Сводници вече минаха в онлайн режим в Кърджалийско. Сутеньори предлагат

...
Сводници вече минаха в онлайн режим в Кърджалийско. Сутеньори предлагат
Коментари Харесай

Сводници превзеха чата, „ловят” кърджалийци с примамливи оферти

Сводници към този момент минаха в онлайн режим в Кърджалийско. Сутеньори оферират девойки за секс услуги посредством чат канали, описват оферирани в нета. Мъже от сектора употребяват мрежите, където младите поддържат връзка между тях. Чат връзката пък става все по-предпочитана за предложение на този тип услуги, тъй като е анонимна, написа 24rodopi.com.

Сутеньорите дебнат в чат каналите за кърджалийци и ребром питат дали желаят девойки за секс. Ако отговорът е позитивен, незабавно се изпраща телефонен номер, на който може да се поръча мечтаното момиче. Разбира се, преди този момент клиентът има опция да види фотоси на девойките. На фотосите, които са качени в интернет, те са в нищожно долни дрехи, а доста постоянно голи, разкриват схемата контактували в нета със сутеньорите. Офертите варират от 80 до 120 лв.. Най-предпочитани пък са изселниците. Те даже търсят услугите на преводач при връзката с намесилия се в чата им сводник.



Жриците на любовта смениха работния „ плац” в Кърджали - от общинската горичка и региона на кръговото кръстовище на автогарата, нощно време труженички от най-древната специалност могат да се видят край ж.п. гарата. Преди месец даже полиция е трябвало да се намеси след спор и замяна на удари сред проститутки в борба за „ работни места” в региона. След сигнали от жители за протичащото се и типа на патрулния автомобил, дамите се пръснали.

Интернет пък към този момент се оказва най-спокойната територия за намиране на клиенти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР