Своеобразно музикално съревнование между спечелилия Гласът на България`2019“ Атанас Кателиев

...
Своеобразно музикално съревнование между спечелилия Гласът на България`2019“ Атанас Кателиев
Коментари Харесай

Атанас Кателиев ще се състезава с певците от Музикалното училище в Широка лъка

Своеобразно музикално състезание сред спечелилия „ Гласът на България`2019 “ Атанас Кателиев и артистите от Музикалното учебно заведение в в Широка лъка провеждат в Смолян. Надпяването ще се състои на 21-ви октомври, когато Смолян празнува празника си, от 18 часа в Регионалния исторически музей „ Стою Шишков “.  
Младите гласове като чановете в музея ще се надпяват в едно празненство на творчеството, гения, музиката, хармонията, насладата от живота, почитание към традициите и новаторството, с цел да покажат хубостта на изкуството във всички музикални жанрове, оповестиха от музея.
Публиката ще дефинира посредством гласоподаване с SMS своите любимци. С входните билети, на гърба на които всеки клиент ще напише авансово името си, ще се разиграе лотария.
По-рано, на 17-ти октомври, отново във връзка празника на община Смолян и 107-годишнината от Освобождението на Родопите, в музея провеждат галерия „ Закъснялата независимост за Родопите “.
Тя се посвещава на национално-освободителните битки и войни за национално избавление и обединяване в Средните Родопи в интервала ХІХ – ХХ век.

Изложбата съдържа материални, документални и фотоматериали, измежду които и оръжия от фонда на музея.
Своеобразен почетен часовой по време на церемонията по разкриване на празника ще създадат воини от 101-ви алпийски полк.
В церемониален обред ще бъдат импортирани оръжията, ще бъдат подредени във витрини и под формата на пирамида, завързани с трикольорна лента.
Ритуално ще бъде импортирана и сабята на Освободителя на Родопите, славния пълководец на 21-ви пехотен Средногорски полк полковник Владимир Серафимов.
Изложбата може да се прегледа в продължение на един месец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР