Свободният агент Ясиел Пуиг се е съгласил да премине в

...
Свободният агент Ясиел Пуиг се е съгласил да премине в
Коментари Харесай

Атланта привлече мощен кубинец седмица преди сезона

Свободният сътрудник Ясиел Пуиг се е съгласил да премине в Атланта Брейвс, заяви формалният уебсайт на Мейджър лийг бейзбол. Договорът на 29-годишния мощен кубиец ще стане факт, когато аутфилдерът премине сполучливо медицинските проби и даде негативен тест за COVID-19.

През предходната година Пуиг игра и за двата тима от щата Охайо, батирайки.252 с 22 хоумръна и 61 RBI в 100 мача за Синсинати Редс в Националната лига и.297 с 2 хоумръна и 23 RBI в 49 мача за Кливланд Индиънс в Американската лига. В кариерата си в Съединени американски щати бежанецът от Куба е носил още униформата на Лос Анджелис Доджърс (2013-2018).

Free-agent outfielder Yasiel Puig is signing with the Atlanta Braves, as first reported by MLB Network and confirmed by ESPN. https://t.co/GKuZVCCucM
— SportsCenter (@SportsCenter) July 14, 2020
С привличането на слъгъра Атланта запълва дупката, отворила се в аутфилда след решението на опитния Ник Маркакис да пропусне сезон 2020 в МЛБ поради риска от заразяване с ковид. " Смелчаците " прибавят Пуиг към патрулиращото звено в задната част на терена, включващо още Роналд Акуня-младши, Ендер Инсиарте, Адам Дювал и Марсел Осуна.

Съкратеният вид на шампионата в Мейджър лийг се открива на 23 юли. В изискванията на пандемия 30-те клуба ще изиграят единствено по 60 мача в постоянния сезон, който би трябвало да завърши на 27 септември. Първият дуел на Атланта е на 24 юли като посетител на Ню Йорк Метс.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР