Своеобразното българско дерби в първенството на Румъния между отборите на

...
Своеобразното българско дерби в първенството на Румъния между отборите на
Коментари Харесай

Отборът на Китанов победи този на Митрев в Румъния

Своеобразното българско дерби в шампионата на Румъния сред тимовете на Волунтари и Астра приключи с триумф на състава от Гюргево. Двата отбора се изправиха един против различен в конфликт от 3-ия кръг на локалната Лига 1 на стадион “Ангел Йорданеску”, а гостите завоюваха с 2:1. На вратата на Волунтари бе Божидар Митрев, а под рамката за Астра пази Георги Китанов.

Домакините първи взеха преднина в мача. Още в 10-ата минута Капатана бе открит към точката на дузпата и засече топката във вратата за 1:0.

Малко преди края на първата част обаче Астра възвърне равенството. Исканият от Левски Денис Алибек се възползва от неточност в отбраната на домакините и елегантно трансферира Митрев за 1:1.

В 56-ата минута гостите направиха и цялостен поврат. Валентин Георге се разписа с неспасяем диагонален удар за крайното 1:2.

Така Волунтари продължава да разочарова от началото на сезона, допускайки втора поредна загуба, като към момента няма триумф на сметката си и има единствено 1 извоювана точка в актива си. Отборът се намира на 11-ата позиция в таблицата. За Астра пък това бе първи триумф и отборът се изкачи до 8-ото място в класирането с 4 точки. Лига 1 3 кръг, събота 4 август  Астра (Гюргево) 1:1краен резулат  Сепси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР