Сводниците от Кочериново П. М. и К. Г., които бяха

...
Сводниците от Кочериново П. М. и К. Г., които бяха
Коментари Харесай

Проговориха сексробини от Благоевград

Сводниците от Кочериново П. М. и К. Г., които бяха задържани предходната седмица, остават зад решетките, откакто през вчерашния ден тричленен състав на Окръжен съд – Благоевград удостовери наложените им ограничения „ задържане под стража “.

Двамата братовчеди са упрекнати за трафик на дами за полова употреба, които предложили платена обич в квартири и хотели в Благоевград. Повечето от проститутките са малолетни, като измежду тях са родната и доведената щерка на К. Г.

Жените предложили услугите си в уеб сайтове, както и в няколко профила във фейсбук на Пламен, който се е кръстил „ министъра на любовта “, копирайки благоевградския сутеньор Марто Дебелия, който самичък се наричаше по този начин.

Според една от сексробините – Л., тя почнала да работи за тях преди две години. Първоначално П. М. й заречен да разделят на половина, само че по-късно взимал всичките пари и ги внасял в банковата сметка на майка си. Дневно тя заработвала по 400-500 лева, като по нейните сметки, откогато се хванала с него, му докарала към 17 000 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР