират колите си пред тях, само че това изобщо не е по този начин, защото пространството пред гаража не е тяхна благосъстоятелност. Заради неналичието на паркоместа и прекомерно огромния брой коли от ден на ден семейства паркират колите си пред гаражите, само че това не е вярно.



Многократно читателят ни не съумява да влезе в гаража си, поради паркиралите коли. Той също неведнъж е провеждал диалози с хората, които му пречат, като за следващ път ни изпрати фрагменти на колите, които паркират пред гаража на съседа му. Обяснението на притежателите на колите е, че тази колата вътре била тяхна и надлежно могат да паркират извън.



В чат група на живущи в кооперацията, мъжът преди дни още веднъж е обяснил на притежателите на въпросните коли, че му пречат да влезе в гаража си.

„ На мен ми пречите и неведнъж съм го казвал. Пречите ми да излизам и влизам, по какъв начин да ви го обясня? Който желае да опитва да влезе и излезе от моя гараж, ще ме разбере ”, написа мъжът.

Участници в групата пишат:

„ Спряла си пред своя благосъстоятелност и на никого не си попречила и запушила пътя. Станахме известни с тези публикации в TrafficNews ".

Съдейки по написаното, жителите в кооперацията изобщо не са осведомени, че паркирайки по този метод, притежателите на коли са в цялостен прорез с разпоредбите за придвижване по пътищата и общинските наредби. 

Собственичката на автомобила, който пречи пък от своя страна дава отговор следното:

„ Като толкоз ти пречим се откажи от този гараж и си наеми различен. Ти си наемател, ние няма къде да отидем, само че пък ти имаш избор ”.

Всеки паркирал по сходен метод предстои на глоба от общинска полиция! 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР